Brynäs IF

725300 inlägg · 7959 ämnen

Laget!

« · 176239 Till forumet


Laget!
Så här skulle jag vilja ha femmorna när alla spelare är friska:

MV:Asplund(Ram)
1a:Sjödin-Rehnberg/Anger-Wågström-Miettinen
2a:Johansson-Laitinen/Molin-Kyrö-Karjalainen
3e:Andersson-Petré/Nylander-Larsson-Luovi
4eforwardspar:Danielsson-Bergqvist
Avbytare:Pekkala,Mattsson,Floberg
Spelar ej:Soling,Djoos,Jobs,Engström,Danielsson,Rönnqvist
Kommentera

Sv: Laget!
mannenra: När alla spelare är friska så vill du ändå ha Soling utanför laget?
Kommentera

Sv: Laget!
Ford Prefect:
Soling kommer inte att spela nåt iår!!!
Inte Djoos heller!!!
Kommentera

Sv: Laget!
mannenra:

Frågan som vanligt när det gäller Solings skada. Är i år = 2002 eller i år = säsongen 02/03. Vet du något eller gissar du bara?

Har ni förresten sett Wikegårds uttagning till Allstar mot Lule (!!??).
Bergquist är enda spelare från Brynäs. Rätt märkligt val.
Men konstigast är väl upplägget. Resten av ES mot Lule.
Kommentera

Sv: Laget!
Igor:

Bergquist måste haft personliga kontaketer
och lyckats smöra sig in i laget, även om han inte har varit dålig iår så har han väl inte varit nån av dom bästa spelarna ? Att dom Spelar mot lule är för att dom inte vill spela inför tomma läktare i globen
Kommentera

Sv: Laget!
Igor: Ingenting förvånar mig när det gäller pajasen Wikegård! Självklart så skulle både Anger och Sjödin varit med.
Kommentera

Sv: Laget!
70 Rodrigues: Han kanske vill snacka kontrakt med Bacon inför nästa säsong ;-)
Kommentera

Sv: Laget!
Igor: Självklart är det så, då får han ju spela i Tre Kronor nästa säsong!
Kommentera

Sv: Laget!
70 Rodrigues: Kan tänka mig snacket i Brynäs inför allstarmatchen. "Jaha då var det dags för plojmatchen igen, den ska visst spelas i Lule i år, och som vanligt minst en spelare från varje lag. Någon frivillig som vill åka? Jasså inte, nä förstod väl det. Då får vi se, vi börjar från början i alfabetet. A, Anger, nä han har spelat i landslaget han behöver lite vila, Asplund, nä just det målisplatsen är vikt åt Liv. B, Bacon..sorry det får bli du som åker."
Kommentera

Sv: Laget!
Hong Kong: Adam Andersson då?
Kommentera

Sv: Laget!
70 Rodrigues: Va bara glad att ingen Brynäsare är med, skulle bara fattas att någon tar ett felskär i matchen och han är borta resten av säsongen.

Låt dom koncentrera sig inför klättringen mot slutspelet.
Och formen lär nog visa sig dom första matcherna efter jul.

Tyckte det var stort att spelarna själv föreslog att dom ville träna hela julledigheten, då är man taggade
Kommentera

Sv: Laget!
65 Selander: Allstarspektaklet håller ju på att bli ett skämt. I NHL-versionen har man lyckats behålla något skimmer kring tillställningen även om alla vet att det inte är riktig hockey som erbjuds. ES mot Luleå är ett obegripligt upplägg, och uttagningen är därefter. Verkar som om Wikegård fick en rejäl smäll mot huvudet.
Kommentera

Sv: Laget!
Jompe: Särskilt också med tanke på att Luleå är ett topplag också.

Har själv aldrig gillat detta med Allstar men är säker roligt för barnen. Då vore det bättre med att locka något NHL lag och sedan sätta humana priser så att alla barnfamiljer har råd att gå.
Kommentera

Sv: Laget!
65 Selander: Vänta bara tills alla återbuden börjar hagla till allstar-marchen, uj uj uj!!!Man kanske blir aktuell då, har ju faktiskt ett par Daust på vinden(visserligen oslipade)!!Nä skrota Allstar-jippot!!
Kommentera

Sv: Laget!
65 Selander: Håller med. det vore ju lite fräckt om elitseriens bästa fick mäta sig med ett NHL-lag. Visserligen svårt att få loss dessa lag på den här tiden på året, men ändå.
Även om stämningen var sisådär när BIF mötte Colorado så var det en personlig höjdare för mig. Tänk att vi ledde mot världens bästa klubblag när det återstod mindre än en period.
Vi kunde ha utnämnt oss till bäst i världen *ler*.

Var det förresten någon som såg matchen i Gavlerinken mot Washington Capitals? Det var väl i slutet av 80-talet tror jag eller är jag ute och cyklar?
Minns i alla fall att jag fick hockeybilder och autografer av Kevin Hatcher och grabbarna.
Kommentera

Sv: Laget!
Bissett: Visst hade det varit rätt snyggt at Bergqvist att tacka nej med hänvisning till det myckna matchandet i elitserien?
Kommentera

Sv: Laget!
mannenra: Så här ska laget se ut när ALLA spelare är friska.. Vi tar dock för givet att Djoos lägger ner verksamheten.. Tyvärr..
Aspen i mål så klart..
1:a Sjödin - Rehnberg :: Anger - Larsson - Miettinen
2:a Johansson - Laitinen :: Molin - Kyrö - Soling
3:e Andersson - Petré :: Nylander - Wågström - Luovi
4:e kedjan :: Danielsson - Bergqvist - Karjalainen

Allt enligt den skottsäkra NHL-planen.. 1:a och 2:a med full attackstyrka, alltså de bästa offensiva styrkorna.. En defensivt stark kedja i tredje och en fjärde att tillgå i fall det skulle bli skador eller om man skulle behöva avlasta i något byte emellanåt..
Beroende på hur pigg Soling är så är detta ett lag vi skulle kunna ställa på benen i ett ev slutspel.. Inte illa pinkat!!
Kommentera

Sv: Laget!
KentaK: Menar du denna säsong eller??Soling är väl rökt för resten av säsongen,eller har jag missat nåt??annars ser laget bra ut,förutom att jag ställer mej frågande till "Aspen",litar inte på karln......
Kommentera

Sv: Laget!
KentaK: Håller med--den laguppställningen är banne mig inget att skämmas för. Och inte alls orealistisk. Solings vara eller inte vara i slutspelet lär vara en öppen fråga; även om han går på is i februari så lär det bli ont om tid att komma i matchform. Men han kanske kan vara med i finalspelet.:-)

Håller också med claesw; spelet såg riktigt bra ut innan uppehållet. Jag tvivlade aldrig på att vändningen skulle komma, frågan var bara när. Att vi är på rätt spår nu är alldeles klart.
Kommentera

Sv: Laget!
Jompe: Att göra lättare isträningar och att gå på för fullt i match är inte ett litet steg, han kommer troligtvis inte att riskera att gå sönder igen. Han siktar säkerligen och med all rätta på att komma i form inför nästa säsong och att äntligen få spela skadefri. Möjligtvis kommer han att träna lite med laget innan laget går av is. Men jag tror inte på att han kommer att gå för fullt ens på träning.

Så vänta tills nästa säsong och vi har en kanon förstärkning.
Kommentera

Sv: Laget!
Bissett: Hehe.. Nej Aspen har ställt till det för oss tidigare, men det han har i år och inte har haft tidigare är en värdig uppbackning.. En bra andrakeeper, nu har inte Jamie Ram varit allt för stabil.. Men samtidigt måste de kännas bättre med en sådan än en Mattias Pettersson bakom sej!?
Jag tror starkt på att Asplund kommer att lyckas riktigt bra i år, han har ju tveklöst börjat på en bra kula!!

Soling går ju på is i februari preliminärt, men vad vet vi.. det kanske går att ändra till mitten av Januari? Det är ju hemskt osäkert, speciellt me tanke på att han har en skum skadehistoria i klubben! Men går han på is tidigare än man trott så är de ju inte omöjligt att han är i speldugligt skick till slutspelet som börjar nån gång i Mars!?
I vilket fall ser ja positivt på laget inför nästa säsong, om vi tillbringar den i elitserien förstås... Det blir kanon med lirare som Anger, Miettinen och Soling i laget.. Dom lär ju inte bli sämre över sommarn, dom är inte direkt i den åldern!

Nu lägger vi supportrar precis som laget har gjort om målet från att undvika kvalserien till att nå slutspel istället!!
Kommentera

Sv: Laget!
KentaK: ja har sett mattias pettersson i år (2 gånger) han är riktigt stabil ...alledes för bra för Div 1...utan han hade inte valbo nått allettan....sen har ni även skutskärs duktiga Jocke Hellström som lätt skulle va bra i allsvenskan också...kanske även i elitserien? dock är han Född 1968 men är i storform .
Kommentera

Sv: Laget!
Zcootah:
Pettersson - ja, i ett nödläge...
Hellström - nej, nej... han har sämre knän än Soling!
Kommentera

Sv: Laget!
gordo: det är möjligt....men det fanns 2 riktigt bra forwards i Div 1 västra A i år ...det var Jocke Hellström och Borlänges Ola Eriksson
Kommentera

Sv: Laget!
Zcootah:
Jag skulle vilja se Hellström i en förening där han måste träna och inte får vara kungen i laget!
Bättre att tjäna pengar i Rullsand SK...
Kommentera

Sv: Laget!
gordo: Vad är det för en idiot som har kommit på att LULEÅ-ska möta resten av sverige bara det är ju så j***a urbota dumt o sen håller jag med det är ju totalt helt ointressant o se skiten!!LÄGG NER!!!
Kommentera

Sv: Laget!
observant: Inlägget under handlar om ALL-STAR MATCHEN!!
Kommentera

Sv: Laget!
observant:
Skulle du titta på Brynäs-Resten då?
Kommentera

« · 176239