Brynäs IF

724847 inlägg · 7958 ämnen

Luelå HF - Brynäs IF

338573 · » Till forumet


Sv: Luelå HF - Brynäs IF
Huge: Spelar ingen roll vad man trott på innan serien startat.Det minsta vi kan begära är att dom VILL vinna alla matcher dom spelar.Om dom sen inte gör det är en annan sak.Men kriga för sin heder,ära och klubbmärket är ett krav.
Kommentera

Sv: Luelå HF - Brynäs IF
Jompe: Inställningen var nog inte helt borta igår, åtminstone i de 2 första perioderna höll man väl humöret uppe iaf. När dom fick 2:an tog det roliga slut. Kanske bara bra att få spela borta igen. Då är man inte lika "tvungna" som hemma, att bjuda upp till dans. Skulle vara mer än nöjd med 1 pinne i morgon.
Tycker för övrigt att gnället efter gårdagens förlust har varit lite lindrigare än tidigare. Säg så här:
Räck upp en hand alla som innan start trodde att vi skulle ligga femma efter halva serien.
Tänkte väl det....
Inte många händer där inte.... :-)
Kommentera

Sv: Luelå HF - Brynäs IF
Jompe: Tror som dig att det blir svårt i morgon men vi vinner med uddamålet 3-2.

Däremot så tror jag att Indianernas kräftgång på bortaplan håller i sig samt att Brynäsarna vill visa publiken att man kan spela bra hockey!
6-4 till BIF.
Kommentera

Sv: Luelå HF - Brynäs IF
Jompe: Tror faktiskt vi kan rå på Lule i morgon också. Vad jag hörde så gjorde inte dom någon höjdarmatch igår, vilket vi inte heller gjorde. Tror på en målvaktsmatch i morgon igen. Kan bara hoppas Karhu drar det längsta strået i morgon.
Kommentera

Luelå HF - Brynäs IF
Nu tycker jag vi avslutar den sunkiga diskussionen om gårdagens miserabla insats, tackar tonåringarna från Timrå för deras analytiska och klargörande inlägg och går vidare i livet.

Imorgon är det alltså Luleå borta som gäller, därefter Frölunda hemma på lördag. En slutsats av matchen igår är att när laget inte är på G så funkar det bara inte. Frågan är då: kommer det att se bättre imorgon? Ja, det tror jag--men det kommer inte att räcka. Jag skulle bli överraskad om vi kan knipa någon poäng i Luleå. Däremot tror jag vi har en riktigt bra chans att klippa Indianerna på lördag. Ska man tolka tecknen rätt--plattmatcher följs av 1-2 bra matcher--så gör vi en halvbra insats imorgon, får stryk med 4-3 och slår sedan Frölunda hemma på lördag med 4-2.

Alltså--framåt och uppåt! Om än längs något kringliga vägar.
Kommentera

338573 · »