Forum

« · 2735910 · »

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: A propósito de nada
Tycker vi blivit "sköna" med pucken efter andra målet, jävla dumheter..halvdana passningar och beslut.

Gillar att #8 tacklar omkull en snubbe i mittzon. Sätta lite vanor.

Forsberg 1978: Blev ett väldigt passivt spel nu. Är bara två mål upp till oss, hela vägen ut nu gubbar!!

Men vad är det för jävla piss PP?

Fan sysslar dom med .

xxx BIF xxx: Slarvar bort ett PP! Så onödigt!

Riktigt kasst tredje pp tyvärr..

Nipa la verkar het. Tut vi fick honom kvar. Tycker han tar ett annat he jobb nu än i HA också.

Men O. Lindblom. Undrar hur mycket av fysiken som cancern tog. Är ju inte i närheten av den han var i Lindblom-Jensen-Clark-linan. Och Jensen lyfte honom knappast då.

Sen kan någon be kommentatorn att sluta säg Indraschisch

Vi spelar riktigt bra. Men mycket tid kvar, gäller för boysen att hålla sig till det de gör bra. Så jävla små marginaler trots att man är klart bättre i spelet.

IronKrook: Vi bara sköljer över dem! In med trean!

Forsberg 1978: eller Kopecka som han heter enligt han på radion 😂

Gavve: har aldrig tvivlat på kopacka , däremot indrasis , men hoppas han ochså steppar upp

Jag sa i slutet på förra säsongen att Kopacka kommer få chans i NHL antingen denna säsongen eller nästa. Närmar sig.

OveJärnkrok: Kopacka mot 30 pytsar denna säsong också!!!

Med Kopackas utveckling så är han väl snart poängkung i NHL 😅

Kooooooopacka! Mot 3 poäng!

Bobby och Kopacka igen! SÅ många som tvivlat på båda två!

Fyfan va gött, Kopacka levererar!

Bra intensitet av Trivigno som bäddar för målet. Hård liten jävel det där.

OveJärnkrok: Ett helt annat lag i rött som klev på isen.

Men vi har kopacka!!

lapad: JAAAAAAAAA

OveJärnkrok: Kopacka är KUNG!!

Örebro ser lite piggare ut och vi kommer få minst ett bp. Kan bli en nervig period. Synd att vi missar mål så ofta.

Inte en passning för mycket inte två heller utan tre…

SuneMangs: Sätt tvåan nu då

Gavve: Nu åker vi, PP igen!

JohnnyBotox: "Hade något av topplagen haft samma spel hade det nog stått 0-4,"

Det var ungefär så här det såg ut för Timrå (kanske inte topplag, bara en jämförelse) och där lyckades Örebro ändå göra 3 mål på 10 skott (11 skottet kom i OT och ledde ej till något) medan Timrå gjorde 3 mål på 28 skott under 3 perioder (2 i OT där 1 blev mål).

Hockey är verkligen inte alltid logiskt eller rättvist.

Hade något av topplagen haft samma spel hade det nog stått 0-4, saknar vi inte lite skitmål? Känns som ”alla andra” stångar in lite returer framför mål.
Visst, kul med snygga mål, men vi kommer inte kunna spela ut 80% av våra motståndare och ”spela in” mål.

Väldigt skört med 0-1 efter att ha spelat ut Örebro i två perioder.

Zappaholic: 55 skottförsök på 2 perioder är fan inte ofta man ser. Nästan 1,4 skott/min, måste var något slags rekord. Håll i nu och ge inte Örebro ett skit!

Gavve: Grymt att se Brynäs dominera på bortais i SHL. Alla kedjor kommer enkelt in i Örebros zon. D' Astous är tamejfan en extra forward i offensiv zon. Vilket spelsinne, vilken skridskoåkning !

Zappaholic: Ja, och vi har fortfarande inte vunnit matchen. Spelet är dock överraskande bra.