Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Ett fall framåt

« · 145865 Till forumet


Ett fall framåt
Efter det lilla man kunde se i Hockeykväll så verkar dagens insats iaf ha varit ett klart fall framåt. Ngt som tyder på detta är att vi inte börjar hänga med huve´na trots dom minst sagt konstiga mål som LHC lyckades pricka in. Titta bara på 3-2 pucken, handledsskott från blå, LHC-spelare åker in framför Ramen och slänger upp ett ben i luften och styr in pucken. Av TV-bilderna att döma solklar spark, mål man bara får mot sig när det går tungt...
Måste säga att samtliga LHC-mål var riktiga "skitmål" men även dessa räknas som bekant. Tror att LHC var ganska taggade inför denna match och att åka ner och "hämta" 3p är inget man gör någonstans i dagens ES. Matchen verkar ha varit jämn och ibland vinner man dessa matcher ibland torskar man, thats life.
Som sagt, vi verkar iaf vara på rätt väg, ngt som Challe f.ö uttryckte i Hockeykväll. Tur att bockskägget Edlund åtminstone har en som kan hockey vid sin sida....
Inför Djurgårdsmatchen kanske det vore läge att kasta in Aspen ändå, även om Ramen inte hade det så lätt idag. En idiotstyrning/spark, en sidledsförflyttning i 1-2-läge samt resten bökstökmål där backarna normalt skall rensa undan skiten.
Tror att Aspen nog är ganska sugen att spela igen efter den otacksamma uppgiften mot MoDo. Här har Esko ett delikat problem att lösa. Som ngn sa, hoppas nu att Luovi kan vara med igen på lördag för att få lite speed framåt och även mer säkerhet bakåt, så ska det nog ordna upp sig så småningom.....
Kommentera

Sv: Ett fall framåt
Huge: HÅLLER MED DIG TILL EN VISS DEL MÅNGA AV MÅLEN VAR JU HELT JÄVLA SANSLÖST(CHANSLÖST FÖR RAMEN)!!!Jag sa ju före match att det blir jämt även om nu Linköping vann med 2målsöverläge men det är väl också typiskt med ett lag i motgång att dom får sådana skitpuckar emot sig att gå in,puckar som tog sådana vägar in i mål som jag aldrig sett maken till nästan så man tror att det gick in köksvägen!!Så nu till sågningen av Herrarna Pissi mist ena stunden bra jobbat Bif 5min senare Bajs o diare ja ja vi har ju sett det förr vad gubbarna här går för så det är inget nytt det lär väl upprepas varje gång det blir förlust sänk ribban ännu en gång Hv,Färjestad o Frölunda är Ljusår före oss nu men sen är det mer jämt BIF kan hamna allt ifrån 4.e till 10.e plats 11,e o 12.e plats där kommer bli Leksand o Malmö så smånigom!!Men på lördag blir det vinst mot Hönsgården!!!
Kommentera

Sv: Ett fall framåt
Jag var på plats och det var det bästa Brynässpelet jag har sett hittills i år. Jag har sett LIF-BIF, BIF-FBK, HV-BIF, BIF-LIF och nu då LHC-BIF. Men det går inte att skydda sig mot flax för motståndarna och det var inte ett rättvist resultat, oavgjort skulle vi minst ha haft efter 60 min. Ram gjorde inte bort sig. Anger, Kyrö, Nylander, Danielsson, Sjödda och Janne Larsson var dom bästa spelarna.
Så trots att det inte blev några poäng så har jag fått hopp om en ljusare framtid för oss Brynäsare. Nu tar vi Skansen If på Lördag.
Kommentera

Sv: Ett fall framåt
Jag säger som många andra, skyll ingenting på Jamie Ram. Han var enligt mig Brynäs bäste spelare i kväll, de tidigare nämnda plockningarna var ruggiga, även om han samtidigt hade lite flyt vid ett närskott som hamnade rätt i plocken.

"Gubbarna" framåt ser trötta ut. Molin och Larsson totalt osynliga för mig jämfört med förr i världen, frånsett utvisningar. Dags för en "riktig" genereationsväxling snart? Anger som vanligt vass, Björn Danielsson stundtals läcker att se.

Jag tycker LHC vann rättvist, tack vare sin starkare vilja och jävlaranamma framför brynäskassen. Ram tar alla vanliga skott, då får man gröta in pucken i stället... Brynäs har ingenting att skämmas för egentligen, det är "bara" att jobba på. Bortapubliken var väl inget vidare ljudmässigt, men det hade jag inte förväntat mig heller.

Någon som däremot borde skämmas är Vinnerborg. *suck* Ska det få fortsätta så här? F-n, ge dem heltidsanställning, det kan ju knappast göra saken sämre...
Kommentera

Sv: Ett fall framåt
Såg inte matchen (bara sammandraget på TV4), men håller med dem här som ser matchen som ett fall framåt. Det börjar bli bättre och bättre. LHC hade ju ett par riktiga turmål, typiskt att man får sådana mot sig när man har oflyt.

Instämmer--igen!!--med flera inlägg här som efterlyser en tydligare, en mer genomtänkt, mer långsiktig och framför allt mer professionell marknadsstrategi. Nästan allt i moder hockey börjar och slutar med pengar. Det hjälper inte mycket att Brynäs har en fantastisk hockeytradition och ett stort kulturarv att falla tillbaka på om man inte har pengarna att backa upp verksamheten med. Det var intressant att se at tidigare år hade truppen alltid tio backar, ibland fler. Pengar möjliggör en bredare trupp. Bredare trupp ger bättre resultat.
Kommentera

Sv: Ett fall framåt
Jompe: Dif -Bif 4-1
Kommentera

« · 145865