Brynäs IF

725300 inlägg · 7959 ämnen

Insamling eller?

« · 175414 Till forumet


Insamling eller?
Ere nån som har koll på om insamlingen har gått i graven bara för att vi råkat ta några pinnar dom senaste matcherna?
Kommentera

Sv: Insamling eller?
prosten: Nej, insamlingen har inte gått i graven. Jag har under en tid haft en diskussion med BSKV:s styrelse i den här frågan, och det är där bollen ligger just nu. Jag hade förstås önskat att vi redan haft insamlingen igång--framgångarna senaste tiden ändrar enligt min mening inte alls behovet av en insamling--men att dra igång en insamling mitt i julhandeln tror jag inte är bra. Jag vet att BSKV jobbar med frågan.
Kommentera

Sv: Insamling eller?
Jompe: Strålande Jompe! Ser fram emot att skänka en slant.
Kommentera

Sv: Insamling eller?
Kessler: Hoppas nu bara vi kan komma till skott med insamlingen snart...Det är rätt många som frågat när det hela kommer igång. Väntar fortfarande på besked från BSKV, men senaste signalen från dem var att det händer inget förrän efter helgerna. Du får stoppa pengar i madrassen så länge, Kessler.
Kommentera

Sv: Insamling eller?
Jompe:

Jag tycker vi spelar mer positivt nu än på MYCKET länge, och då menar jag även i jämförelse med -99, där vi inte vann pga att vi spelade speciellt bra...När sköt vi mer än 30 skott i var och varannan match 8även på bortais)??
Kommentera

Sv: Insamling eller?
claesw: Håller med..
-99 va de ju oftast Honken-Modo och inte Brynäs-Modo i finalspelet.. Visst spelar vi positivt!

De jag går o undrar på nu om dagarna, med tanke på hur spelet ser ut så är ju slutspel inte längre omöjligt.. Och i fall det skulle vilja sig så väl för oss Brynäsare så är min första och sista tanke.. HINNER SOLING TILLBAKA??

Vilket tillskott i speed, tyngd och framförallt skicklighet han skulle bli.. Vî skulle få ett helt nytt lag på isen ungefär!!
Nån som har hört nåt om grabben?
Kommentera

Sv: Insamling eller?
KentaK: Skulle bli överlycklig om Soling skulle hinna skrinna ut på isen redan den här säsongen. Men hur bra tränad skulle han vara?? Vilket tempo och timing har han i kroppen. Han skulle förmodligen bli ett tillskott men en frälsare tvivlar jag på.
Kommentera

« · 175414