Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Leksand

2470 · » Till forumet


Sv: Leksand
Till Hong Kong!!!!

Brynäs och Leksand är dom 2 mest älskade lagen i Sverige det kan inget annat lag i Sverige förneka....

Visst kanske det sas vissa hårda ord om varandra i motgångar... men Leksand och Brynäs är ett måste i svenska elitserien..
Kommentera

Leksand
Vad trött jag blir på gullandet med Leksand.. Vad har dom givit Brynäs dom senaste åren, mer än billiga poäng i serien och några flera suparpolare. Derbykaraktären är ju som bortblåst förutom det som massmedia skriver, men dom lever ju som vanligt i sin egen värld. Sen har jag svårt att glömma hur enormt lågt i kurs alla Brynäsare stod i under förra säsongen. På grund av huvudlöst styrande från ledningen så var det Brynäsare och f.d. Brynäsare som fick bära hundhuvudet, med Sandlin i första ledet. Just på grund av detta smutskastande så har jag svårt att förstå varför det ska gullas.

Är det nån klubb vi ska ha ett gott öga till så är det Timrå. Som ger oss pengar med följd av större publikt intresse. Och inte att förglömma så har det kommit några hyffsade spelare till Brynäs därifrån, hur många har det kommit från Leksand??.

Skänker också en tanke till Kiruna, utan den stadens hockeyspelare så är jag tveksam till att Brynäs skulle vara vad dom är i dag.

Gör som jag...ät en glass och må bra i värmen...

C U i Norrtälje!!
Kommentera

2470 · »