Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

Färjestad - Brynäs (30/12 -03)

« · 360332 Till forumet


Sv: Färjestad - Brynäs (30/12 -03)
Lilljanne: Det är ju det som är så förbannat frustrerande, det räcker med att FBK kör på 50% och ändå kan vinna medans Brynäs måste köra skiten ur sig för att överhuvudtaget knipa en poäng.
Kommentera

Sv: Färjestad - Brynäs (30/12 -03)
70 Rodrigues: Ikväll är inställningen viktig. Inställningen hos fbk. Vill karlstadstösera vinna lika mycket som Brynäs blir det 8-1. Ställer dom bara ut skrisskorna kan det bli 2-2.
Längtar till nästa säsong.
Kommentera

Sv: Färjestad - Brynäs (30/12 -03)
Jompe: Av det jag såg i söndags så är det inte mycket som säger att dom ska kunna slå FBK på bortais, det var rent ut sagt bedrövligt, nog det sämsta jag sett av Brynäs denna säsong. Det är för lite hjärta o smärta i laget, P3, Laitinen m.fl är som yra höns, det räknas fel i både anfall och försvarsspelet, dom åkte och tittade på varandra o väntade på att någon skulle ta tag i det. GP coachar väldigt underligt anser jag, han måste börja visa lite cohones i båset :-)) Sen tjatar jag vidare om skotten, vet inte hur många bra skottlägen dom hade i söndags men istället för att skjuta så kommer det en extra passning o så var den chansen körd.Sjödin klippte till och då blev det också mål. Gå rakt på mål o skjut mycket, ta o ge smällar samt jobba i 60 min, det ska smaka blod i munnen efter varje byte...
Kommentera

Sv: Färjestad - Brynäs (30/12 -03)
70 Rodrigues: Så vi hänger en balja, trots allt tror Du? #:-)>
Stryk blir det, men inte 8-1, snarare 6-3. Typ. Not that it matters...
Kommentera

Sv: Färjestad - Brynäs (30/12 -03)
Ikväll blir det storstorsk med 8-1
Kommentera

Färjestad - Brynäs (30/12 -03)
Vad tror ni?
Brynäs vinner med ett par måls marginal elr?
Det man får hoppas på är ju att Korhonen spelar sådär rukigt bra som han har gjort några matcher, och inte gör några tavlor som han får till ibland med hjälp av backarna.Sen är det ju Lind och Anger som behöver sätta ett par strutar och vissa vägen för dem yngre killarna.Samt att hela laget är riktigt tagat,men det skall väl inte vara några problem att vara tagat mot färjestad.Efter den tråkiga förlusten i söndags är varje poäng nu väldigt viktig, och jag hoppas att inställningen är TRE POÄNG!!
Kommentera

« · 360332