Brynäs IF

722787 inlägg · 7954 ämnen

Olsson

4914 · » Till forumet


Sv: Olsson
Det är inte sant! Olsson blir borta flera månader. Och två månader är ett minimum. Sedan ska ha spela sig in i laget. Saken blir inte bättre av den information som framkommer i dagens AB:s artikel:

" I går var det Christer Olssons tur att undersökas på ortopeden och beskedet var negativt. En skada på disken och operation kan bli nödvändig. Brynäsbacken har haft svåra smärtor i ryggslutet och ned i låret sedan han började träna i våras efter att han kom hem från VM."

Alltså ännu en skada som stått och pyrt under längre tid. Försäsongsträningen har här haft negativ och sannolikt utlösande effekt. Ryggsmärta i kombination med utstrålningar i benet hos en elitseriespelare måste medföra remiss till ortoped för bedömning och ställningstagande till magnetröntgen. Diskbråck måste uteslutas så tidigt som möjligt. Olsson hade varit i kanonform nu om han hamnat på operationsbordet i maj eller juni...

Man blir förbannad. Hur kan man slarva så kapitalt med spelarmaterialet? Vem är näste man på tur? Är det månne fler spelare i laget som har krämpor i rörelseapparaten? Vakna massörer och läkare!
Kommentera

Sv: Olsson
Som grädde på moset är Olsson borta minst 2 månader. Suck....
Leksand verkar ha fler backar än de behöver. Kan vi inte få låna Gälla eller Magnus Eriksson ?
Kommentera

Olsson
Enligt den säkra källan AB (Bengt Persson) kommer det att bli ytterligare vila för C Olsson. Väntar besked om rehab kontra operation + rehab.

J Persson är handskadad.
Kommentera

4914 · »