Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

ehh,,Ok

« · 346477 Till forumet


ehh,,Ok
Ja, det är väl allt man har att säga om "läget" inför morgondagens match. Jag skriver inte här så mycket, men då jag väl skriver handlar det om juniorerna eftersom jag tycker att dom borde få fler och mer chanser att visa upp sig.
Så, här kommer GP och pratar om skadeläget och att han "förhoppningsvis" får ut 4 forwardspar. Javisst, det är väl inga problem att fixa ihop eller har jag fel ?
Jag tycker att morgondagens match är en utmärkt chans att sätta in lite extra spelare och ge dom speltid istället för att ha dom som bänkvärmare.
Jag vill hemskt gärna se Östlund imorgon, han har aldrig fått chansen att visa upp sig som en riktig brynäs spelare så det vore på tiden.

- Kracke
Kommentera

Sv: ehh,,Ok
Krakel: Har vi 3 matcher på 3 dagar, eller....? :-)
Kommentera

Sv: ehh,,Ok
Krakel: Psst. Du vet att det är tisdag idag va? ;)
Kommentera

Sv: ehh,,Ok
hahaha.!!!
Jag ser nu att jag skrev morgondagens match, det jag syftade på var GPs inlägg på brynäs.se
Men åter till det som mitt inlägg egentligen handlade om..det är dags att sätta in spelare som är friska och krya.
Kommentera

Sv: ehh,,Ok
Ford Prefect och Huge: Värst vad ni var taggade idag! Let's cut the kid some slack. Här tar Krakel tar sina första stapplande steg som GB-skribent och så kommer de gamla rinkrävarna och hugger med en gång ;-)

Måndag, tisdag, onsdag...som om det spelar roll. Same s**t different name. Jobb, jobb, grått väder, mörkt mest hela tiden.

Men Krakel har väl en poäng i att det här är en match vi "bör" vinna och att om nu skadeläget är som det är så kan man ju lfta in junisarna mer. Hade inte det här varit en match vi kunde låta andremålisen få vädra matchstället? Antar att GP absolut vill ha så många poäng som möjligt före landslagsuppehållet och att Korhonen ju kan vila då. Men Lundström har stått summa två matcher den här säsongen i A-laget, et par matcher till hade inte skadat.
Kommentera

Sv: ehh,,Ok
Jompe: Tänkte bara förbereda nykomlingen lite grand, innan Rodrigues kommer med det stora artilleriet... :-)

Vet inte hur det ser ut på skadefronten idag.
Spelar Molin, P3, Soling?

Tror f.ö att Luleå också är ganska hårt drabbade på samma front.

Korhonen verkar trivas ju mer han får spela. 3 viktiga matcher kvar innan jul. Lundström får handla julklappar i stället....
Kommentera

Sv: ehh,,Ok
Huge: Kyrö är också skadad, han känner av sitt gamla knä igen. Kanske dax för den grabben att lägga skrillorna på hyllan efter denna säsong.
Kommentera

« · 346477