Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Lindstöm

3222 · » Till forumet


Sv: Lindstöm
Instämmer med P J. Jag saknar Lindström men han kommer tillbaka det är jag säker på. Bra också av Brynäs att släppa honom istället för att övertala honom att stanna med löften de inte kan hålla. På så sätt har man skilts som vänner och om ett par år får vi nog se honom i Brynäsdräkten igen.
Kommentera

Sv: Lindstöm
Det finns väl egentligen bara en som kan tänkas ta över Lindströms jobb som grovjobbande forward och att alltid ge 110% och det bör ju vara Soling, han vill ju inte göra en dålig säsong utan utnyttjar nog sin tyngd och skrinnar på och tacklas osv. Hoppas att han inte blir utvisad för mycket bara, fördelen med Soling är att han har förmågan att göra en hel del poäng också, vilket vi får hoppas att han gör i vinter.

Lindström saknar jag kopiöst, men han ville ju får mer istid och utvecklas, det får han nog om nå't år om han kommer tillbaks, men han kanske utvecklas i Tyskland av att ta mer ansvar också osv. Lindström måste övertalas att komma tillbaks då hans kontrakt med Iserlohn eller vad dom heter, tar slut. Han är och förblir alltid Brynäsare, de senaste åren var han hjärtat i vårat lag.
Kommentera

Lindstöm
En spelare jag kommer sakna i vinter. Vem tar hans roll i år ?

En artikel om Lindström innan tysklandsresan.

www.gd.se/pub/hpsart.hbs?artid=7196277
Kommentera

3222 · »