Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Anger till SSK ?

399025 · » Till forumet


Sv: Anger till SSK ?
micke: Då är det alltså i princip samma sak som förut...man för betala låt oss säga 200 000 kr för att hämta en spelare till "Fonden" och sen för klubben som han tidigare spelat för dessa pengar....det som skulle vara bättre med detta sättet är väl att summorna förhopningsvis har blivit lägre än tidigare då...
Kommentera

Sv: Anger till SSK ?
Poffa: Det är ändrat igen. De 200.000 var en snabb nödlösning men nu har man helt andra kriterier (lagen betalar en viss summa till en fond varje år som sedan fördelas ut bland lag som förlorat en spelare till ett annat ES/allsvenskt lag). Dessa nya regler gäller sedan några veckor tillbaka och sträcker sig dessutom retroaktivt tillbaka. Hur mycket pengar det gäller har man inte hört talas om, förmodligen ligger det någonstans mellan dessa 200.000 och 700.000...
Kommentera

Sv: Anger till SSK ?
Jompe:

Maxbeloppet för övergångar inom elitserien har sjunkit från 700 000 till 200 000 redan nu. Från och med februari 2005 slopas utbildningsbidraget helt.
Kommentera

Sv: Anger till SSK ?
Makkan: Har för mig att de nya reglerna inte träder i kraft på ännu ett tag. Vad innebär AA:s och P3:s flytt till Mora? Där borde väl trilla in många goda slantar?

Att sedan reglerna med utbildningsersättning slår blint med ibland ganska bisarra konsekvenser (Bisset!) är en annan sak.
Kommentera

Anger till SSK ?
Saxat från SvenskaFans.

"Har från flera håll fått indikationer på att SSK är nära för Anger. En källa säger att han i veckan kommer att skriva på ett tvåårskontrakt."

Se länk......

Men vi får väl ingen större summa för Anger om han går till SSK för det är väl nya regler nu, eller ?
Kommentera

399025 · »