Brynäs IF

724902 inlägg · 7959 ämnen

Brynäs-Kval

220348 · » Till forumet


Sv: Brynäs-Kval
Bright: Håller med där,chansen ligger i att dom andra lagen är om möjligt ännu sämre än BIF.Trycket på dom blir stentufft.ALLA förväntar sig att dom ska hålla sig kvar,de flesta KRÄVER att dom ska göra det.DN´s skribent hade en intressant artikel idag om Brynäs och varför dom inte kommer att klara kvalet.Ligger mycket i det.

Huge:Snålheten är väl inte bara baserad på hur dom haft det i år utan även de senaste 5-10-15 åren,då man valt att budgetköpa spelare istället för att satsa sig ur kriser o dyl.Det håller inte i långa loppet att ersätta bra spelare med såna som är sämre t.e.x.Nu har det i och för sig blivit 2 guld de senaste 10 åren men killarna som fixat det har varit frukten av en då bra scouting.Idag existerar ingen sådan utan man lyssnar på agenter och tittar på video och köper därefter.Priset får vi betala idag.
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
lindberg: Ja, det känns på nåt sätt som att "varsågod, så här mycket får du och ditt lag för att spela bort oss ur elitserien"...
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
Bright: Melin som brynäs dessutom betalar lön till..
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
Jompe: Ja, "Virus" engagemang i Löven är illavarslande - för Brynäs. Det kan vara ett tecken på att han inte är intresserad av BIF. Tänk om han kommer att medverka till att Umelaget spelar bort Brynäs från elitserien. Plus att Roger Melin med Rögle gör detsamma...
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
Bright: Jag vet inte vad du lägger in i begreppet "snål".
Snål, för mig, är ngn som sitter och håller på pengar som man har gott om. Tycker du vi har haft gott om pengar?
Om du hade sagt ett misslyckande vad gäller sponsorsbiten t.ex, då hade man kunnat ta ditt resonemang på allvar, men snål?
Ett barskrapande av kassakistan och en trolig skuld i 2-miljonersklassen tyder väl knappast på ngn snålhet direkt...
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
Jompe: Enligt "Virus" själv så har han inte blivit tillfrågad om Sportchefstjänsten i Brynäs!
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
Ska man blicka framåt så är jag av den uppfattningen att det här ska kunna gå vägen. Detta inte beroende på nån större styrka och kvalité från Brynäs sida utan för att kommande kvalmotståndare är för ojämna som lag och helt enkelt lite för svaga i det långa loppet. Men det är ett mycket tufft tryck på Brynäs, den saken är klar.
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
70 Rodrigues: Sen undrar man om Virus engagemang i Björklöven innebär att han inte vill bli sportchef i Brynäs. Förmodligen inte--han verkar hålla mycket låg profil där. Virus hade varit precis den vitamiinjektion laget och klubben behöver.
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
Bright: Kan inget annat än hålla med dig!!!
Kommentera

Sv: Brynäs-Kval
Snålheten har slutligen besegrat visheten hos Brynäs Idrottsförening. Den envisa snålheten har i många år varit en sjuka som sakta men säkert gnagt och tärt sönder klubben som konkurrensduglig för elitserien.
Kommentera

Brynäs-Kval
BP i AB skriver att det är något som är fel med BIF men han kan inte peka på vad det är. Han kan ju fråga oss på läktaren vi har ju sett länge vad felet är. Det är ju nerköpen Brynäs har gjort i flera säsonger nu. Det är bara att titta på vilka spelare som har försvunnit och vilka som har kommit istället. Kvalitén på dom nya är ju betydligt sämre än på dom som har försvunnit. Så kan ju inte spelarrekrytering bedrivas.
Kommentera

220348 · »