Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Fan va Tråkigt

« · 140626 Till forumet


Fan va Tråkigt
Fan va tråkigt det är när det går så jävla dåligt för Brynäs. man har direkt ingen lust att se dom spela skärpning nu BRYNÄS ni kan mycke bättre!!!!!
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
brunm: Kanske Custemo är ledig *asg*
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
65 Selander: Hörde om eventuellt spelarköp i brynäs. Beslut tas i styrelsen på måndag. Blir nog lugnt med det! Det ligger troligtvis närmare till hands att Bäckström o co själva snörar på sig grillorna och bildar en femma. Det är sant som många säger att det är många omgångar kvar, men att göra något nu direkt borde vara en absolut självklarhet! Vad händer om Molin, Janne eller sjödin blir skadade?

Jag är själv en väldigt en engagerad brynäsfan och blir riktigt förbannad när det går så här uselt och ingenting händer. Jag tycker att det är bra om det kommer in lite negativ kritik så ledningen hamnar under lite press så de inte längre kan sitta där med ett stort jävla leende på läpparna.
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
munkas: Du tror alltså att om ingen kritiserar dem så sitter styrelsen och SK "med ett stort jävla leende på läpparna"? Du tror alltså att de njuter av den här situationen?
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
Jompe: Nej det hoppas jag verkligen inte. Jag säger bara att målsättningen i den här föreningen är under all kritik. Jag vet inte ens om man har någon?
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
Att det nu, enligt vissa nyheter, skulle jobbas på ett par tillskott hos Brynäs låter väl i och för sig intressant. Jag har dock sagt tidigare och jag upprepar mej: ett par medelmåttiga (för det är väl vad det blir) , nya spelare kommer knappast att föra Brynäs från källarn till takåsen i elitserie-tabellen. Frågan är om det ens kan lyfta laget över strecket? Men det är klart att jag i och för sig säger ja till en breddning av truppen och att n å g o t i alla fall görs i detta krisläge.
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
Bright: Risken är stor att dom flesta här får som dom vill på måndag: Brynäs presenterar en eller ett par nyförvärv. Är det nån här som tror att det blir några toppspelare? Värvade i slutet på oktober under tidspress! Bättre om man avvaktar tills rätt spelare dyker upp på marknaden även om det dröjer ett tag och under tiden försöker få ordning på laget. Esko måste få fler chanser.

Och alla tjatar om Waltin i Jurgårn. Hur många andra sportchefer är ute i media fem ggr om dan?

Det viktiga för oss storbrynäsare nu är att gå på matcherna och göra nåt vi inte gör annars - HEJA PÅ BRYNÄS! Om ni i Gävle täcker in matcherna i Gavlerinken tar jag stockholmsmatcherna med omnejd. Jurgårn den 26 okt i Globen- då dominerar vi!

KÄMPA BRYNÄS! VI GER OSS ALDRIG!
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
Lilljanne: Nej du, hur skulle man kunna få tag på stjärnspelare nu. Det enda positiva är väl, som sagt, att truppen breddas lite. Trevlig helg!
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
TT-nyhet:
Spelarna skänker pengar till Kaiserslautern
KAISERSLAUTERN. Tyska fotbollsklubben Kaiserslautern har ekonomiska bekymmer.
Nu får bundesligaklubben hjälp - av sina egna spelare.
Omkring 15 miljoner kronor är vad spelarnas skramlat ihop för att stödja sin klubbledning i den svåra stunden. Dessutom kommer klubben att beviljas ett lån från ett lotteribolag.

Nåt för Brynäs?
Kommentera

Sv: Fan va Tråkigt
Bright: Om man verkligen ville och försökte så skulle man nog kunna få tag i ett par hyggliga spelare. Alla svenskar som har blivit nedpetade från NHL till farmarligan t.ex. Frågan är om det ens är någon som försöker? Kollade lite i brynäsboken. Ända tills för några år sedan hade man alltid minst 5 forwardspar och 10 backar. Inga färska juniorer heller.
Dagen trupp är alldeles för liten och att man inte har lärt sig något från förra säsongen är ett mysterium. I dagens lag är det inte speciellt stor konkurrens, något som måste finnas.
Kommentera

« · 140626