Brynäs IF

724791 inlägg · 7958 ämnen

Ny sponsor?

428968 · » Till forumet


Sv: Ny sponsor?
96 Artisten:

31 miljoner är riktigt bra, till och med mer än vad mitt FBK drar in. De får 25 miljoner i sponsorpengar denna säsongen av företagen. Bra jobbat Hasse Borg
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
corre: Artikeln på Expressen online ang Hasse Borg: "Klubben får in mest sponsorintäkter i allsvenskan. Från fem miljoner kronor 1999 till 31 miljoner i år."

Vi skulle verkligen behöva en Hasse Borg!
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Jompe: Stämmer men HQ ligger i Lkp, vi har SAAB att tacka för mycket bl.a. universitetet :)
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
corre: SAAB ligger på en massa ställen, corre.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Jompe: Militära SAAB som ligger i LHC land :D
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Hong Kong: Har jobbat så gott som hela tiden på Ericsson sedan 96 och så snåla som de är och ska spara in på allt för att konkurera med Radiobasstations tillverkningen i ex Kina så lär de knappast ge ifrån sig nå pengar.
De går för övrigt dåligt för dem nu då 3G fabriken gått ner på dagtid och jag själv som jobbar på 2 och 2.5g Fabriken är hemma med garantilön för att de är sådan låg orderingång.
Så glöm Ericsson ;)
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Hong Kong: Om det handlar om Korsnäs så kan det förmodligen förklaras av att det finns nära kopplingar mellan klubbledningen och Korsnäs. I vilket fall som helst så är det goda nyheter att vi inte förnyar med Gevalia. Deras intresse för klubben har minskat de senaste åren, inte minst eftersom deras huvudkontor numera inte ligger i Gävle. Den viktiga poängen, som någon skrev tidigare, är att vi får en sponsor på nationell nivå. Brynäs är ett nationellt varumärke och klubben måste bli bättre på att fånga nationella sponsorer. SAAB, Nordea, stora försäkringsbolag utom Trygg-Hansa som redan är hockeysponsorer, Ericsson som någon nämnde; listan kan göras lång.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
HF: När den nya hallen kom upp i allas tungor så gällde ett rykte att Kinnevik skulle gå in som huvudsponsor för hallen!

Så vem vet Konnevik kanske är på G!

Läste ett infoblad på mitt extraknäck i dag och där tackar K-Å Eriksson för sin tid i Swebus som Regionchef och givetvis så hade han Brynäströjan med sig på bild!

Där säger han att han skall bli klubbdirektör i Brynäs som är ett starkt varumärke, jag tror nog att han kommer att få jobba lite så att vi blir så starka som vi en gång i tiden var!
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
HF: Miljarder ska det självklart vara. =)

-Hf
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Hong Kong: Korsnäs omsätter knappt 6 miljoner enligt deras hemsida. Vad gäller antalet anställda så kan det nog stämma med 1000 personer. De är nog inte riktigt ett företag som kan bli en framtida huvudsponsor. Däremot Kinnevikkoncernen är ett sånt företag, kanske med Tele2 som "affischnamn". Det finns ju en hel bunt folk med Korsnäsfolk i styrelsen så det vore ju inte förvånande om något sådant skulle inträffa.

-HF
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Hong Kong: Det tycker jag låter helt rimligt.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
96 Artisten: Brynäs kan väl nöja sig med 10% av omsättningen.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
sylf: Korsnäs Holding AB kvartal 1/2003: "Nettoomsättningen för Korsnäskoncernen uppgick under det första kvartalet till 1.438 (1.470) Mkr och rörelseresultatet blev 249 (170) Mkr." Omräknat till helår ca 6 miljarder kr i omsättning.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Hong Kong: Korsnäs ingår i Kinnevik koncernen.Ser till att TV3 och såna fortfarande finns kvar.På den gamla goda tiden,då jag jobbade där, var det c:a 2500 anställda på fabriken i Gävle.Nu skulle jag tro att dom är runt 1000.Omsättningen har jag ingen aning om.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Lilljanne: Ericsson eller Sony/Ericsson som mobiltelefonbolaget numera heter hade varit en lysande sponsor. Men om det lokala Ericssonsbolaget i Gävle ska gå in som sponsor så tror jag inte det kan röra sig om så mycket pengar. Rätta mig om jag har fel, men har inte dom fått dra ner på verksamheten dom senaste åren på grund av svikande marknad.

Sen vet jag inte om ni minns när Ericsson i Lund skulle gå in som storsponsor till MFF för några år sedan. Då var det någon lokal chef som slog på stora trumman och ville betala sponsorspengar som han och företaget inte hade.

Så ska det bli Ericsson på tröjorna så får det nog bli på riksbasis.

Jag som inte är så lokalt belevrad i Gävle mer än Gavlerinken och några krogar.
Korsnäs? Hur stora är dom, hur mycket folk jobbar där, vilken omsättning har dom och vad har dom för intresse av att synas på några hockeytröjor. Skulle det vara en ren välgörenhet mot Brynäs att betala sponsorspengar eller skulle dom kunna dra nytta av det i sin verksamhet?
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Vemdalsfjäll kanske,dom vill väl synas!! Ska kolla med Torgny Svensson i morgon!
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Lilljanne: Ja Ericsson finns kvar, bara att börja mailbomba.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
sylf: Det där med Plattan kanske behöver förklaras för ickestockholmare?

Annars finns ett bra uppslag i länken; Ericsson.
"Lokal sponsring som varje dotterbolagschef själv beslutar om. Hit går ungefär 40 procent av pengarna."
Finns företaget kvar uppe i Gävle?
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Hong Kong: Det får gärna stå Plattans knark ab på tröjorna.Bara dom betalar bra.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
Hong Kong: Pantbanken kanske????
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
sylf: Jag har sagt det förut,fråga Skanska för faaan!!! va jag vet så huvudsponsrar dom inget lag i dagsläget bara nån enstaka banderoll.
Kommentera

Sv: Ny sponsor?
sylf: Man kan hopas han har rätt för en gångs skull. Men jag har hört det förut, det där med att Gevalia bara betalar "kaffepengar" till Brynäs.
Kommentera

Ny sponsor?
Enligt Bengt P i Arbetarbladet lär en ny huvudsponsor vara på gång.Gevalias kaffepengar är för lite.Strålande!!!! Korsnäs??
Kommentera

428968 · »