Brynäs IF

724348 inlägg · 7957 ämnen

Bom-Bom

« · 569911 Till forumet



Sv: Bom-Bom
Makkan: Trodde det var Södertälje som var Nr1 för han
Kommentera

Sv: Bom-Bom
RavenLord: Det är det nog men sedan finns det någon som heter pengar och frågan är hur pass mycket SSK kan hosta upp för Boumedienne?
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Falken: Bombom är ett bra val. Men på nåt vis så hade jag hoppats på nåt större. Men han är välkommen.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Falken: Om jag inte har drömt så har väl Brynäs upp till 2,5 milj att hosta upp för en back.

Det är läge att skicka desinformation till Washington om Bommen ;-)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Mickis: Undrar vad han förväntar sig att få för lön av BIF för inte får han mer än 450 000 dollar i BIF ;)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
65selander: Du har då inte drömt, om inte alla nu drömmer allt det här... :/

Men frågan är om backen som Sundlöv faktiskt skickat ett kontraktförslag till svarat eller om Sundlöv fortfarande väntar. Står ju ingenting om han i den där artikeln, näms ju inte ens. Men kan ju faktiskt vara så att det är Boumedienne som fått kontraktsförslaget av Sundlöv.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Falken: "Det är det nog men sedan finns det någon som heter pengar och frågan är hur pass mycket SSK kan hosta upp för Boumedienne?"

Längesedan man hörde att BIF har större chans än ett annat lag om hur mycket man kan betala en spelare :)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
AD: Hehe, ja du. Kan nog inte fatta det själv att jag skriver så, men det verkar ju onekligen som att Brynäs har en hel del pengar till den här backen.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Mickis: Vad trodde du...Timonen?
Bom-Bom tackar nej till 3,5 mille från Washington något han kallar ett skambud, vad är chansen att mormor bjuder över det?
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten: 0 HOPPAS JAG
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten: Tror ingen räknar med att få lika mycket pengar som dom är erbjudna på andra sidan. Däremot så har dom flesta det bättre socialt här eftersom släkt och vänner befinner sig på närmare avstånd.

Se bara hur bra "Z" va när han fick brassa skoter på hemmasnö ;-)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten:
Fattar inte hur en spelare som inte tagit en fast plats i laget tror han kan komma och bestämma helt själv hur hans kontrakt ska se .. och jag vet spelare som spelat flera fulla säsonger som ändå ligger på 450k det han kallar skambud ..
Kommentera

Sv: Bom-Bom
65selander: Josef gjorde tretton matcher i Brynäs förra säsongen mellan 2 oktober och den 6 november.
- Jag hade gärna stannat men jag fick ett så bra kontrakt från finska Kärpät som jag inte kunde tacka nej till, säger Josef

På tal om att inte lira för pengarna alltså....
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Sluta kalla honom Bom-Bom! Det blir inte fjantigare än så.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten: Han är ju Finne också. Skulle inte han avsäga sig medborgarskapet för att försöka slå sig in i finska landslaget?


Det som förövrigt var ganska kul var att alla totalsågade han i början här på HS!
Kommentera

Sv: Bom-Bom
65selander: Ja var nog många(jag själv oxå) som förväntade sig lysande stjärnot då det var NHL spelarhysteri och så får man se att de värvat en spelare som man ej hört talats om trots att han är svensk/finsk så då skrevs nog några arga rader som man fick äta upp senare som tur va
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten: Du är nog inne på rätt spår ang BomBom:
Money talks,
Bu*****t walks.... :-)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
WarhawK: Citat från Washingtons hemsida:
"Defenseman Josef Bouemedienne led the team with an average of 23:02 during his 37 games. Boumedienne displayed some offensive gifts and good puck skills and could figure in the blueline puzzle going forward."
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten:
Jo men i ett lag som hade en av ligans största brandreor och dumpade alla spelare dom kunde ju .. sen skulle jag inte vilja påstå att 37 matcher av 82 är att ta en fast plats så han spelade ju inte ens hälften av matcherna i NHL
Kommentera

Sv: Bom-Bom
RavenLord: Tror nog att Hallins kassakista börjar sina. Brandner och Leska kan inte varit billiga att signa. SSK helt enkelt inte har råd med "bommen"!
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Det känns ganska hopplöst om Boumedienne är förstavalet. Han lär stanna i Washington och även om han mot förmodan kommer till Europa är nog Kärpät förstavalet.

Hoppas att Sundlöv har andra krokar ute...
Kommentera

Sv: Bom-Bom
WarhawK: Han blev upplyft i laget efter jul...
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Peja: Den gode Josef verkar spela där pengarna finns. Jag tror att BIF ligger bra till. Om summan 2,5 miljoner/år stämmer är det en bra lön med ES-mått mätt. Han har ju "bara" blivit erbjuden 3,5 miljoner SEK av Washington!
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten:
det är jag fullt medveten om .. men tycker iaf inte att en spelare som inte gjort en full nhlsäsong kan komma och tro han kan kräva vad som helst och förvänta sig klubben ska tro han ovärdelig och betala det .. och som jag sa det finns flera spelare som jag anser mer värefulla för sina lag som fått acceptera låga löner just för dom bara har 1-2 säsonger ..
Kommentera

Sv: Bom-Bom
WarhawK: Så tog han ju plats i laget efter jul då de sålt ut övriga backar hehe. Nä jag går på din linje om backen från Devils
Kommentera

Sv: Bom-Bom
WarhawK: Ingen aning om han tycker sig vara ovärdelig eller inte, tror knappast det. Inte om man ska döma av GD intervju.
"- Jag har tackat nej till ett kontraktsförslag som låg strax över minimilönen 450 000 dollar."
Kommentera


Sv: Bom-Bom
prosten: Vad jag förstår är erbjudandet från Washington ett tvåvägskontrakt så om han inte tar en plats i capitals så får han inte se röken av några 450000 dollar. Bättre då att spela i Brynäs (eller mycket troligare Kärpät) för några säkra miljoner.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
prosten:
NHL Totals 47 4 12 16 -13 .. 47 matcher totalt på 3 säsonger och 16 poäng och -13 tycker jag inte är statestik man komma med nå vidare lönekrav med iaf ... visst han kan försöka spela hard ball med caps ledningen får se vad som händer .. oftast slutar det i en trade och sen får se vad nya klubben tycker sen då och dom kanske har bättre backtrupp så det inte bara gapa och tro dom betalar så
Kommentera

Sv: Bom-Bom
WarhawK: Du får inte stirra dig blind på vad han har gjort i NHL... It was a whole diffrent ballgame...

Personligen så tycker jag att han bidrog med mycket under den tid han spelade med Brynäs och jag ser gärna honom i brynäströjan igen..
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse: Hörde att Micke Lindh är skadad. Är det sant?
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse:
Det min diskussion med prosten gällde var hans inställning till att kunna ställa ställa krav på hur kontraktet ska utformas av caps ingenting om hans prestationer i brynäs tröjan

och jag står fast vid att spelare som inte bevisat dom kan prestera konternuerligt och bevisat för klubben dom värd pengarna dom kräver har extremt svårt få sina kontrakt igenom ju
Kommentera

Sv: Bom-Bom
RödVit: Han tränade idag i alla fall... Han har haft lite problem med ljumskarna tidigare. Jag vet dock inte hur det är med honom nu men tränar för fullt det gör han. Han har dock inte varit lik sig själv prestationsmässigt hittills så det KAN ju vara så att det är nåt som inte vill ge med sig.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
WarhawK: Det är nya regler från och med nu, detta KAN höja marknadsvärdet för just backar med Boumediennes egenskaper. Sen är det nog till stor del Bommens agent som tutat i honom att han kan få ut mycket mer.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse:
Men försöker agenterna tuta i spelarna för mycket är risken stor att båda blir utan pengar så
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse: Jag hoppas att han inte är det..
En bra kille på isen o rolig att se.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
WarhawK: Så är det i all business..Sen k a n det ju vara så att agenten vet nåt som inte vi vet...
Kommentera

Sv: Bom-Bom
RödVit: hehe, "ryggsäcken" som jag kallar honom, för det ser fan ut som om han har en fjällräven kånken innanför tröjan när han åker...

Men en väldigt nyttig spelare i Brynäs, tyvärr lite blek i mästarcupen.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Bommen hade varit ett klipp, den saken är klar. Låt oss inte lura oss på hur han väljer klubb. Bommen är en prisjägare som alla etablerade hockeyspelare, försök inte förklara begreppet klubbkänsla för honom. Det är liksom bara att gilla det läget. Han gick till Kärpät eftersom de betalade bättre. Money talks för Bommen precis som för alla andra. Han är varken bättre eller sämre än resten. Att den typ av spelare han är dessutom står högt på många lags önskelista gör inte saken bättre. Det är bara att hoppas att Caps bestämmer sig för att inte signa honom.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Jompe: Självklart att nästan alla spelare försöker få ut så mycket som helst eftersom många av dom har bara hockeyn att falla tillbaka på.

Det är väl bara att titta på en vanlig arbetstagare, klart som f-n att man väljer en arbetsgivare som pyntar mera.

Tror att en stor del utav dom som spelar hockey idag inte har några utbildningar förutom Gymnasiet i bagaget.


Josef är då välkommen till Brynäs för min del oavsett hur höga krav han har. När hade vi en back som gjorde så många mål under så kort tid?
Kommentera

Sv: Bom-Bom
65selander: Ja det vore inte fel alls att få tillbaka Boumedienne. Men frågan är om det inte hade varit att föredra att få in TVÅ backar som håller elitserieklass istället? Om uppgifterna stämmer att Sundlöv har 2,5 miljoner att spendera så tror jag mer än väl att man får två elitseriemässiga backar för de pengarna.

Nu är det givetvis ingen lätt uppgift att hitta backar här i sverige så får vi nog "nöja oss" med en back av Boumediennes kaliber... Vilket jag gärna gör ;)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse: appropå ingenting

”Rallysporten kan tvingas att acceptera att köra vissa specialsträckor utan levande publik.”
Svenska Dagbladet, augusti 2005.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse: Bom Bom blev bättre och bättre, första matchen jag såg honom mot SSK borta var han sämst på plan. Sedan dominerade han totalt mot mOdO några matcher senare. Visst är han välkommen tillbaka.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Lunkan: Första matchen han spelade var väl mot HV när han skickade Johan Davidsson i isen så han fick matchstraff...
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Lunkan: Hahah ja den va ju fin oxå. Utan levande publik :) Men klart kör dom som det blir ibland så e ju publiken inte levande direkt länge. Eller ofta skall man inte skylla på hur dom kör utan snarare hur korkade publiken är och ställer sej och tittar på dom mest idiotiska ställen. har sett tillräckligt efter ett par vändor på Svenska Rallyt.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse: det kan stämma fick han inte matchstraff i sina 2 första matcher eller är jag ute och cyklar? 2 matchstraff fick han väl hursomhelst på sina 6 matcher i BIF tröjan?
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Lunkan: Jo det stämmer. Han tacklade Davissson som föll illa. Bom Bom fick en tvåa först men sen när domaren såg att Davisson blööde så ändrade han straffet till Matchstraff. Jag minns med förskräckelse hur jäkla inkonsekvent den svenska domarkåren är. Karln får väl lära sig landa ;)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
GävleLasse:
"Ja det vore inte fel alls att få tillbaka Boumedienne. Men frågan är om det inte hade varit att föredra att få in TVÅ backar som håller elitserieklass istället? Om uppgifterna stämmer att Sundlöv har 2,5 miljoner att spendera så tror jag mer än väl att man får två elitseriemässiga backar för de pengarna.

Nu är det givetvis ingen lätt uppgift att hitta backar här i sverige så får vi nog "nöja oss" med en back av Boumediennes kaliber... Vilket jag gärna gör ;)"

Precis mina tankar, svår avvägning. Det borde ju gå två Sulku på en Boumidienne, rent ekonomiskt alltså....spelmässigt däremot vette fan om Boumidienne är dubbelt så bra.

Skitsamma, känns skönt att Sundlöv har delikata problem för en gång skull :)
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Gusten: Hold your horses!!!! :-) Detta är ju bara spekulationer. Bommen vill helst till NHL å där kommer han säkert att hamna också. Annars finns det klubbar i Europa som kan erbjuda dubbelt över BIF. Skulle han ändå komma till Sverige tror jag SSK ligger närmare till hands då han redan bor i Stockholm. Annars behöver väl DIF förstärka? Känns väldigt långsökt med BIF för honom tycker jag.
Kommentera

Sv: Bom-Bom
Jompe:
Man spelar inte i Brynäs för pengarna, man spelar för att det är Brynäs!
Det funkar för Barca. Det funkar för Brynäs! Om man formulerar mål och strategi i samma riktning...
Kommentera

« · 569911