Brynäs IF

724864 inlägg · 7958 ämnen

3 Kr

« · 316811 Till forumet


3 Kr
Anger är uttagen till Karjala Tournament. Det har han väl gjort sig förtjänt av?
Kommentera

Sv: 3 Kr
Mickis: Ytterligare ett bevis på att Hardy Nilsson inte har koll på någonting, tycker att det är skrattretande.Ok om anger hade presterat något den här säsongen, men nu, NÄ!!!
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: Håller med. Att inte Lind får åka har nu med ålder att göra
Kommentera

Sv: 3 Kr
65Selander: Fattar inte Hardys filosofi med att det ska vara ett yngre 3 KR, bästa laget ska spela oavsett ålder, att inte Lind och Sjödin är med tycker jag är en skandal, skitsamma om Sjödin är 38 bast, han är en av elitseriens absolut bästa backar och då ska man vara med. Att Hardy nisson fortfarande har förtroendet att vara coach för 3 kr är jävligt underligt, vad har karln lyckat med egentligen, förutom att torsla mot Vitryssland?
Kommentera

Sv: 3 Kr
Jag blir så upprörd så jag felstavar!!!!
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: Tänk ett steg längre:
Bättre att Lind och Sjödda stannar hemma och inte riskerar att få ngn skada. Tror dessutom att de båda inte riktigt hänger med numera i det internationella tempot. Anger kan behöva lite uppmuntran och samtidigt få upp tempot ett snäpp....
Kommentera

Sv: 3 Kr
Huge: Så kan man ju också resonera, men jag håller inte med :-) Är övertygad om att varken Lind eller Sjödin skulle göra bort sig.
Kommentera

Sv: 3 Kr
Truppen till Karjala cup:

Målvkater:
Stefan Liv HV 71
Henrik Lundqvist Frölunda Indians

Backar:
Martin Lindman Färjestads BK
Per Hållberg Färjestads BK
Jonas Frögren Färjestads BK
Magnus Johansson Lagnau Tigers
Thomas Rohdin Fribourg-Gotteron
Hans Jonsson MoDo Hockey
Thomas Johansson Linköpings HC
Ronnie Sundin Frölunda Indians

Forwards:
Jonathan Hedström Djurgårdens IF
Daniel Rudslätt Djurgårdens IF
Magnus Kahnberg Frölunda Indians
Andreas Salomonsson MoDo Hockey
Mathias Johansson Färjestads BK
Peter Nordström Färjestads BK
Jörgen Jönsson Färjestads BK
Per Svartvadet MoDo Hockey
Alexander Steen Frölunda Indians
Niklas Anger Brynäs IF
Mikael Karlberg Fribourg-Gotteron
Johan Davidsson HV 71
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: konstigt att Bergqvist inte är med i Tre Kroner han har gjort lika många poäng på 13 matcher som han gjorde på hela förra säsongen.
Kommentera

Sv: 3 Kr
sagge: Han är nog med nästa gång, han spelar ju i Djurgården nu, det brukar ju betyda friplats i 3 kr :-))
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: Håller med om att truppen ser sedvanligt skum ut. Det finns ju dussintals andra spelare som gör det Hedström och Rudslätt ska göra--fast bättre. Varför inte ta med Niklas Andersson, Frölunda, eller Wernblom? Att inte Lind är med är också otroligt konstigt. Är det många som tackat nej till landslagsspel?
Kommentera

Sv: 3 Kr
Jompe: Så fort Mikael karlberg blev proffs så kom han med i 3 kr, lite Lars-Tommy mentalitet över fjant Hardy..
Kommentera

Sv: 3 Kr
Jompe: Micke Lind är Elitseriens bästa Center i höst, att han inte blev uttagen i Tre Kronor är en mindre skandal. Jag är inte Brynäsare men hade Micke som favorit i sju år medans har var i Timrå (min son vägrar fortfarande att spela i en tröja som inte har #24)

Mer Micke Lind åt folket

Älska Timrå IK
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: Hmm Hardy ja inte ens med det kanonlaget han hade i våras lyckades han med o ta VM-GULD!!Det säger väl ändå allt!!
Kommentera

Sv: 3 Kr
Observant:
Kanadensiska laget var inte så dåligt det heller ju , men håller med att det jämt nå man står tveksam till i hardys uttagningar.
Kommentera

Sv: 3 Kr
wesse: Det jag menar är att man kan inte bara rakt av ta ut de 22 bästa spelarna utan man måste också tänka i vilka roller de ska spela. Lind spelar ungefär samma roll som Fröken Jönsson, men varför är det så självklart att man alltid ska ta Jönsson före Lind?
Kommentera

Sv: 3 Kr
WarhawK: Jasså var det kanada dom mötte det har jag redan glömt o jag som trodde det var vitryssland ;-) ja men då behöver vi inte skämmas över finalförlusten ;-)
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: va bra att vi är två som tycker att Hardy favoriserar Djurgårdare.
Kommentera

Sv: 3 Kr
sagge: Hardy Nilsson är en halvfigur som inte klarar av sitt jobb, hur många andra coacher hade fått sitta kvar med Hardys facit ???
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: knapast någon.
Kommentera

Sv: 3 Kr
wesse: Håller med dig det är en skandal att inte Micke Lind blev uttagen till karjala cup han är en klass center jag säger bara
Oa Micke lind Oa Micke Lind
Kommentera

Sv: 3 Kr
Gandi: det är otroligt att Elitseriens poängkung (hittils) är med men han är inte DIF:are.
Kommentera

Sv: 3 Kr
sagge: Ja Hardy verkar ha en jäkla förkärlek till Dif
Kommentera

Sv: 3 Kr
sagge: Fast enligt vissa skribenter här på sidan så ska vi vara tacksamma att Lind inte blev uttagen, då behöver han inte riskera att skada sig.Bla bla bla säger jag om det!!
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: Jag skiter i tre kronor, lika bra att Brynäsarna vilar och inte är med så länge Hardy får bestämma. Tycker jag!
Kommentera

Sv: 3 Kr
70 Rodrigues: Jo delvis har du rätt men men ändå det är ju Hardy som styr rodret o så länge han gör det spelar det ingen roll att endast Anger är med se det så här bra att han blev uttagen han kanske behöver ett miljöombyte för att riktigt komma igång synd att inte Hardy tog Soling med,kanske hade det också gjort lite nytta.Bra att våra för tillfället bra gubbar i BIF kan koncentrera på att bara spela i BIF o göra ett bra jobb!! Så slipper dom bli utbrända till slutspelet för det är väl ändå dit vi siktar till våren!!!!
Kommentera

Sv: 3 Kr
Stridh: Karjala Cup- Kalla Anka Turnering
fattas bara att Anger får ett felskär när han kammar till håret inför Line-Up och så är han borta resten av säsongen ;-)
Kommentera

Sv: 3 Kr
Stridh: har Hardy livstidskontrakt eller? hans snitt placeringar är vell 6:a eller sämre
Kommentera

Sv: 3 Kr
Gandi: men han har ju varit DIF tränare så därför måste dom spela DIF spelet som är så sönderläst av alla motståndare. Min åsikt: byt coatch och spelsystem
Kommentera

Sv: 3 Kr
Hardy Nilsson fjäskar för Djurgårds- och Färjestadspelare. Att ta ut såna som Hedström och Frögren visar detta. Inga stora namn, precis. Men Tre Kronor och landslaget är sen länge bara en gäspning för mej. Jag struntar faktiskt blankt i blågult numera. Det är inte intressant.
Kommentera

Sv: 3 Kr
Bright: Helt rätt,så länge det bara är bajsturneringar så har det inte ett uns av underhållningsvärde.

Hedström,Frögren,Lindman,Rudan,,,listan kan göras lång på killar som inte presterat ett skit i år,men ändå är med......Avgå Mupp-Hardy !!
Kommentera

Sv: 3 Kr
Jompe: Vet inte om jag kan hålla med om att truppen skulle se särskilt skum ut. Kan hålla med om att Niklas Andersson borde ta en plats, men annars tycker jag det ser helt Ok ut.
Wernblom tror jag blivit ratad pga att han är lite för långsam, med ålderns rätt. Sak samma gäller Sjödin, som vissa vill ha med. Han skulle säkert inte göra bort sig, men tempot tar ut sin rätt även där.
Anger är ju med som torped och har klarat sitt jobb bra tydligen, annars skulle han nog inte kommit med.
En som skulle varit självskriven är ju Jonas Johnson, men han har väl tackat nej för gott, om jag inte har helt fel.
Om du kan presentera ett dussin spelare som går före Hedström och Rudan, då vill jag gärna se dom namnen.
Visst skulle det varit kul om Lind fick chansen, men ärligt talat tror jag inte att han heller håller riktigt internationellt. Lite för tunn, enligt min mening.
Dessutom är det stenhård konkurrens på centerpositionen.
Karjala Cup är dessutom en ganska viktig turnering, med hyggliga prispengar.
Hade det varit en vanlig vänskapslandskamp, hade vi nog fått se flera av de namn vi diskuterat, som nu inte kom med.
Kommentera

Sv: 3 Kr
Zzzzzzzzzz om TRE ören lika intressant som mina skosnören ifrån -73!!!
Kommentera

Sv: 3 Kr
Observant: Så länge Hardys pojkar vänder 1-5-underlägen mot Finland, speciellt på deras hemmaplan, kan det aldrig bli ointressant.....
Kommentera

Sv: 3 Kr
Huge: Tog du åt dig ;-) Ja den matchen hade jag faktiskt glömt det var en bra match o det var väl enda matchen som TRE KR gjorde som vi vill se dom spela,därför blev finalen en stor besvikelse även om det nu var kanada som stod för motståndet om jag nu minns rätt så hade inte kanada så många namnkunniga!!
Kommentera

« · 316811