Brynäs IF

724395 inlägg · 7957 ämnen

Jonsson lämnar!!!

« · 539673 Till forumet



Sv: Jonsson lämnar!!!
Då kan vi kallt räkna med att Fleming har tackat nej till Brynäs oxå............
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Bissett19: Torde ju vara så, artikeln är ju dock formulerad som om Flemming fortfarande är aktuell. Sen står en underlig sak i den "Sundlöv vill ha Jonsson kvar i organisationen". Varför vill han det? Om han inte ska vara tränare vad ska han göra då? Iofs kan han kanske bli juniortränare, vilket jag tror skulle funka. Men annars ser jag inte direkt någon naturlig roll för honom. Kan det vara så att han lyfter lön och det är lika bra att utnyttja honom på grund av detta?

-HF
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
HF: Var det inte så att TJ hade kontrakt 1+1 år, och om båda parter är överens om att bryta nu så behöver vi inte behålla honom på lönelistan? Men frågan är befogad; vad ska han göra? Han är inte en av de där gamla Brynäs-spelarna som kan mingla med sponsorer, precis. Har man någon ny chefsbefattning typ utbildningschef som man vill skapa? Ingen aning.
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
"– Han verkar vara en okej tränare, säger sportchef Michael Sundlöv."
Stor koll som vanligt på det dom försöker värva....Verkar vara okej Hmmf
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
RavenLord: Alltså är han ej aktuell kan man kanske tolka det,ang Tommy Samuelsson!!
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Bissett19: Det här sa han om Bill Stewart om man läser Aftonbladets lilla notis.
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
RavenLord: Sundlöv behöver mediaträning, som rackham skulle sagt. Man kan inte ta in en tränare som sportchefen beskriver som "okej". Hur låga anspråk får man ha?

Alltså--sommarträning för sportchefen=mediaträning.

Att TJ lämnar tränarsysslan behöver inte säga något om Flemings vara eller inte vara. Jag tror att TJ inte vill vara ass coach, helt enkelt; antingen head coach eller inte coach alls. Det är ju ett nerköp att jobba som ass coach efter att tidigare varit huvudtränare men misslyckats.

Jag tror inte Fleming lämnat besked än, och intresset för Stewart tror jag är en rökridå; man vill visa Fleming att det finns andra fiskar i sjön, inklusive amerikanska. Vi behöver en tränare med en naturlig auktoritet. Om OIK-Broberg har det så är han intressant. Fleming har det tveklöst. TJ hade inte auktoritet eller förmåga att förklara hur han ville att laget skulle spela.
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Jompe:Håller med ang Broberg,det kommer att bli en topptränare i Sverige,inom några år!!Men frågan är ju om Micke törs satsa på en så relativt oprövad tränare,iaf i dessa sammhang!!Jag tror inte det!!!Det gick ju bra med Roger Melin,så varför inte.Vem var det egentligen som vågade satsa på honom egentligen??
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Jompe: "RavenLord: Sundlöv behöver mediaträning, som rackham skulle sagt. Man kan inte ta in en tränare som sportchefen beskriver som "okej". Hur låga anspråk får man ha?"

Tolkar man allting som Ravenlord gör, då är det slut med hela föreningen på stört. Trams....
Hade han läst lite längre i artikeln så hade han hittat följande:

"– Vi har blivit tipsade om Stewart och är intresserade. Vi vill veta mer om honom och ska träffa honom i Gävle i slutet av veckan. Jag har prata i telefon, säger Michael Sundlöv, sportchef i Brynäs."

Alltså en första sondering som inte betyder någonting egentligen.
Min teori är annars att Fleming tipsat om Stewart då dom står för samma syn på hockey, typ.
Sedan tror jag att Fleming är ett avslutat kapitel iom att TJ tackar för sig.
Har inte TJ redan tidigare klart deklarerat att om det blir ngn fortsättning i Brynäs så är det endast Assisterande bredvid Fleming som gäller?
Är annars tveksam till Stewart. Kan säkert få fart på spelare med sin burdusa stil, men det kunde även Fleming. Skillnaden är nog att Fleming kan svensk hockey bra mkt mer än Stewart....
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Huge: Tycker inte att det spelar någon roll om kontakten är en första sondering eller en livstidsvärvning. Det handlar om vilken självbild man visar omvärlden att man har. Är han okej så platsar han... Bättre säga att "vi tror oss veta att han är mycket bra, men vi vet inte om han har de kvalifikationer vi söker förrän vi pratat med honom".

Den enda förmildrande omständigheten (som inte kan uteslutas) är om Sundlöv är felciterad.

Mediaträning.
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Huge: PS angående självbild: Crash Davies (Kevin Costner) klassiska påpekande för Nuke LaLush (Tim Robbins) i "Bull Durham":

Your shower shoes have fungus on them. You'll never make it to the bigs with fungus on your shower shoes. Think classy, you'll be classy. If you win twenty in the show, you can let the fungus grow back and the press'll think you're colorful. Until you win twenty in the show, however, it means you are a slob.

Mediaträning.
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Jompe: #Den enda förmildrande omständigheten (som inte kan uteslutas) är om Sundlöv är felciterad.

Mediaträning."

Ja, och det vore ju isf inte första gången som media "fel"-citerar ngn.

Håller med: här behöver media verkligen träning.... :-)
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Jompe: Ja man kan vrida och vända mycket med ord och få det att låta proffsigt åtminstonde.
Så helt klart MEDIA träning för Sundlöv :)
När tror ni vår första Video finne dyker upp ;)
Och blir de någon vit rök från Gavlerinken den här månaden ? Nä vi kommer nog ej se röken av varken tränare eller Sponsor som vill ha sitt namn på blivande Arenan.
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
RavenLord: Tror Du har fel. Är rätt säker på att vi har både tränare, positivt arenabeslut och sponsor till 1 maj.
Kommentera

Sv: Jonsson lämnar!!!
Jompe: Hoppas verkligen du har rätt :) Ska bli kul att se vad de blir för namn.
Kommentera

« · 539673