Brynäs IF

724852 inlägg · 7958 ämnen

Ny arena

323546 · » Till forumet


Sv: Ny arena
Jompe: Glöm inte Tomas diLeva!
Jag minns en intervju med honom...han verkar ju inte vara nån sportfåne precis: Intervjuaren frågade:
"Vad tycker du om hockey"
diLeva svarade med ett himmelsk leende:
"Ja Brynäs är ju alltid Brynäs"
Kommentera

Sv: Ny arena
Jompe: Det jag menade med att ha Messing i styrelesen är att hon kan knyta till sig nya företag mm till Brynäs!

Fast din ide om ambassadörer låter bättre!
Kommentera

Sv: Ny arena
westerlind: Håller med Dig. Ulrica Messing behövs i Brynässammanhang men vad vi framför allt behöver är en arbetande styrelse. Det har vi det här året och det lilla jag har sett av det arbetet imponerar. Här har skett stora förändringar... Messing skulle ge synlighet men det kan hon ge på andra sätt. Jag körde fram ett förslag om "Brynäsambassadörer", alltså kändisar som är Brynäsare; Thomas Ledin, Rolf Lassgård, Messing, finns många. Tänk om vi kunde ha ett helt gäng Brynäsambassadörer som ställde upp en dag om året och minglade med sponsorer. Gissa hur många sponsorer vi skulle få.

Alltså--Messing skulle vara en suverän Brynäsambassadör men bör inte sitta i styrelsen. Palle Eriksson är en klippa; gör ett jättejobb för föreningen i det tysta.
Kommentera

Sv: Ny arena
Lundström 6: Nu var du kvick. Men för säkerhetsskull så lär jag säga att vi inte är samma person, om det nu kan uppfattas så.
Kommentera

Sv: Ny arena
70 Rodrigues


Waern vill se ett stopp för alkoholservering .

se länk:



MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD
Kommentera

Sv: Ny arena
70 Rodrigues: Var förhoppningsfull broder, det finns beslutsfattare som är sportintresserade och vill driva vissa frågor, men som det är inom det politiska så finns det alltid andra grupper som tycker att pengarna skall läggas på andra saker t.ex skolor odyligt. Men om projekt sponsras av privata sektorn samt att en ny arena blir privat ägd så förefaller det ej vara några problem.
Kommentera

Sv: Ny arena
sylf: Då lämnar vi det som förslag :-))
Kommentera

Sv: Ny arena
70 Rodrigues: Klart nya arenan ska ligga i Stockholm,i närhet till T-bana.Då behövs ingen parkering.Alvik blir bra.
Kommentera

Sv: Ny arena
70 Rodrigues: Alla är nog väl medveten om hur viktigt Brynäs är för Gävle. Synd bara att kommunen är så jävla fattig. Man gör nog så gott man kan. Man borde tillsätta en arbetsgrupp från kommunen och Brynäs som kan sitta ner och prata om hur man kan hjälpa varandra i framtiden.
Kommentera

Sv: Ny arena
Finns det någon beslutsfattare/makthavare i Gävle som överhuvutaget är intresserade av sport i allmänhet o Brynäs IF i synnerhet, för som utomstående så verkar det inte så. Fattar inte att dom inte förstår styrkan Brynäs har som varumärke för staden, utan Brynäs IF så skulle inte gävle vara mycket att skryta om, tyvärr.
Kommentera

Sv: Ny arena
70 Rodrigues: Så är det!
Jag undrar varför vi var så jävla sena med "öltältet"?
Ett sånt skulle vi ha haft för flera år sen, där har vi missat pengar.
Kommentera

Sv: Ny arena
Mickis: Håller med dig, tror inte heller att vi har råd att vänta så länge. Vi ligger redan år efter toppklubbarna i Sverige, en ny arena eller ombyggnad av Gavlerinken måste vara klar inom en 2-års period.
Kommentera

Sv: Ny arena
70 Rodrigues: Ja det tar nog en 5 år, men jag tror inte att vi har råd att vänta så länge. Vi får hoppas att Korsnäs går in och satsar, för blir det klart med pengarna så kan det gå fort.
Kommentera

Sv: Ny arena
64Waern, m fl: Jag är lite kluven i arenafrågan, då det finns fördelar med bägge förslagen:

[f]Alderholmen[/f]
Onekligen låter det spännande med en arena "mitt i stan" intill vattnet, där en stor fördel är att den ligger inom promenadavstånd från centrum.
Att få bygga från grunden gör också att nya intressanta lösningar kan göras för att skapa en bra idrottsanläggning. En spännande arena ger mer intresse såväl från sponsorer, publik och andra. Inga jämförelser i övrigt, men spektakulära byggnader som operahuset i Sydney(?), Guggenheimer-museét i Bilbao har dramatiskt ökat intresset för dessa städer.

[f]Gavlerinken[/f]
En klassisk ishall där Brynäs vunnit 12 SM-guld - även de som inte är brynäsare känner respekt och hockeyhistoria när namnet nämns. Ligger bra trafikmässigt och har förutsättningar att få bra parkeringslösningar. En ombyggnad bör inte heller få alltför stora problem med miljötomtar och Föräldrar-mot-all-trafik-i-Sverige.
Kommentera

Sv: Ny arena
70 Rodrigues: Jag tror på en ny arena lagom till nya E4an mellan STHLM - Gävle blir klar dvs 2006. Dubbelfiligt hela vägen till rinken då ska biljäveln få jobba!
Kommentera

Sv: Ny arena
Mickis: Att det blir av tror jag också, frågan är när.Tror inte vi har en ny arena dom närmaste 5-6 åren.
Kommentera

Sv: Ny arena
Lundström 6: Tror hur som helst att om arenabygget blir av så kommer folk att gå. För ägnar man Gavlerinken en tanke så är den trång, toaletterna är under all kritik, långa köer till kaffeochkorv. G-rinken har spelat ut sin roll. Och ska man bygga nytt så ska det vara gångavstånd från tåg, buss, centrum.
Kommentera

Sv: Ny arena
Mickis:
Du tror att det är så många som har säsongsbiljett från Gävle,
det är nog inte fler än 1200-1600 som är från Gävle.


MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD
Kommentera

Sv: Ny arena
65Selander: Det är roligt att Ulrica Messing engagerar sig i Brynäs IF, hon verkar vilja sätta fart på Gävle. Men jag håller inte med dig, utan säger tvärtom: Sätt INTE Messing i styrelsen. Visserligen har vi ju sett förut vilka uppseendeväckande resultat en politiker kan åstadkomma i klubben, men jag vill ha en person som först och främst brinner för Brynäs, inte hur många röster hon/han kan vinna i nästa val.

Nä, låt henne gärna få synas med Tommy Sjödin, Ove Molin m fl, men låt de som har ett långsiktigt intresse ingå i styrelsen. Vad det gäller nya ledamöter så har jag fullständigt förtroende för Paul Eriksson och de andra i valberedningen, som gjorde ett mycket bra jobb inför förra årsmötet.
Kommentera

Sv: Ny arena
Lundström 6: Det där tror jag inte på. Det är minst 2500 gävlebor som går på hockey, och då räknar jag bara dom som har säsongsbiljett. Självklart så ska det finnas parkeringsplatser men jag tror att om det blir arena på alderholmen: så kommer flera att gå istället för att ta bilen.
Kommentera

Sv: Ny arena
Lundström 6: Tycker att nya arenan ska ligga i Stockholm, då kommer det ju folk i alla fall :-))
Kommentera

Sv: Ny arena
Mickis:

Gävleborna går inte på Brynäsmatcher,
dom flesta som är där kommer utefrån.

Alderholmen är det sämsta stället.

Arenan ska ligga vid E4 R80 korset.

MED BRYNÄS MOT NYA SM-GULD
Kommentera

Sv: Ny arena
64Waern: Det finns väl 3 vägar att ta sig till och från Alderholmen? om man räknar med bron. Men grejen är ju att om arenan ligger centralt så kan fler ställa bilen och gå istället.
Kommentera

Sv: Ny arena
65Selander: Alderholmen kan vara en bra plats men man undrar om det inte faller på trafikfrågan. Jag menar det är bökigt idagsläget så hur skulle det då bli där???? Flera timmars bilköande är nog inget som dom gröna kommer att tillåta.
Kommentera

Sv: Ny arena
65Selander: Ja visst finns det plats, och det bästa är att det står många hus/lokaler på plats som man kan bygga i först innan man kör igång med att bygga nytt. Bara att hoppas att det går igenom.
Kommentera

Sv: Ny arena
Mickis: Vore toppen med tanke på att det är nära till transporter mm

Läste förut att Messing hade sagt att det finns plats med både bostäder och Arena på Alderholmen.

Rösta in Messing i styrelsen!
Kommentera

Sv: Ny arena
En nya arena på Alderholmen är det bästa som kan hända för Brynäs och för Gävlestad. Hela stadsdelen kommer att leva upp, det kommer att bli som ett svenskt Nyhamn. Tänk er vad kul när folk kommer i horder efter Norra skeppsbron mot den nya arenan. Dom gamla magasinen innehåller perfekta lokaler för pubar, restauranter, fik etc.
Det är precis vad som behöver hända i Gävle.
Kommentera

Sv: Ny arena
Hong Kong: Ahlgrens bilar finns visst kvar i stan, under förutsättning att du med "stan" menar Gävle. Man har bara bytt namn. Malaco Leaf tillverkar dem, på samma ställe som gamla Ahlgrens låg.
Kommentera

Sv: Ny arena
Observant: Synd att Ahlgrens bilar inte längre finns kvar i stan. Tänk er en arena i form av en bil.
Kommentera

Sv: Ny arena
lindberg: Ja sotdöden sa hon om vi inte får en ny arena,är benägen där o hålla med henne o att det blir en aning lättare o få sponsorer.Sen stod det även om DANIEL,han själv sa att han blir borta mellan 6-12mån som hans läkare har sagt till Daniel aj aj aj aj det är inte bra !!!!
Kommentera

Sv: Ny arena
Go Messing Go !
Kommentera

Ny arena
Intressant läsning i gd om diskussionerna om ny arena och att ministern Ulrika Messing engagerat sig i frågan.
Kommentera

323546 · »