Brynäs IF

725393 inlägg · 7959 ämnen

Förväntningar

« · 99436 Till forumet


Förväntningar
Tja alla Brynäsfreak!
Enligt tipsen så kommer BIF bli ett mitten lag i tabellen. Mitt tips är en sjätte till tionde plats. Jag kommer vara "grymt" tacksam om man bara tar sig till playoff. Så sänk era förväntningar så kommer de bli en rolig säsong. Sen så vill jag åter igen "puffa" för dom två första träningsmatcherna vårt lag spelar. Första matchen spelas onsdagen den 7 Augusti mot allsvenska Bofors IK tid är 19.00 men den spelas i Jernwallen i Sandviken. Andra matchen spelas Lördagen den 10 Augusti mot ryska Lada Togliatti i Valbo-ishall nedsläpp är 15.00. Laget går i dag på is i Mora under ett träningsläger som håller på till på fredag. Jag undrar om de är någon annan som har tänk att besöka någon av lagets isträningar på hemmaplan . Jag vill själv göra de men har inte ringt Brynäs än och frågat så om de är någon annan som vet något om de här saken så svara tack.

Sen så MÅSTE vårat stöd till laget under matcherna kraftigt förbättras. Om vi fans ger 110 % på ståplats så får laget mera kraft och ork att ta 3 poäng!

Med vänliga hälsningar Tor Karlström.
Kommentera

Sv: Förväntningar
Jag hoppas verkligen att Brynäs presenterar en ersättare för Mårtensson snart, jag tycker i alla fall att det är jävligt jobbigt att vänta.Någon av Stapletons kaliber eller bättre vore ju inte helt fel, fast 10 år yngre!
Kommentera

Sv: Förväntningar
Tor Karlström: Ja du, sänka förväntningarna lär vi vara tvungna till, vare sig vi vill eller inte. Men nåt roligt med det, som du skriver, det kan inte jag se att det blir. En säsong kan aldrig va´rolig om ens favoritlag ligger och skvalpar mellan 6-10:e plats... Intetsägande, passar bättre att kalla det.
Kommentera

Sv: Förväntningar
Tja Bright!
Brynäs IFs placering i serien har igentligen endast marginell betydelse de viktigaste är att laget har ett eget spel,satsar på juniorerna,behåller sin själ och har ståplats kvar och låter oss fans att ha infyltande i klubben. De spelar ingen som helst roll i vilket serie Brynäs IF spelar i . Brynäs IF kommer alltid vara klubben i mitt hjärta , så länge jag lever. Klubben har 12 SM-Guld merit-listan är en fantastiskt prestation . Men tiderna förändras så en 6-10 plats i serie , bara kvartsfinal i ett slutspel är absolut inget fiasko . Brynäs IF är klubben i våra hjärtan som vi stödjer till 100 % i både med och motgång. Dom fans som stöttar sitt lag i motgång är dom riktiga fansen som inte bryr sig om resultaten i första hand. Jag älskar Brynäs IF över hela mitt hjärta och kommer alltid att göra de .
Kommentera

Sv: Förväntningar
Tor Karlström: Heder åt dej som håller på Brynäs i vått och torrt. Du är en sann supporter! Själv skulle jag inte heller svika Brynäs om de så åkte ur elitserien. Däremot verkar det av din attityd att döma som att jag skulle ta en sån negativ händelse mycket, mycket hårdare än du. Till skillnad från dej anser jag att man aldrig kan va´ nöjd med att va´ femma-sexa i en serietabell. Speciellt inte på elitnivå. Då måste man ha en målsättning och strävan att vara bäst. Sen är det förstås helt omöjligt att alltid vara det och det måste man acceptera. Men målet måste alltid va´ förstaplatsen.
Kommentera

Sv: Förväntningar
Bright: Visst ska våra förväntningar vara att vinna SM, det finns/ska finnas bara det annars så ska man spela på korpennivå anser jag.
Men årets säsong ser inte ut att kunna ta hem Sm-titeln men jag hoppas det å jag skulle bli grymt besviken om vi inte vinner i år.
Sen så ska man inte ha för höga förhoppningar,dvs att man kommer såga spelarna å ledningen om vi inte vinner men som mål ska det vara det.

Sen så hoppas jag för guds skull inte att det finns nån medgångssupporter här inne på HS...
Man ska stödja sitt lag i vått å torrt.
Skulle vi åka ner i Allsvenskan så måste vi fans se till med ledningen å speklarna att vi kommer upp direkt (som Leksand gjorde-det var lagkänsla det).

Så heja Brynäs å vinn SM i år, det skulle chocka många experter å göra många fans glada!
Kommentera

Sv: Förväntningar
Är det ingen som vet om det blir någon ny spelare??????????
Värvar dom ingen ny, så ser inte forwards siden nå speciel farlig ut i Brynäs...........
Kommentera

Sv: Förväntningar
Tor Karlström:

Jag vet inte om Brynäs har någon träning på Lördag eller Söndag men dom har is 9.00-11.00 och 15.00-16.30 på måndag, 10.00-12.00 på Tisdag, 11.00-12.00 på Onsdag, 15.00-16.30 på Torsdag, 9.00-11.00 på Fredag och 9.00- 10.00 på Lördag, alla träningar är dock i b-hallen.

Men Brynäs har redan varit på is några gånger, senast i Tisdag, och bl a Fredagen för två veckor sedan.
Kommentera

Sv: Förväntningar
Man tackar för tiderna . Men hur har du fått reda på dom ?
Ska du på träningsmatcherna mot Bofors och Lada Togliatti ?
En sista fråga vet du om man kan skaffa säsongskort till ståplats ? och vad kostar det ?
Kommentera

Sv: Förväntningar
Tja Bright!
Om Brynäs IF klubben i mitt hjärta skulle åka ur Elitserien så skulle jag bli väldit ledsen och förkrossad
Kommentera

Sv: Förväntningar
Tja LotharHsand!
Visst ska man satsa på SM-titeln , men man måste vara realist . Jag tycker inte Brynäs IF behöver dominera varje säsong de är inte därför Brynäs IF är laget i mitt hjärta
Kommentera

Sv: Förväntningar
Vi får hoppas att P3:s knäskada är av lindrig art, för annars så har vi bara 7 backar att tillgå och det är lite oroväckande.
Kommentera

Sv: Förväntningar
Tor Karlström:

Jag har kommit över ett papper med istiderna för Brynäs A-lag, AJ, BJ och HÅIKs A-lag för den kommande veckan.

Jag har ingen aning om vad ett säsongskort för ståplats till nästa säsong kostar, jag tycker bara att det är konstigt att brynäs inte har lagt ut det på sin hemsida.
Kommentera

Sv: Förväntningar
LotharHsand: Rätt inställning! Fast det är svårtytt det där du skriver om att du inte tror på nåt guld i vinter men att du blir grymt besviken om det inte blir det... Hur kan man bli grymt besviken om man på förhand inte tror på guld??
Kommentera

Sv: Förväntningar
Bright: jag utformade lite otydligt. Jag både hoppas å tror att Brynäs vinner SM i år men det kommer bli svårt men jag tror på Guld ja.
Kommentera

Sv: Förväntningar
Ska bli jävligt kul att få se hur Esko formerar femmorna, så här tycker jag det ska se ut, med dom förutsättningar och spelare som finns nu.

Målvakter: Ram (Asplund)

1:a Djoos- Rhenberg Soling-Larsson-Molin

2:a Sjödin-Laitinen Anger-Miettinen-Luovi

3:e Andersson-Pekkala Östlund-Kyrö-Bergqvist

4:e Johansson-P3 Danielsson-Wågström-Jobs

Reserver: Mårs och Floberg!
Kommentera

Sv: Förväntningar
LotharHsand: Trevligt med optimister! Själv har jag inte en tanke på guld. Laget är inte nog bra, helt enkelt. Samtidigt tycker jag Brynäs inte behöver gå in i nån match och känna sig slaget på förhand. Inget lag ser egentligen alltför märkvärdigt ut inför kommande vinter.
Kommentera

Sv: Förväntningar
Ville bra skriva att jag har skrivit å skrivit för att få in ett inlägg på GD:s Brynäs sajt å äntligen har man lyckas.
Jag rekomenderar varmt att ni går in där å läser vad jag skrev å vad Keb Eriksson tycker.

Å sen kan ni kanske skriva här på denna GD vad ni tycker om frågan...

MVH//MarcusLothar
Kommentera

Sv: Förväntningar
Brynäs IF spelar sin första träningsmatch för säsongen mot allsvenska Bofors IK onsdagen den 8 Augusti i Jernwallens ishall kl.19.00 (i Sandviken)
Någon som ska gå på matchen?
Vi kan väl drar ihop ett gäng från Gävle som tar ca 17.30 bussen mot Sandviken från stan?

Fredde G svarade på mitt brev och man kan köpa säsongskort till ståplats för de mycket låg och prisvärda priset 1800 kr!
Jag ska skaffa säsongskort , någon annan som tänker de ?
De skulle vara bra om vi ficket stadigt gäng på ståplats som ser alla hemmamatcher.
Kommentera

Sv: Förväntningar
På tal om förväntningar...hade glömt att definitionen av försäsongsträning stavas skadelista. Är det bara jag som får fruktansvärda flashbacks till förra säsongen när jag läser om P3:s menisk och Kyrös knä? Påminns också av hur tunn truppen är. Sanningen är ju att vi har ganska litet folk bakom förstauppställningen. Låt oss alla hoppas att träningen hittills varit mer skadeförebyggande än den var förra sommaren. Truppen har tränat betydligt mer men betyder det också bättre?
Kommentera

« · 99436