Bandy

1904 inlägg · 143 ämnen

Konstiga resultat...

« · 455900 Till forumet


Konstiga resultat...
Men vad är det här? Vad har hänt i bandysverige? Vetlanda piskar Boltic på bortais, Vänersborg spelar oavgjort mot KSK, SAIK förlorar premiären...det verkar bli intressant i vinter...roligt med lite överraskningar här och var...
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
Guinness: SAIK Förlorade inte premiären det blev 4-4 mot Broberg borta
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
RavenLord: Nä men du ser...fel av mig...det kanske bara kändes som en förlust? Men som lite plus på "mitt konto" så förlorade de iaf i hörnstatistiken med 9-2 =)
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
Sorry Klinth och Guinness, ikväll så är det jag som får glädjas.
Tyvärr så har jag inte sett matchen på plats men när man läser resultatet 7-1 så känns det som det var en klockren seger för mina grabbar i Vänersborgströjorna.
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
Sannes: Det var det. Gripen räckte inte till och var inte ens i närheten i går kväll. De kan bättre, betydligt bättre. Det såg stundtals väldigt uppgivet och försiktigt ut i Gripen, ingen vågade spela ut. Det hela blev ju inte bättre av att Gripen hade minst en man i utvisningsbåset konstant och dessutom lyckas man inte fixa fram mer än 1 hörna på hela matchen. Nä, Gripen kan mycket bättre..... Och IFK vann en rättvis seger....
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
Klinth: Är lika nöjd idag som jag var missnöjd mot Vetlanda. 3-2 seger mot VIK känns mycket oväntad. Tyvärr tror jag att Gripen får det tufft, 1-7 mot Vänersborg måste oroa er fans ordentligt.
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
Svanru: Jo, det gör det naturligtvis. Som läget är så har vi 3 viktiga spelare på skadelistan men på väg tillbaka. Detta är naturligtvis kännbart för Gripen. Sedan har väl Gripen inte samma målsättning i år som de flesta andra lag. Ni krigar för spel i finrummet och om SM-bucklan, Gripen för att vara som bäst efter årsskiftet och slippa att åka ur.... Kan låta som ursäkter men rent krasst så är detta sanningen. Sedan står man ju där inför varje match och vill ha en seger och hoppas och tror på underverk. Gripen kan fortfarande överraska, och jag tror starkt på Gripen. De spelar för att långsiktigt etablera sig och bli en storklubb. Jag njuter av åkturen, match efter match, i med och motgång, Gripen i mitt hjärta och nåde det lag som ställer upp på Slättbergsbanan. Där är Gripen som BÄST!!!

När jag tänker närmare på det, Gripen är obesegrade på hemmaplan hittills i år ;-)
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
 
Konstiga resultat var det kanske inte ikväll, men jag höjer lite på ögonbrynen när jag ser att Sandviken förlorar klart borta mot Hammarby och Villa vinner med stora siffror borta mot Vetlanda.
Det är iallafall en jämn elitserie iår.
 
I superallsvenskan så vann mitt Vänersborg hemma mot Bollnäs med 4-2, härligt att vinna toppmötet.
Jädrans kul att Gripen vann också, det behövde dom.
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
Sannes: 1-6 och en 3:e plats från slutet. Nu vet vi hur det ska gå till och sämre än så här är inte acceptabelt. Avancemanget i seresystemet har startat!!!
Kommentera

Sv: Konstiga resultat...
Sannes: SAIK hade 2-2 och 3 ribbträffar men istället gör bajen 3-2 och när de sedan gör 4-2 rinner det iväg tydligen enligt de rapporter jag fått från matchen som var mycket jämnare än siffrorna (men saik spelar inte alls bra just nu)
Kommentera

« · 455900