Brynäs IF

725288 inlägg · 7959 ämnen

Allstarmatchen!

184851 · » Till forumet


Sv: Allstarmatchen!
Samen: Tur man känner både dig och Bajenmattias, annars så skulle man tro att ni hade storhetsvansinne *blink*
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
rafalski: Jag ber att få återkomma imorgon kväll ca 22.30. Då har jag kommit hem från matchen
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Samen: Tyvärr så är våran förlustkvot redan uppnådd för den här säsongen. Fram med insamlingsbössorna Leksandsfans för nu kommer Storebror och blåser om er :-)
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
65 Selander: Om du har läst hela tråden så vet du vad jag tycker om dessa matcher....
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
lindberg: Nej det har jag inte sagt
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
65 Selander: Allstarjippot riktar sig nog till en lite annan målgrupp än oss fanatiska hockeydårar dårå. Det var otroligt mycket barn i arenan idag, och de var minst sagt nöjda när de fick samla autografer och prata lite med sina idoler. Den namnteckning som var i särklass mest eftertraktad var nog Myllys. Kön till den plats där han skulle sitta var sanslöst lång långt innan han själv hade hittat dit. Barnen verkade heller inte bekymra sig över att det inte var någon "riktig" hockeymatch - för dem var det en stor dag, och att det sedan betyder nada för oss som inte längre är 7-8 år gamla tycker jag då inte spelar någon roll.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Samen: Så man har rätt att vara mer kaxig om man har två poäng mer och är en placering högre i tabellen?!
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
rafalski: Oj vad stöddiga ni Brynäsare är. Hur kan man vara så jäkla kaxig när ni har legat under sträcket hela säsongen? Imorgon får ni stryk det kan jag lova och vips är vi 5 poäng före er. En knäckande förlust kommer det att bli för Brynäs.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
esaselänne: Det är ett Hockeyliganarrangemang så naturligtvis går intäkterna i huvudsak dit. Vad LHF tjänar på det - förutom att synas i massmedia - är främst det som kiosk-, restaurang- och barförsäljningen ger.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
65 Selander: Boring var ordet, skönt att se Bergqvist i ett tempo han behärskar. Nu dags att lägga rinkbandyn åt sidan för att ladda inför drabbningen imorgon.

"Återtåget 2", dock förhoppningsvis utan hjälp med insamling denna gång, dags för knätoffsarna att stå på egna ben.

Tips 5-2 i Brynäsfavör!

PS: Tolvanen får foten på Onsdag och Masken tar över som spelande tränare !
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
RavenLord: Allstar = Boring, tror inte ens att dom som är med tycker det är kul.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Tycker de är bra att man flyttar och låter nånting vara i Norra sverige och inte bara som de brukar i södra sverige.
Men All Star Laget består ju inte direkt av nå höjdarspelare så framröstade hmmmm av vilka då ? Bergqvist från BIF är med och han platsar ju knappt i Brynäs...hur har han tagit en plats ???
Är nog jäkligt många som tackat Nej skulle jag tro.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Jag vet inte. Tycker att hela idén med en allstarmatch mitt i ett intensivt skede av spelschemat är dum. I USA ligger allt seriespel nere ungefär en vecka kring jippot där. Antingen får vi skapa utrymme i spelschemat för matchen eller lägga ner den.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Hur mycket får den arrangerande klubben behålla av intäkterna? Jag tror utan att veta, ganska lite. Det borde väl vara attraktivt för varje blubb om större delen av intäkterna tillföll den arrangerande klubben. Då skulle nog mycket mer avundsjuka förekomma.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Jompe: Hur skulle det laget, Hockeyligan och TV-teamet hinna planera och ordna allt då tror du? Det är inget som snos ihop över en natt.

Vissa verkar av någon anledning vara extremt bekymrade över att Allstarmatchen går i Luleå.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Varför gör man inte så att allstarmatchen (i den mån man bör ha kvar den) går mot det lag som för tillfället leder ES på detta lags hemmaplan?
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Magoo70: Korvkiosken. Leksand alltså.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Korvarna?
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Magoo70: Hmm, inte helt lätt att tyda det där. Är jag slipsnisse? Nja, iofs dräktklädd på jobbet rätt ofta men kör en aning mer avslappnad stil på hockey. Barnfamiljsinnehavare? Nej, inte riktigt ännu. Tokig? Ja, det kan jag nog medge.

God fortsättning påre själv! Kvartsfinalerna blir roliga, men inte för Linkpingarna, MooDooisterna, Korvarna och Rödhökarna, alternativt Kringlorna, som tvingas stå utanför.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Ja såna som du antar jag. ;o)

God fortsättning på det nya året så ser vi fram emot de spännande kvartsfinalerna!
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Magoo70: Jag vet att rätt många juniorer faktiskt kommer att släppas fram imorgon, om än inte hela laget kommer att bestå av junisar. Delvis beror det på den långa skadelistan och delvis på att det nog är klokt att spara vissa som just kommit tillbaka efter skada/sjukdom och är för värdefulla för att offras i en Allstarmatch.

De flesta som ska se matchen är nog förvisso LHF-fans, fast inte den mer traditionella sortens hängivna fans utan mer barnfamiljer som reser hit från hela länet, men visst finns ett antal av oss riktigt tokiga där också.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Magoo70: Tack för grattiset. Det är många arenor om måste renoveras alt. byggas nytt inom de närmaste åren för att uppfylla de krav som ställs i olika avseenden. Coop Arena har blivit ett verkligt lyft för LHF och lockar dit folk (i regel slipsförsedda) som annars inte brukat gå så ofta på hockey. Nu är arenan attraktiv för företagen på ett helt annat sätt då de kan ha möten, mindre konferenser osv i samband med matcherna samtidigt som de sitter skönt och äter & dricker gott samt förhoppningsvis får se en bra hockeymatch. Sådant ger naturligtvis sköna slantar till föreningen.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Exaktemente, förstår det. Tycker att det hade vart skoj om LHF mönstrade ett J20-lag men samtidigt så hade det ju inte vart rätt mot sponsorer och fans som åker dit för att se fajten.

För trots allt så är väl de flest LHF fans som kommer att se begivenheten?
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Magoo70: Ärligt talat så vet jag inte vilka som är med. Vissa av våra spelare är/har ju varit skadade eller sjuka, däribland såna som Skuggan och Petter, och när det gäller Allstargänget avstår jag från att uttala mig eftersom jag såklart tycker att alla som inte spelar med LHF är sopor ; )
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Grattis ändå till 25-år som klubb!
Ni har en snyggare arena än vad vi har för tillfället och då har vi funnits sen 1912. Skall bli väldigt spännande och se vårt bygge (?) om 2,5 år.
Känns som det mest byggs sands- och lufts slott i våra breddgrader.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Lulekickan: Japp, hålller med om att det enda intressanta är SkillsCompetition.
Är de bästa från ES med där då? SkillsCompetition med en massa spelare utan skills ger ju inte så mycket (förlåt alla ömma tår jag trampade på nu). Det blir nog bra det där. ;o)
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Tomas HOCKEY: Ja det har du och hon här under rätt i det är ju en grej för barnen och visst kan de kanske bli nått med åren om de flyttas runt i landet som ex att nästa år ta Leksand sedan MoDo,Timrå osv.....kanske inte nått för oss som sitter här men jag kommer nog ändå glutta lite på burken trots allt hehe :)
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
RavenLord: Jag tror man får ta det för vad det är! Låt dom spela om dom tycker det ger någonting och det får man ju hoppas! Hoppas det är ett evenemang som ät både för vuxna och barn! Det är väl därför den ligger på en röd dag så folk kan gå med barnen!
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
RavenLord: Själv tycker jag att skills competition samt matchen med LHF:s gamla stjärnor, inklusive Myllys, vs. Norrbottens TV-pucklag blir roligast. Allstarmatchen i sig känns rätt ointressant, men jag vet att många barnfamiljer från hela Norrbotten har bokat biljetter för hela familjen så uppenbarligen är det ju en stor grej för de Svenssons som inte är fullt så tokiga som vi som skriver på HS och andra hockeyplank är. Att döma av de biljetter som sålts i förköp ser det också ut att kunna bli helt fullsatt i Coop Arena imorgon.

Hur som helst är det nog bra för hela Allstarevenemanget att det flyttas ut i landet och spelas på platser där folk kan tänkas bry sig. Stockholmspubliken bryr ju sig - av publiksiffrorna att döma - inte om hockey överhuvudtaget.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
De valde en annan arena än globen eftersom den blir knappt halvt fylld och 0 i stämning....jag var där för 2-3 år sedan och såg en sån där skit match mellan nord-syd och ja tycker man kan lägga ner de överhuvudtaget.....de blir ju bara parodi på Hockey,inga tacklingar(ja de är de ju inte i elitserien heller) spelare som åker slött och passar pucken och FÖRSÖKER göra nå snyggt mål...Ähhhh fan mer intressant att gå och se nån knatte match på orten.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Magoo70: Jag tycker att det är kanon att dom sprider ut evenemangen över hela landet så inte allt kretsar till dom mer ``kända`` arenorna för tex sportevenemang! Det finns lixom inte sportmössa att en familj drar i väg från Luleå till Globen för att kolla på jippomatch! Jag vill att mycket mera evenemang sprids i landet!
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
NallePhu: Allstarmatchen är ingen 25-årspresent. Snarare hör den ihop med den nyrenoverade arenan och att man ville göra om konceptet lite. Hade inte Delfinen renoverats hade vi aldrig kommit i fråga för matchen.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Gavlerinken: Orsaken är nog flera men skulle tro att dom vill testa någe nytt och sedan så fyllde Luleå 25år som klubb så gav Hockeyligan Luleå All Star machen i present
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
FreddanVF: Förstår inte varför det gnälls över denna match.Den är ju helt ointressant. LHF ville väl ha den och de fick den. Bara bra att den inte spelas i Gavlerinken mot Brynäs då vi behöver all vila inför en otroligt viktig januari månad. Tycker synd om LHF som måste spela en sån match precis dagen innan en viktig serie match. Dålig planerig helt klart från serieuppläggarna.

Att den inte läggs i Globen har väl med hästhoppningarna att göra antar jag(eller är det repriser?).
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Gavlerinken: Anledningen är att dom ville flytta matchen ut i landet istället för att ha den i Stockholm. Men Luleå?? Vilken j*vla miss. Och mot Luleå Hockey...

Men den största missen är ändå att den ligger dan före en vanlig omgång i elitserien. Jag tycker elitlagena ska bojkotta den pga det. Så står TV4 där sen utan nånting av intresse. Skicka juniorspelare istället.
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Gavlerinken:
Nä precis...
En kombination av datafel och felnavigering?
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Gavlerinken: Den matchen kommer att bli årets absoluta höjdpunkt. Känns lite som kulmen på föregående års beacel.The beat goes on... *suck*
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
gordo:
Tror på datafel på förbundet...
Turistinkomster? Vem utanför Luleå åker dit...
Kommentera

Sv: Allstarmatchen!
Gavlerinken:
Ny arena?
Turistinkomster?
Överskott på renkött?
Datafel på förbundet?
Kommentera

Allstarmatchen!
Kan nån vänligen förklara för mig med vilken motivering hockeyligan bestämde sig för att Luleå av alla lag skulle spela allstarmatchen?
Kan den plojmatchen bli mer ointressant än den är nu?
Kommentera

184851 · »