Brynäs IF

724924 inlägg · 7959 ämnen

Brynäs-Timrå

« · 216961 Till forumet


Brynäs-Timrå
Nu är biljetten köpt och man får sitta bredvid klacken! Härligt!
Hoppas på en fartfylld match med mycket ge och ta!


Tippar 4-2 till Brynäs lite med hjärtat kanske ;)

Kom igen nu Brynäs
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
just det Brynäs-Timrå 2-5
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Tja!
Imorgon har vi en väldigt viktig match hemma mot Timrå,de ända som gäller är att då gå åt och kämpa!!!
Blåstället och 100% inställning.

Skönt att "Aspen" åter får förtroendet,kanske kan Johan ta de allra sista steget till att bli Johan"Honken"Holmqvist riktiga arvtagare.

Laguppställningen om jag får bestämma:

Johan Asplund förstemålvakt och "Jocke" Lundström båsöppnare.

Första femman: Tommy Sjödin,Henrik Rehnberg,Kenneth Bergqvist,Janne Larsson och Ove Molin.

andra femman: Daniel Johansson,Henrik Petre,Niklas Anger,Roger Kyrö,Kyösti Karjalainen.

tredje femman:Adam Andersson,Veli-Pekka Laitinen,Björn Danielsson,Tommi MiettinenPeter Nylander.

fjärde femman:Jussi Pekkala,Mattias Karlsson,Kristoffer Jobs,Jonas Floberg,Niklas Danielsson.

Daniel Wågström om inte Kyrö kan spela.

Alla som är Brynäsare GÅ PÅ MATCHEN!!!
STÖD LAGET DÅ OCKSÅ!!!

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Glömde tippa!

Tippar som vanligt med hjärtat,2-0 till Brynäs.
Niklas Danielsson gör båda målen.

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Så här vill jag se laget:

Målvakter:Asplund(Ram)

1:a Sjödin-Andersson Anger-Miettinen-Molin

2:a VPL-Rehnberg Karjalainen-Kyrö-N Danielsson

3:e Johansson-P3 Jobs-Larsson-Floberg

4:e Pekkala-Alt Danielsson-Wågström-Nylander

Reserver: Karlsson och Bergqvist
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
De här på förhand segerrusiga Timråiterna är ju bara patetiska. Det var inte länge sedan de hade en diskussion om de skulle slå oss tvåsiffrigt eller inte--och fick dask på hemmaplan (26 december, 3-4). De har krigat i allsvenskan och i elitseriens källare hur länge som helst, och när det så går bättre för dem får de hormonstinna tonåringarna hybris. Synd; jag tycker det är kul att Timrå har etablerat sig som ett stabilt ES-lag. Det är kul att hockey förblir en norrlandsdominerad sport, och kul också att se hur ett lag samlar ihop sig när den ledande spelaren flyttar till USA. Allt detta är kul och intressant att se.

Synd att Timråsvansen inte håller samma nivå som sitt lag.

Vad gäller matchen imorgon har vi allt att vinna. Bara för grabbarna att kliva in på Gavlerinkens is och visa att vi har bestämt oss för att vinna den här matchen. Kapanen har uppvisat fullt mänskliga drag på senaste tiden, så finns ingen anledning till respekt där heller. Blås på, gubbar.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
70 Rodrigues: Tror att det blir jävligt svårt i morgon, det som blir avgörande i morgon är Aspen samt PP spelet.

Hade varit kul att se matchen i morgon men en match med Tony i veckan räcker så det blir webbradion på jobbet i morgon kväll ;)
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
70 Rodrigues: Ha så kul på matchen i morgon! Hoppas din tur håller i sig även denna match!!!!!!!!! Själv får man sittta framför datorn och vara nervös i vanlig ordning....
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
65 Selander: Jag tror också att det kan bli svårt, men inte omöjligt! Visar dom samma glöd och dessutom vågar chansa lite mer än i Jönköping bör vi kunna ta en tre poängare. Ingenting är omöjligt. Det kanske får de hybris stinna Timråiterna att sätta sin självgodhet i halsen ett tag! Vi håller tummarana och naturligtvis gör vi det på plats!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
boldten: Klart att det håller i sig, dom vinner med 4-2 med följande målskyttar: N Danielsson, Molin, Sjödin och Anger i vanlig ordning!!!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Anneli S: "Det kanske får de hybris stinna Timråiterna att sätta sin självgodhet i halsen ett tag!"

Den tackar vi för.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Davve: Håller med dig att vår Klack är skit och inte lär de bli bättre när mupparna står och nästan förolämpar de som ej vill hänga med i barnvisorna med klappa händerna när du är riktigt glad...senast mot Leksand vela jag gå fram och slå in glasögonen på den där muppen och trycka ner han i blöjan...Klart som fan att folk över 20 inte vill ställa sig på ståplats bland dessa dagisbarn...själv tar jag sittplats och försöker ge mitt stöd därifrån där man ej känner sig som i nån lekgrupp på dagis...visst klacken försöker ju men de blir inte många rätt,men kanske om 10 år då de har kommit ur målbrottet att de kan få med sig övriga
Det blir stor skillnad när S-väst kommer upp och medelåldern höjs

Sen tycker jag inte att ni i Timrå ska va så kaxiga och låta framgången ni har just nu stiga er åt skallen för nästa år kanske ni är nere i träsket där ni nyligen kom uppkravlande ifrån..

Jag håller på Timrå i slutspelet och sedan de andra norrlagen i en viss ordning jag ej tänker rabbla upp här
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: Jag är stolt över våran klack! Dom kanske inte är många och kanske inte hörs mest! Men dom står där i alla fall! Dom skriker hela matcherna! Det måste respekteras!

Sen att alla vill ha en större och mera högljud match kan vi nog komma överens om ;)
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
högljud klack ska det stå! Inte match ;)
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Tomas HOCKEY: Jo de försöker ju och det ska respekteras även om det inte drar med mig och många andra som jag går på hockey..vi undviker ståplats så mycket vi kan..men de är klart att tar inga äldre initativ och ställer sig där lär de ej hända nått..och jag är inte den tyvärr som kommer göra det hehe
Endast när S-Väst är här på besök man trivs i klacken
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: Står själv på ståplats oavsett om Väst är där eller inte
hur tror du att det skall bli äldre på läktaren när du själv inte drar ditt strå till stacken.

Tänk på att det är dessa unga grabbar och tjejer som skall ta över när du rullar in i din permobil ;)
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: Du skulle komma upp på ståplats och hjälpa till om du hade någon röst att bidra med.

Det är tur att det finns sådana som ff som är där och håller igång varje match, sedan åker dom till varje borta match detta kallar jag SUPPORTRAR.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
65 Selander: Ja man får hoppas att de står kvar som sagt så att medelåldern höjs och sådana som jag kan stå där utan att få känslan av att stå på dagis...
Bäst vore med ståplats i hela jävla hallen men de är ju Hockefolk för bekväma av sig att ha...Jag går på alla SAIK matcher och där står alla av naturliga skäl och det får folk mer angagerade än att sitta...i Globen med de mjuka sittsarna blir man totalt förslöad och kan likabra sitta hemma i soffan
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: menar du att det går till så i gavlerinken ???
jag vet ju inte bor tyvär inte i Gävle ...
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: För det första är det ingen direkt trevlig samtalston du håller, så iofs är det väl inte så att vi sörjer över att du håller dig till sittplats. Men du har ingen rätt att klaga på klacken så länge du inte hjälper till själv. Det borde du ju faktiskt inse. Sen om du nu skäms så mycket över att stå i närheten av yngre människor så är det ju bara synd om dig. Beträffande barnvisor förstår jag verkligen inte vad du menar. Jag säger inte att vi har många sånger, men de vi har är det inget fel på och knappast något som kan förknippas med barn. Där är du ju helt ute och cyklar! Om du har bättre förslag att komma med, så är du hjärtligt välkommen att framföra dem. Det uppskattas!
Men som sagt, jävligt fult att komma med dessa påhopp. Tänk dig för!
Mvh Tommy Lindström, ung klackledare Brooklyn Tigers
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Lindström 27:

Jag har i vinter sett er två gånger i Kempis, två gånger i Scaniarinken och en gång i Globen och jag tycker ni gör ett mycket bra jobb. I Scaniarinken hade SSK en klack med bra tryck - tills matchen började, sedan var de totalt tysta långa stunder. Senaste matchen där räknade jag till fyrtiotre personer på BIFs läktare: Inget som skulle inspirera mig till stordåd. Ändå gasade ni på oförtröttligt och lyckades emellanåt få med de få som stod där.

I Globen sist var det bättre fart och även där var det ni som drog igång, dock med god hjälp av den alltid oförtröttlige Selander som jag satt/stod med.

Kempis har varit bäst av de gånger jag varit med, den 30 december var det fantastiskt bra tryck när vi tvålade till nolaskogsarna. Också där stod jag med Selander och det var en riktig höjdare att stå i klacken.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
westerlind: Tackar för det! Trevligt med uppskattning... Vi är ju inte många, men alltid en skara som aldrig ger oss. Och som du säger så har det varit några matcher denna säsongen som det varit bättre drag än på länge.
Ang. Selander tillför han alltid en hel del när han är på plats! Han har ju vissa röstresurser som sagt :) Tur att han står ut med dagiset...
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
westerlind: Ang mina försök att hjälpa klacken är patetiska. I Hv räckte rösten i 5min och ingen taktkänsla alls.

Ang Ung klackledare, tänk på att Tommy INTE har missat en match sedan 2000 med Brynäs och det är inkl träningsmatcher inom landet och utom landet (Schweiz)

Om vi inte hade dessa sk "kinderägg" så skulle det vara dödstyst i Gavlerinken!

Rätta mig om jag har fel Tommy!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Tycker att klacken gör ett bra jobb efter förutsättningarna de har det inte lätt heller när stora delar av sittplats verkar tycka att det är pinsamt att klappa och försöka hänga med i de ramsor som klacken drar igång. De som inte är nöjda ställ er där själva och bidra med röstresurser istället för att gnälla!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord:Lägg av och kasta skit om du inte tillför nått själv!!!
Klacken gör så gott dom kan, det är inte lätt att "få igång" Gavlerinkens publik. Det sitter väldigt många där som bara kräver SM-guld.Har själv sittplats på "gröna sidan" och det är väl mer drag där än på SLIPSSIDAN ovanför speakerbåset. Där sitter nog en hel del som inte vet om pucken är rund eller fyrkantig.OBS!! Det finns undantag även där!!!. Dom som jobbar hårt i klacken, hemma som borta ska man absolut inte förakta oavsett ålder på dessa.Fortsätt gå på bandy och stötta SAIK men klaga inte här för h-e.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
aphac: Jag klagar hur jävla mycket jag vill och jag tillför men ej i klacken.Och det jag vela dra igång va att BrynäsPubliken är den tystaste och messt bortskämda i hela landet....Kanske behöver vi några år utanför Elitserien....som de är nu ska det ju vara klapp klapp in i mål för att "stora" delar av publiken ska va nöjd.

Dessutom förstör ju den som spelar Discoo för klacken när de lyckas lite tryck...då kör de igång nå Hits for kids och alla tystnar
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
lindberg:Gävlepubliken är bortskämda där är grundanledningen till att det är som det är.BIF har under åren lärt sig att de har mindre angagerad publik än de flesta andra lag i ES. Senast -96 så blev det en liten uppryckning i allsvenskan, men den ebbade ut när BIF klarade kontraktet. Jag räknar inte SM-gulden, för det får ju tom. kommunalpamparna att klappa händerna men när det blåser kallt så drar alla örornen åt sig.Jag kan själv inte vara positiv en hel säsong som denna, så mycket misstag som begås i BIF är förvånansvärt.Klubben har skötts som ett korplag de senaste åren.
Jäkla falanger bland vuxet folk som tillsammans gjort att klubben fallit samman. Hockeygrabbarna gör att vi fortfarande lever iår samtidigt står en massa ledningsfolk och försöker ta dö på allt med sina egon. Jag tror vi fixar nytt kontrakt iår och ser fram emot storstädningen på årsmötet.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: Ang. musiken så håller jag med dig. Den som sköter denna har en jäkligt dålig tajming. Han borde ha mer koll mot klacken och övrig publik när det nån gång blir lite tryck.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
aphac: Ja som många ggr när både klacken och övriga börjar klappa och heja BRYNÄS då vrider han på och överöstar med musiken och då lägger ju alla av självklart så när pucken släpps igen är det dödstyst...Jag hoppas självklart att BIF håller sig kvar men ibland undrar man om inte klubb och supportrar behöver ner i träsket ett bra tag för att vakna till...
Jag hoppas att det räcker med den här tiden i botten som varit nu och att vi lirar om slutspelsplats nästa år i Elitserien och att folk då förstår hur stort det är att ta sig dit ;)
Mer uppskattning till laget när de går bra helt enkelt och inte bara skit när de går emot....
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: Du har rätt, ner i träsket och vakna till kan bara vara nyttigt. Ni har varit på säker mark i så många år att ni blivit lite för bekväma, då går det fort utför i elitserien. Men jag hoppas attt ni grejar det, för våra supporterresor till Brynäs är bland dom roligaste att fara på. Men Linköping kan jag vara utan, skulle vara kul med Skellefteå istället. Lycka till ikväll, mitt tips blir dock: Bif-Tik 2-5.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Ni Brynäsare har rätt, vi är alldeles för glada för vår framgång denna säsong.
Vi får o ska inte glädjas med vår egen framgång, vi ska klä oss i säck o aska o gråta över att det var mycket bättre i kvalserien o verkligen gråta över att vi inte är där istället för er!

Varför, Varför ska VI behöva glädjas åt denna slutspels plats när NI får ha glädjen att befinna er i bottenträsket?
Livet är inte rättvist!
Brynäs ska alltid alltid hyllas av oss Timråiter!

Livet suger! Vi i slutspel, fy skit! O ni i Kvalserien, ännu mer skit!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
rådbjer: Nämen lilla timråponken då blev du ledsen.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Igor:
Inte vara tyken nu, Igor...
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Igor: Jag? Ledsen? Moahahahahaaaa!

Ville bara muntra upp er litegrann, så att ni kanske tror att nån bryr sig!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
rådbjer:
Inte vara tyken nu, rådbjer...
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Tung fajt ikväll, TIK alltid tunga att möta men med full fart framåt och tätt bakåt så lyckas vi vinna med 2-1.

Ove 1 mål och naturligtvis även Anger en balja.

Mot Framtida Segrar!
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
aphac: Jag och några till har vid upprepade tillfällen påpekat detta för musikansvarige och han har lovat skärpning. Det har väl kanske blivit bättre i en period efter det sen har han glömt det... Detta är en stor nackdel för klacken. De flesta lägger ner när musiken går igång och då måste vi börja om... Och om han nu ska spela musik så kan han väl använda sig av något hockeyvänligare urval, som sagt...
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
RavenLord: De som muntligen genom hejarop stöttar Brynäs, kallas supportrar. De andra är åskådare. jag antar att du är en av åskådarna...
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Det verkar vara väldigt lam laddning inför matchen här. Kollade på TIK:s GB--där diskuterar de vad de ska göra med trumman som gått sönder...

Ikväll spelar inte Mif, som alla säkert vet, vilket ger oss en chans att ta in mycket av deras försprång. Timrå är inte lätta, men absolut inte omöjliga. Det skulle inte förvåna mig om vi får straffavgörande ikväll också. 3-3 efter full tid och förlängning.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Jompe: Hade tänkt åka upp i kväll men sitter hemma och är sjuk istället. Det lär bli en febrig kväll i dubbel bemärkelse med dator och skalmans krassa rapporter från radion som sällskap. Varje poäng vi kan ta ikväll kan bli avgörande. Låter bra att Kyrö är tillbaks.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Jompe:
En riktig nyckelmatch i kväll...
Det behövs sex poäng mer för Brynäs jämfört med Malmö under de avslutande matcherna om det inte skall bli Kv........ (Brrr!)

Timrå?
Det avgörs med orken eller brist på ork i tredje perioden.
Man kan hoppas att G.P inleder med fyra linor och klarar av att öka tempot i sista perioden!

Ork.
Fyra kedjor.
Gå ned på tre formationer efter halva matchen eller efter två perioder.
Det är en lek, inte en avrättning.
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Tomas HOCKEY: Själv så står jag i klackaen... =)
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
OK, snart dax.
Jag håller alla tummar jag kan.
Jag vill inte gå till jobbet i natt med känslan av att det är kört.

Kämpa, kämpa, kämpa Brynäs
Kommentera

Sv: Brynäs-Timrå
Silf: Kom igen nu Brynäs!
Kommentera

« · 216961