Brynäs IF

724480 inlägg · 7958 ämnen

Kyröeffekten

« · 464324 Till forumet


Sv: Kyröeffekten
claesw: Vi har väldigt många i vårat supporter led som skriker efter varje förlust.... När det går som tyngst för lage toch klubben de senaste 3 åren och har dessa elaka tungor svajat som mest på alla olika forum för Brynäs..

Sen så har vi väldigt många bra och riktiga supportrars med men de kan försvinna ibalnd när dessa medgångssupportrar börja grina och såga direkt efter en eller några förluster....

Nästan alla motståndare säger att Brynäs är ett gnäll lag, det kan kanske stämma. Men vi har även kanske Elitersiens mest gnälligaste och mest medgångs supportrar med anser jag.....
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Jesus: Just det,vaddå medgångssupportrar.Tala för dig själv!!
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Jesus:
Vaddå medgångssupportrar?
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Jompe: Ja tycker Roger har gjort ett förbaskat bra jobb med detta lag.
Visst han får mycket hjälpt av Sundlöv och även av de old foks i laget som sjödda, Molla, Dacke m.fl....

Men Roge rär väldigt harmniks och lung och sansad i båset. De behövs nog i detta lag och i denna klubb när vi har många "medgångs supportrar"....

Roger är en tränare som kommer stå kvar när det blåser som mest. Han är ingen person som tar till stora ord och gestikulerar som en viss Wiken i Djurgården gör.

Utan han är mer lung och sansad i båset och gör mer instruktioner av lite psykologiska drag.

Ja tror personligen att Roger kommer att fortsätta basa över som Head Coach, inte bara denna säsong utan många år framåt.

Ja tror på honom. Tror att han kan se till att vi blir ett lag som kan ta vårat 13:e SM-Guld igen om något elelr några år framöver.
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Jompe: Helt rätt! Jag har hört från Brynäshåll att spelare,ledare,sponsorer etc är ruskigt nöjda med Kyrö.Han kommer att stanna,vem han får med sig är väl mer oklart,och mindre viktigt kanske.TJ är ett minne blott.
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Larry: Du skriver att Kyrö inte är någon "demotränare", men det är kanske just det han är :-). En tränare som är igång så smått utan någon egentlig erfarenhet, hoppas bli nåt stort någon gång.

Go El Roggo!
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Jompe: Bra de, hoppas nu att Jonsson bryter sitt kontrakt självmant. Brynäs ska inte vara någon inkomstkälla för TJ, om han inte göra något för klubben. Känns lite oroade att media hyllar Kyrö nu, han är ingen demotränare. Men har däremot ett skönt lugn, kan han sen få upp den spelmässiga standaren och hårdträna power play då är jag nöjd.
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Kyröeffekten lär hålla i sig. TJ komer inte tillbaka enligt Bengt Pucken Perssons artikel i dagens GD.
Kommentera

Sv: Kyröeffekten
Skön läsning! =)
Kommentera

Kyröeffekten
Efter 10 matcher med Roger vid rodret kan man bara vara nöjd! Bifogar tabell, inte illa pinkat av en trähäst!

1 Frölunda HC, 24p
2 Linköpings HC, 21p
3 Färjestads BK, 20p
4 Brynäs IF, 19p
5 Timrå IK, 17p
6 Djurgårdens IF, 15p
7 Mora IK, 15p
8 Södertälje SK, 14p
9 MODO Hockey, 13p
10 IF Malmö Redhawks, 9p
11 Luleå HF, 7p
12 HV 71, 7p
Kommentera

« · 464324