Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: Skellefteå - Brynäs 2024-10-17
gwl: Det blir så för Kinnvall på grund av hur Skellefteå-spelaren täcker pucken. Svag spelförståelse av domarna.
Låst ämne

Rödda är så jävla bra idag! Klubban i vägen för motståndare, backcheckar som en galning, geniala passningar. Han har verkligen en formtopp nu!

Låst ämne

Är det seriens bästa PP mot seriens bästa BP va?

Och Skellefteå hade inte en chans…
Låst ämne

Peja: kontakt = döende svanen, men visst ”onödig” kontakt..
Låst ämne

Peja: jävla diving. Bara lade sig ner, en arm på axeln..
Låst ämne

Peja: Oavsett så hade inte kindvall behövt krama om han sådär, ger zebran en anledning att blåsa.
Låst ämne

Haha vilken filming av saik-spelaren
Låst ämne

Onödigt av Kinnvall? Ja

Men tycker Skellefteå spelaren överdriver den något enormt
Låst ämne

Horace76c: Ja det är väl en tvåa men han faller ju handlöst där också utan anledning

Låst ämne

Vad fan var det... Han var ju redan ikapp.
Låst ämne

Ugh, Kinvall dåligt byte.
Låst ämne

gwl:nNödvändigt kinwall....
Låst ämne

Hoppas det lossnar för #11 snart, tycker han kommer rätt många gånger i o-zon. Tror han hade kunnat göra mycket mål när det vär lossnar
Låst ämne

Farsang:nSkönt å få ett sånt här kvitto att vi kan utmana alla, känns mycket tryggare med målsättningen att undvika negativt kval när dom uppvisar sånt här spel.
Låst ämne

Farsang: Framför allt är väl Lars Lindberg född och uppvuxen i Skellefteåtrakten? Han har säkert lite SAIK-bias.
Låst ämne

Vem hade tippat att Brynäs skulle åka upp till Skellefteå och dominera första perioden?
Låst ämne

BIF Kungen:nTror faktiskt det var riktigt länge sen SAIK blev så här utspelade en öppningsperiod (går bara på stats på flashscore)
Låst ämne

Blå grottan: Om detta resultatet håller i sig (lång tid kvar) är vi ju ett topplag då vi bara är 2p från serieledning då (Tillsammans med 3 andra behöver vi ju inte nämna).

Nej men skämt åsido. Otroligt imponerad över hur Brynäs spelar. Synd vi inte går in i periodpaus med mer än 1 måls ledning. 7-14 i skott på mål borta mot SAIK är ju imponerande. Första gången för SAIK denna säsong att bortalaget får iväg mer än 9 skott i första perioden. Säger en del om hur imponerande 14 skott är.
Låst ämne

dabif: det har de gjort sen Wallson och Robertsson tid.
Låst ämne

Farsang: ” Oavsett hur resten av matchen går så
Längtar jag redan till att höra Robban Ohlssons hyllningar i presskonferensen om Brynäs första period, gillar hans sätt att föra sig.”

GRÅT Robban som grät ut i C-More om Scotts så kallade filmning,
Vilken Pajas🤡
Låst ämne

Oj oj oj vilken ruskigt imponerande första period av grabbarna!

Vi är snabbare, starkare och större än Skellefteå över hela banan! Fötterna går KONSTANT! Älskar det vi får se!!!

Det ända orosmolnet är väl just effektiviteten, Skellefteå kommer knappast vara såhär bleka i andra och vi måste kunna ta betalt när vi har ett sånt här sjukt momentum, 3/4-0 hade helt ärligt inte varit ologiskt efter första!

Ut och KRIGA ner dom i andra nu och häng 2-0!
Låst ämne

Gavve: Ja och oavsett bra spel osv så är SAIK endast 1 mål efter och det kan straffa sig
Låst ämne

Bratwursten : Bästa perioden i år? Brynäs spelar fan som ett topplag.
Låst ämne

Otroligt perka, bästa jag sett sen mot Färjestad för några år sen. Vi möter ju ett bra lag också, borde stått 3-0 minst. Så kul att se hockey i år när vi spelar mer konsekvent. Fortsätt gnugga gubbar!!! Dastous fantastiks hittills.
Låst ämne

Grymt bra förstaperiod av Brynäs.
Vilket härligt spel mot mål.
Hade lätt kunnat varit mer än 0-1.
F@n vilken härlig känsla att se detta spel mot ett topplag!
Låst ämne

Erat: Saik tjuvar rejält i varje byta, de tar ju halva isen innan bytt spelare lämnar.
Låst ämne

Brynäsgubbe:
Bästa matchen jag ser denna säsong. Hoppas att det fortsätter så...
Låst ämne

Gavve: gäller att domarna håller samma nivå under 60 min
Låst ämne

Jan Grismöbel: som sagt, säsongens bästa period i mina ögon.