Brynäs IF

725296 inlägg · 7959 ämnen

Insamling

« · 188661 Till forumet


Insamling
Insamling till vad ?

Hoppas det blir en rejäl förändring i Bif:s organisation nu när Berg försvinner. Hoppas dock att Berg hinner med att ordna ett definitivt startdatum för nya arenan innan han lämnar Bif.

Med Berg så försvinner väl förhoppningsvis "Bäckis".

Hoppas att Djoos inser att det är dags att pensionera sig, lika så Larsson.

Hur skulle det vara utvecklande för Lundström att spela i Tierp? Den grabben behöver utmaningar i klass med allsvenskan , minst! Nästa år är han given andremålis bakom "Honken".
Kommentera

Sv: Insamling
Kahn: Insamlingar lär nog behövas! Från supportrar, sponsorer, publik, kyrkan, stadsmissionen mfl. Brynäs kan byta ut hur många i ledningen som helst och laborera med vilka andremålvakter som helst. Fixar man inte att skaffa sej en ekonomi i elitserieklass spelar det andra ingen roll. Min morsa skulle kunna greja ett smguld med Frölundas ekonomi.
Kommentera

Sv: Insamling
Lilljanne:
Jag har inte varit inne på forumet på ett tag så jag visste inte om att det har kommit igång en insamling. Frågan blir därför till vad ? Jag ifrågasatte knappast att insamlingar behövs för Bif.

Frölunda ?
Kommentera

Sv: Insamling
Kahn: På a är svaret: insamlade pengar behövs nog till allt från isoband till hockeyspelare.
På b svarar jag: exempel på hockeyklubb med skitmycket pengar (=svårt att misslyckas oavsett ledning).
Kommentera

Sv: Insamling
Lilljanne:

Måtte en insamling som startas av fansen sikta in sig på annat än förbrukningsartiklar till spelarna. Av ditt svar på fråga a så utgår jag ifrån att du inte har en susning om vad insamlingen är till för.

Frölunda har en högre omsättning än Bif. Mig veterligen så har de ett negativt kapital som de fortfarande släpar på.

Innan jag kopplar ner : Inför proffsdomare i ES!

Ajökens!
Kommentera

Sv: Insamling
Kahn: Insamling, sponsring, donation, gåva. Vi kan kalla det vad vi vill men allt handlar om att Brynäs behöver pengar. I en drömvärld skulle vartenda öre gå till spelarköp, men i vår värld behövs annat också för att få ihop ett hockeylag.
Frölundas "släpande" har medgivit spelarköp som Norrena, Alavaara, bröderna Andersson, Jonas Johnson, Nummelin, Jantunen, Ruuttu osv osv osv.
Kommentera

Sv: Insamling
Lilljanne: Den insamling som jag försöker organisera (kunde inte tro att olika praktiska problem skulle vara så komplicerade) var tänkt att i första hand gå till spelarvärvningar. Insamlingen är alltså en medlemsinitierad och från BIF fristående insamling. Pengarna ska öronmärkas för spelarvärvningar. Jag väntar på att höra från BSKV, hoppas kunna återkomma med positiva nyheter snart.
Kommentera

« · 188661