Brynäs IF

725296 inlägg · 7959 ämnen

Inför Lulematchen

« · 189449 Till forumet


Inför Lulematchen
Jag vägrar fortsätta skriva under en tråd döpt av en Timråit i nedsättande syfte. Kalla mig konservativ men så är det.

Jag skulle vilja ha mer diskussion kring den så kallade alternativa serietabellen. Hur tänkte Du där? Vi har nu Luleå och Linköping hemma (den senare matchen på en lördag kl 15, stor varning för den matchen!), Frölunda borta och sedan Modo och MIF hemma. De här matcherna är vår stora chans att rycka i tabellen och säkra slutspelsplat. Borta mot Frölunda är det bara full fart som gäller och varje eventuell poäng är att betrakta som bonus (även om jag ijte skulle bli det minsta överraskad om vi kan knipa en pinne där). Det är de fyra hemmamatcherna mot andra strecklag som gäller.
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
Jompe: Låt dom ha sina "15 minutes of fame" det roliga är snart slut för dom små liven.När man som Timrå har varit i Brynäs nuvarande situation mer än en gång så ska man vara jävligt mycket mer ödmjuk!
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
70 Rodrigues: Det måste vara första gången Du går in och lugnar uppretade skribenter, Rodrigues:-)) Normalt brukar det väl vara Ditt humör som rinner och någon annan som får försöka lugna ner Dig.

Tycker bara det är trist att se hur komplett oförmögna de är att hantera den tabellsituation de har just nu. Tycker fortfarande det är kul att TIK är ett etablerat ES-lag; mycket roligare att ha dem i serien än AIK, för att ta det uppenbara exemplet. Men då får de lära sig hur man beter sig.
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
70 Rodrigues: Har man stått i kylan i en folktom ishall, mött Antjärn och Husum i div1, (det var inte länge sen), så är det lätt att vara ödmjuk inför det nuvarande läget. Att alla inte är det är en annan sak. Jag har den största respekt för Brynäs som förening och legend inom svensk hockey, är inte förtjust i erat nuvarande spel, men skulle aldrig dissa föreningen, utom på lätaren i stridens hetta, men det är ju som bekant en helt annan sak.
Hoppas att ni får fart under grillorna igen!
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
orion: Kul att se att de finns dem som de inte slagit runt för helt och beter sig som 08.or
Lycka till själv där uppe i toppen mot söderlagen
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
RavenLord: Första säsongen Timrå var tillbaka i Eliten var det bortamatch i Kempehallen. Timrå leder. I pausen gick jag ut, snackade med några MoDo-gubbar i sextioårsåldern. Dom var inte ett dugg griniga. "Fan va´ kul att ha er tillbaks" var kommentaren.
Att seriöst önska Brynäs eller MoDo, eller föralldel Leksand ner i ettan är ju bara larv, vi behöver ju varann, det blir ju en helt annan tändning när ni eller Övikarna kommer jämfört med köpelagen söderifrån. Vi älskar ju att hata varann, typ.
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
orion: Helt rätt...vad vore Elitserien utan Leksand för oss Brynäsare laget vi älskar att hata ;)
Och om nu bara vi kan hålla oss kvar kommer nog mötena mot er växa och bli rejäla "derby" matcher som fyller läktarna med bra stämning som mot Leksand
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
RavenLord: Vad är det för fel på 08:or?
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
70 Rodrigues: Bäst störst vakrast vet allt typ.. Ser allt utanför Stockholm som lantort o folk som bönder och mindre vetande..de tror nog att kommer man utanför betongen är det som i Pistvakt hehe...min erfarenhet är att Norrläningar är trevligare mer öppna och avslappnade..men kanske för att jag i botten är jämtläning och messtadels är norrut.
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
RavenLord:

Ja just ja, som typ: westerlind, Rodrigues, Huge, Sylf, claesw, Ford Prefect, Selander, Bright och övriga brynässupportrar i Stockholm?

Är du säker på att det inte finns norrlänningar som har flyttat till Stockholm?
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
RavenLord: Jag hade mina aningar om att det var nåt knas på dig.Nu vet jag.Du sitter ju och kastar skit på dig själv med såna uttalanden.
Kommentera

Sv: Inför Lulematchen
Sylf: Hur ??? jag är inte 08a och jag skrev att..nä de skrev ja inte men lägger till nu att självklart är inte alla så dessutom var svaret lite med glimten i ögat eftersom de va de största klychorna jag använde om Stockholmare.
Kommentera

« · 189449