Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Fleming

937354 · » Till forumet


Sv: Fleming
Jompe:
1) Tack, trodde jag var ensam. Jag har helt gett upp, tar ca 1-2 minuter för min vedeldade dator varje gång jag försöker öppna en sida på Expressens site. Måste vara fullproppad med onödiga och processorbetungande script, dvs troligen någon från Microsoft som administrerar sidan.

2) Förstår inte heller extasen över Fleming, bara en annan duktig städgumma. Eller helt enkelt att byta Boork mot Boork. Om jag ska fantisera om det omöjliga så drömmer jag istället om någon typ Conny Evensson, en tränare som har det mesta: Modernt ledarskap, vinnarskalle, passion, visioner och massor av rutin.
Kommentera

Sv: Fleming
70 Rodrigues: Tack! Intressant--när Boork gick var vi många som sade att nu behöver vi ingen städkärring utan en vinnarskalle. Vi kanske ropade hej för tidigt. Jag ser Fleming mer som en städkärring än som en vinnarskalle.
Kommentera

Sv: Fleming
Jompe:
Wayne Fleming kan ta över krisklubben Brynäs - nästa säsong.
- När tiden är rätt för Brynäs och mig kan vi förhoppningsvis göra en deal, säger Fleming till SPORT-Expressen.




Wayne Fleming tränade Leksand fyra säsonger under 90-talet, och i kvalserien våren 2005 räddade han Brynäs kvar i elitserien.
I dag jobbar Fleming i Calgarys NHL-organisation.
– Jag arbetar med utvecklingsarbete, men på sikt vill jag tillbaka som coach, säger Fleming – som har rätt att lämna Calgary när han vill.


Pratade med Sundlöv
– Jag har fört en del diskussioner med klubbar i Tyskland och Schweiz, men som jag ser det är Sverige det bästa stället utanför NHL så det är mitt förstaval.
Har du några konkreta erbjudanden från Sverige?
– Haha. Det finns inget på bordet ännu. Jag pratade med Micke Sundlöv i Brynäs för sex månader sedan, men det var ett vänskapligt samtal som inte handlade om jobb.


Lider med Brynäs
Fleming följer svensk hockey med stor nyfikenhet.
– Tråkigt att Brynäs ligger i botten, och jag har noterat att de har bytt tränare.
Olof Östblom – som tog klivet från assisterande till huvudtränare när Leif Boork sparkades för två veckor sedan – har kontrakt med Brynäs säsongen ut.
Kommentera

Sv: Fleming
70 Rodrigues: Jag får aldrig ordning på länkarna till Expressen. Maskinen ska hämta 300 objekt, sen blir skärmen tom. Vad säger karln?
Kommentera

Fleming
Fleming vill till Brynäs. Se länk!
Kommentera

937354 · »