Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Boork riskerar böter!

« · 792397 Till forumet


Sv: Boork riskerar böter!

Nu på lördag är det ju match mot MODO hemma och det kommer mycket folk. Kan inte någon ur BT plocka fram den gamla insamlingskulan samt ställa ut den i SM-Baren som ligger vid ståplats?

Kommentera

Sv: Boork riskerar böter!
mattias - 74: "Dömer han som en FI**A skall han få heta det också :)"

Du menar FIFA, eller hur? :-) Är inte det fotboll?

Håller med dig och HF att en del domarinsatser den här säsongen varit under all kritik. Det bästa man kan hoppas på är att det drabbar båda lagen lika. Kör man nolltolerans-linjen blir domarnas agerande helt avgörande för matchutvecklingen, och då får de se till att vara korrekta i bedömningarna. Det bortdömda målet i Mora på grund av en, som det hette, inte fungerande visselpipa är bara ett av många exempel på svaga domarinsatser.
Kommentera

Sv: Boork riskerar böter!
HF:

Tycker alla skall få säga sitt om domarna, både spelarna och ledarna. Dömer han som en FI**A skall han få heta det också :)
Kommentera

Sv: Boork riskerar böter!
65selander: Jag lägger första hundringen i insamlingen till Boorkens eventuella böter. Det får fanimej vara slut på daltandet med dommarna. Ska det vara otillåtet att kritisera dem får de se till att bli felfria.
Kommentera

Sv: Boork riskerar böter!
GävleLasse: Oavsett om det är våran "Gräsklippar man" så har han rätt. Det är inte lätt att vara domare men man skall inte fara med lögn..
pst/moringar vi har inte avslutat diskussionen om det bortdömda målet ännu :-)
Kommentera

Boork riskerar böter!
Efter sitt "utspel" mot Rönnmark efter matchen mot Mora i torsdags så riskerar Boorken böter.


Avd. "Locket på" då domarbasen tydligen vill att man skall ta sånt här internt...
Kommentera

« · 792397