Bandy

1904 inlägg · 143 ämnen

Helt otroligt.....

585280 · » Till forumet


Sv: Helt otroligt.....
Klinth: Absolut...sen tog han av sig hjälmen och man såg hur det egentligen stod till...så det var nog matchdräkten jag tyckte var snygg...även utan sprit...
Kommentera

Sv: Helt otroligt.....
Guinness: Så med detta resonemang kan jag misstänka att du tyckte att köttbullen Timo var snygg en kvart från slutet han oxå?

Kanske snygg, men aldrig snabb...
Kommentera

Sv: Helt otroligt.....
Klinth: Klart du blir snyggare ju onyktrare jag är...men jag kan garantera att jag inte tål såå mycket sprit...
Kommentera

Sv: Helt otroligt.....
Guinness: Super du mig snygg? Nu blir jag nervös... Tror inte att du är välkommen på öl & bastu någon mer gång..... Desutom blir det ju incest... Fan, du är ju äcklig ju :-)

Upprörd? Inte då, mest saklig skulle jag vilja påstå...
Kommentera

Sv: Helt otroligt.....
Sannes: Nja, han var nog varken upprörd eller snygg...tror nog Klinth ryter i något mer om han vore upprörd, snygg är han aldrig före tolv på dagen...tidigare än så har jag nog aldrig gett mig på spriten...:)
Kommentera

Sv: Helt otroligt.....
Klinth:

Nu är du både upprörd och snygg. :)
Kommentera

Sv: Helt otroligt.....
henkaaa: Så där. Då är ditt otroligt givande och intressanta inlägg tillbaks i boken. Roligt, stimulerande, skämtsamt... Du är en höjdare på att skriva inlägg som genererar en positiv och rolig diskussion.

Denna gästbok är knappast den livligaste på detta forum. Dessutom hårdmodereras den inte. Vill vi flyta iväg för att det är en rolig diskussion så gör vi det. Det har jag som moderator inga som helst problem med. Jag var inte heller den som tog bort ditt inlägg, men eftersom du är så charmant, ödmjuk och trevlig så bestämde jag mig ganska så omgående för att plocka tillbaka ditt inlägg, och sedan påpeka för dig vad som skiljer ditt inlägg mot de som hanterade bandy / kyla / andra aktiviter (i detta fall erfarnheter från lumpen) som görs i kyla oavsett temperatur.

Vill du skriva om bandy, fine, skriv på bara....

Vill du inte läsa andras inlägg för att de inte intresserar dig, skit i dom och scrolla på. Det är inte din uppgift att moderera här inne. Det är min, Guinness & Dragan 2k´s uppgift. Har du problem med det?
Kommentera

Helt otroligt.....
Vad ska man säga?? "Militärinläggen" får vara kvar, men så fort man har åsikter om att de är totalt onödiga, så (vips) är inlägget så pass stötande att en av moderatorerna måste ta bort det. Riktigt fascinerande.....

Jaja, jag kommer väl tillbaka när ni börjar prata bandy här istället då.
Kommentera

585280 · »