Brynäs IF

722785 inlägg · 7954 ämnen

Angående Kyrös skada

4730 · » Till forumet


Sv: Angående Kyrös skada
Det är nog nu man måste värva in någon isf... Väntar man för länge finns det nog väldigt tunnt med bra centrar som är redo att hoppa i Brynäströjan. Det funkar ju som sagt inte med bara två ordinarie centrar, en vikarie och en Kyrö som, om han kommer tillbaka, riskerar att skada sig igen...
Kommentera

Sv: Angående Kyrös skada
Skicka hem Modin, Westlund och Dackell från NHL så blir det Guld direkt! Näerå.. skämt och sido.. Visste inte att Kyrö hade blivit skadad så allvarligt.. har inte hört om det än! Men jag är inte så säker på att dom behöver värva in en ny direkt bara för det! Annars skulle det väl inte vara helt fel att rycka en stabil center från Leksand som åkte ur?
Kommentera

Sv: Angående Kyrös skada
Roger Kyrö är oerhört betydelsefull för Brynäs. Inte snack om saken. På GD:s beskrivning låter det som om Kyrös skada kommer att behöva flera månader för att läka ut (i bästa fall). Till detta kommer sedan rehabiliteringen och slitet för att komma tillbaka i samma klass. Men även efter det kommer hans knä att vara sårbart. Minsta tryckare så kan det vara kört för all framtid...

Order till Bäckström & Co: Ta det säkra för det osäkra. Stick ut och leta upp en ny stark center. Truppen behöver breddas. Tänk på att en underbemannat lag lättare drar på sig skador. Vägra acceptera en mellansäsong...Vaska guld. Investera! NU!
Kommentera

Sv: Angående Kyrös skada
Jo, du sa ju det... Men då var man ju en aning blåögd! =)
Nu har verkligheten kommit ikapp och då först fattar jag... Kanske skulle man bli lite mer kritisk...

Hoppas det inte blir en otrevlig "lösning" på centerproblemet genom att man värvar nån från en lägre division och tror att det ska funka bara.
Djurgården har ju tydligen insett sånt och fyndar i öststaterna... Iofs inga hypersäkra kort men ändå...
Kommentera

Sv: Angående Kyrös skada
Det tyckte jag redan i våras. Tre centrar var en för lite, nu har vi bara två centrar. Sportkommitten måste genast börja kolla efter en center av HÖG klass. Nödlösningar i form av Mårtensson eller Mårs funkar inte i 50 grundseriematcher och absolut inte i ett slutspel.
Backsidan ser inte så rolig ut heller.... Håller P3 säsongen ut? Hur är det egentligen med Crippas skada? Försvinner dom två har vi hastigt å lustigt bara 5 backar (6 med Adam Andersson, men är han verkligen redo för elitserien). Kolla efter en till back oxå Bäckis! Gälla skulle inte vara så tokigt att ha i bakfickan nu... :((
Kommentera

Sv: Angående Kyrös skada
Jodå, både Larsson och Kyrö är väldigt bra centrar och Lindström höll även han god klass. Problemet har snarare varit att det inte funnits någon mer utöver dem, vilket gör att man är skadekänslig på centersidan. Och nu har det hänt... Wågström är ju dessutom hittills ett lite osäkert kort, vi vet ju inte ännu hur pass han fungerar i Brynäs. Och blir Kyrö borta länge, ve och fasa! Skulle karriären dessutom vara över, då faller Brynäs lagbygge ihop även på längre sikt. Jag ber för närvarande till hockeyguden, offrar lite puckar och tänder till honom... :-))
Kommentera

Sv: Angående Kyrös skada
Ja jag håller med dig. Men å andra sidan har väl Brynäs tyvärr de senaste åren inte haft så jättehög klass på sina centrar
Kommentera

Angående Kyrös skada
Det känns inte direkt stabilt nu. Janne och Wågström håller ju bra klass vad det verkar. Men sen är det tunnt på centrar. Jag tror nog det behövs en mer rutinerad/etablerad spelare än Mårtensson, som spelade center mot TPS, för att ersätta Kyrös plats.
Kommentera

4730 · »