Brynäs IF

725394 inlägg · 7959 ämnen

Damerna då??

56409 · » Till forumet


Sv: Damerna då??
Tänkte inte diskutera företeelsen något mer heller Ford, eftersom den som sagt inte rör mig för fem öre. Men man måste ju svara när personer har på Hockeysnack diskuterar med en, annars är det ohyffsat...
Kommentera

Sv: Damerna då??
En hyfsat klockren kommentar, Forden. Minns vad man sade om damfotbollen en gång i tiden; många likheter med hur damhockeyn diskuterats här idag.
Kommentera

Sv: Damerna då??
Jag såg lite grann av damhockeyn inatt och ärligt talat tycker jag det stundtals påminner om elitserien. Inga tacklingar... :) I övrigt tycker jag det är löjligt att ge sig in och håna damishockeyn. Är ni inte intresserade, låt då bli att vara det men kasta inte skit på utövarna.
Kommentera

Sv: Damerna då??
Natten:
Tror dom flesta tjejer som leker hockey bryr sig ganska lite om hur det går för damhockeylandslaget. Hade en bekant vars flickvän för några år sedan spelade i Brynäs a-lag. Då var det iallafall inte ens en tiondel så seriöst som det är i vilket korpenlag som helst, och hur seriösa brukar korpenlag vara? Utvecklingen sedan dess har väl stått stilla så det ser nog lika ut idag...
Kommentera

Sv: Damerna då??
micke:
Jag är inte heller intresserad av damhockey men skillnaden mellan dig och mig är att jag inte uttalar mig om saker jag inte vet nått om. Du skriver "inte ens dom aktiva flickorna själva bryr sig..." tror du allvarligt på det själv så tycker jag synd om dig.
Kommentera

Sv: Damerna då??
Curling är underskattat, så fort man kommer till en kanal som visar Curling är man plötsligt fast, och man kan inte byta kanal förens det är slut.
Kommentera

Sv: Damerna då??
det är helt ok med damhockey givetvis! däremot så tycker jag fortfarande att kvaliten på spelet är för dålig...men det tyckte jag om damfotbollen för 15 år sedan, så troligen kommer damhockey "ikapp" såväl kvalitetsmässigt som publikt. (Det är väl knappast så djävla populärt med damhockey ändå...har ni som "stöttar" damerna varit på en endaste match i serien, ärligt?
Kommentera

Sv: Damerna då??
Jag skiter fullständigt om det är "politiskt inkorrekt" men jag är ärlig. Jag bryr mig inte ett jota om damhockey, liksom de flesta i hockeysverige. Att det är OS och medaljer med i leken spelar absolut ingen roll, då skulle jag helt plötsligt vara intresserad av curling, kälke, haschplanka eller whatever. Huge och Natten brukar såklart vara några av de närmast sörjande som ser Brynäs damlag i B-hallen eller? Damlag och damlag förresten... Många tjejer är väl bara 15-16 bast?

Det är väl kul för tjejerna om dom vill leka hockey men man kan inte begära ett konstgjort intresse av allmänheten, såsom Aftonblaskan/TV4 försökte (men misslyckades) göra med damhandbollen...
Kommentera

Sv: Damerna då??
håller med dig, Huge...mycket tramsgrenar är det....
Kommentera

Sv: Damerna då??
Natten

Tycker mig höra en talande tystnad från de som känner sig
träffade, eller......?
Kommentera

Sv: Damerna då??
Jag tycker det är sorligt att läsa era inlägg om damhockeyn.
Ni vet väll inte ett skit om damhockey ni kan nog inte ens ett namn på en spelare i svenska truppen och ändå sitter ni och sågar dom totalt nu får ni ta och skärpa er för fan.
Kommentera

Sv: Damerna då??
Tycker mig skönja en liten "Fagerlund" i några av skribenterna här
på sidan när det gäller damhockey.
Tjejerna har ju i alla fall bra chans att ta medalj efter omöjliga
USA och Kanada, och är man hockeyintresserad så gillar man all
hockey oavsett om den spelas av män eller kvinnor, tycker jag.
En "skam för Sverige" och "trams" var det några som tyckte.
Såg en finne (14-åring?) i mohikanpunkfrilla göra volter på en
brädlapp samt en massa andra tonåringar i baggy pants och med CD-lurar på skallen uppbackade av "häftig" hög musik.....
Snacka om trams........
Kommentera

Sv: Damerna då??
tuvok - sporten är ju trams
Kommentera

Sv: Damerna då??
Allvarligt talat. Vem f*n bryr sig om damhockey? Inte ens dom aktiva flickorna själva bryr sig...
Kommentera

Sv: Damerna då??
Ja de var ju inte för svaga för att vinna mot Ryskorna.

På lördag börjar Tre-kronors väg mot silver.
Kommentera

Sv: Damerna då??
Ja håller med, Gavlerinken! Tyvärr lite för svagt lag...
Kommentera

Sv: Damerna då??
Laget är totalt kasst, och kommer förmodligen inte vinna en endaste match... En skam för Sverige...
Kommentera

Damerna då??
Är det nån som känner till att Brynäs IF har tre tjejer med i OS i USA just nu? Vet klubben själv om det? Jag tycker det är dålig stil av föreningen att inte på hemsidan eller på annat sätt "skylta" mer kring Åhléns, Janssons och Elfsbergs medverkan i Salt Lake City. Dessa damer är ju faktiskt Brynäs enda landslagsbidrag på seniornivå just nu och det borde de få en helt annan uppmärksamhet och uppmuntran för än vad klubben visar, tycker jag. Är det för att det "bara" handlar om tjejhockey - eller??
Kommentera

56409 · »