Brynäs IF

725301 inlägg · 7959 ämnen

Påhlsson

153820 · » Till forumet


Sv: Påhlsson
Lilljanne:

De kanonvärvningar som SENAST gjordes i vår förening var i början av 90-talet och då av kunniga personer typ Willy och Inge.
Dagens SK har inte den kunnigheten
Kommentera

Sv: Påhlsson
Sylf:

Detta var en lysande kommentar. Det är synd att så många på denna sida håller med SK att åldern ger förtur, inte framtid.
Kommentera

Sv: Påhlsson
70 Rodrigues: Det är sant vad beträffar Bäckström o jag håller med,angående Inge Hammarström o Willy Lindström det är klippor som kan besätta BERG ;-) Dom skulle ju vara såå bra för BIF!!!! Varför kan det aldrig komma lite positiva signaler ifrån gävle fan är det inte bättre att vi tar över snart hela skiten så det blir ordning o reda där!!(Lite ironi på morgonkvisten efter ett nattvaktsjobb,ikväll var det vilda western här i THN faan vad slagsmål,det var lite jävlaranamma på gubbarna tänk om man kunde smitta det på BIFs spelare)
Kommentera

Sv: Påhlsson
70 Rodrigues: Dina inlägg och dina åsikter är så gott som alltid perfekta! Skål tillbaka!
Kommentera

Sv: Påhlsson
Sylf: Främsta orsaken till att dom kan satsa på sina juniorer är att dom de två senaste åren plockat in 7-8 spelare av landslagsklass. Pengar igen alltså! Fortsätter SSK satsa likadant nästa säsong är dom i FBK-klass.
Kommentera

Sv: Påhlsson
SSK hyr ut nåra gamlingar till AIK."det är klubbens sätt att lotsa in unga killar i A-laget" lite skillnad mot BIF,som hyr ut ynglingarna och nöter vidare på 40 åringarna......
Kommentera

Sv: Påhlsson
Glöm Samuel Påhlsson grabbar!
SK har än så länge inte varit dom som huggit på bra spelare , så varför skulle dom göra de nu ...?
Grabben är Modoit , Modo skickade nog ett kontraktsförslag omedelbart sen Påhlsson stack från farmalaget .

Insamlingen måste sjösättas av någon "driftig" person , kravprofil : Brynäsare in i hjärtat , har inga vänskapsband med varken Styrelsen , Håkan Berg eller Sportkommiten .
Ska ha bra relationer med Gästrikslands näringsliv och kunna på egen hand "ragga" nåra "tunga" sponsorer ute i landet .
Jag tror om sponsorer står för grundplåten i insamlingen , 3-4 miljoner kanske , då kan vi fans försöka dra ihop 1-2 miljoner .
Man låter sen Brooklyn Tigers ha hand om kontot , pengarna ska användas till spelarköp .

Dom fans som skänker pengar får sitt namn inristad på en minnesplakett som ska finns antingen i Gavlerinken eller på Brynäshopen . En sak som kan uppmuntra till insamlingslusta kanske ...

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

...Aftonbladet,Expressen och TV4 är såna saker som svartar ner ishockeyn .

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: Påhlsson
70 Rodrigues: INTE finns pengar ska det var så klart!
Kommentera

Sv: Påhlsson
Lilljanne: Fullständigt medveten om det, men nu är det Bäckis som har ansvaret! Har man inga pengar så kanske man inte ska vara med och leka med dom stora pojkarna? Man börjar bli duktigt trött att år efter år få höra att det finns pengar i klubbkassan.
Kommentera

Sv: Påhlsson
70 Rodrigues: Brynäs oförmåga att köpa etablerade spelare fanns före Bäckström. Tidigare uppvägdes den här oförmågan av en alldeles överjävlig förmåga att plocka okända talanger och göra landslagsspelare av dom. Det är oförmågan att dra i hop stålars som får Brynäs att knäa nu. Kräftgången började långt innan Berg. Skulden får vi nog alla ta på oss: supporters, styrelse, sponsorer, kommunen m.fl.
Kommentera

Sv: Påhlsson
observant: Exaktemente!
Kommentera

Sv: Påhlsson
observant: Så länge Bäckström och co sitter i SK så lär vi aldrig få någon spelare som andra lag kan bli avundsjuka på, som vi Brynäsfans i princip alltid blir när FBK, HV71 m.m värvar spelare, kompetensen finns helt enkelt inte hos nuvarande SK! Om däremot Inge Hammarström och Willy Lindström skulle ingå i SK, då jävlar skulle det bli åka av! Skål!
Kommentera

Sv: Påhlsson
Lilljanne: Med andra ord kan vi glömma Påhlsson för Banham finns redan hos Phoenix!!
Kommentera

Sv: Påhlsson
70 Rodrigues: Att Påhlsson går till Brynäs är lika sannolikt som att Banham gör det. Hur många rykten har vi inte hört dom senaste, säg 20 åren? Och hur många kanonvärvningar har det blivit? Hade Brynäs haft en ekonomi i klass med t.ex. Limhamns SK hade vi satsat ordentligt redan när Soling och Mårten försvann och med all respekt för Kösa och Nyllet så hade nog inte dom varit Brynäs förstaval då. Nog tror jag man förbereder spelarköp men ingen ska ju tro att det blir Påhlssonklass på värvningarna. Och det är bra att man inte tar första bästa. Realistiskt är att laget ska vara som bäst först i mars - och då är det inte slutspelet jag menar. En insamling tycker jag är skitbra. Om inte annat för att visa att vi är många som bryr oss. Skulle vi se´n lyckas dra in en massa stålar så är det kanon.
Kommentera

Sv: Påhlsson
Jompe: Lyck är bra fast han sitter i styrelsen och är en Svegare!

En fråga riktad till dig, är du också en Exil Härjedaling?
själv så är jag en Vemdaling
Kommentera

Sv: Påhlsson
Kahn, Magoo70 och ni andra: Kul med positiv respons! Om alla tycker att Lyck är det bästa namnet så får vi försöka övertala honom att stå som kontoinnehavare. Vad gäller frågan om vad och vem pengarna ska spenderas på så måste regeln vara att de ska användas som stöd för spelarvärvningar till A-truppen. Jag tror inte vi kan vara mer exakta än så. Vi får helt enkelt utgå ifrån att Lyck agerar i insamlingens anda, och jag kan inte se någon anledning till oro på den punkten.

Bra idéer om marknadsföring från er allihop! Ge mig några dagar så återkommer jag med detaljer.
Kommentera

Sv: Påhlsson
Sylf: Så sant, så sant!
Kommentera

Sv: Påhlsson
Skulle Bäckis & co kunna värva Pålsson ??!! då skulle jag och många andra bli JÄVLIGT överaskad.Det ligger helt enkelt inte i deras natur att värva en spelare av den klassen.
Kommentera

Sv: Påhlsson
Jompe:
1. Låter helt ok om han själv bara vill.

2.Får skriva in ett avtal som öronmärker kosingen så att de inte försvinner till Luleås Junior verksamhet (läs. Berg)

3. Informerar 08-drakarna, hittar på ett tufft namn på insamlingen det är nog ett måste men vad? Skickar brev till alla medlemmar.
Krävs oxå att lokal pressen samt företag sponsrar med rejäla slantar.
Kommentera

Sv: Påhlsson
Jompe: På fråga ett svarar jag att "Lyck" låter som ett givet namn om han nu sitter i Bif:s styrelse och skulle vilja stå för detta konto.

På fråga två begär jag väntetid om jag kan få det?

På fråga tre så blir svaret att om vi får igång detta så vänder sig den som fått hand om kontot till lokalblaskorna och berättar att nu har vi dragit igång detta och de kommer att hugga direkt, detta kan/kommer i sin tur att leda till att någon av kvällsblaskorna kommer att rapportera om denna händelse och vi får ut det i landet och sedan tror jag att Bif skulle vara så smarta att de skulle upplåta plats på deras hemsida men sedan vet jag inte..........

Någon som vill fylla på?
Kommentera

Sv: Påhlsson
Kahn: Vi måste fundera vidare på hur en insamling ska organiseras. Vi ska inte använda BIF:s PG-konto utan öppna ett särskilt konto för den här insamlingen. I Göteborg gick GAIS-supporterklubben ut med en kampanj "1000 glada GAIS:are" där 1000 medlemmar satte in 1000 kr var och på det sättet hade man en mille att spela med. På det sättet möjliggjorde man den första supportersponsrade spelarvärvningen i Sverige; detta hände tidigare i år. Visst kan vi göra något liknande. Frågor:
1. Vi behöver någon vi alla har förtroende för som kan hålla i kontot. Vad sägs t ex om signaturen Lyck alias Lasse Johansson,som sitter i BIF:s styrelse (har inte frågat honom, men han vore en tänkbar kandidat)?
2. Hur fattar vi beslut om vad/vem pengarna ska användas till?
3. Hur marknadsför vi kampanjen? BIF:s hemsidA? Medlemsutskick?

Synpunkter, idéer, tack.
Kommentera

Sv: Påhlsson
Magoo70: Uppfattat!
Kommentera

Sv: Påhlsson
Kahn: Jag hänger på, kör hårt för att knyta till sig denna center.
Kommentera

Påhlsson
OM man nu menade allvar med att man var ute efter Frank Banham (tycker det var bra att han signade med Phoenix) betyder det att man har haft en sponsor som var villig att hosta upp de nödvändiga riksdalerna. Hur underbart vore det inte om man nu kunde plocka Samuel Påhlsson istället! En framtidscenter som vore en ypperlig ersättare för Janne Larsson. Han borde bli Bif:s Jörgen Jönsson dvs en spelare att bygga ett verkligt topplag runt.

Jag är själv villig att skíljas från 1000:- / månad för att ro hem en riktig supervärvning! Vet om att det finns fler här inne som är beredda att hjälpa till ekonomiskt.

Den här chansen får inte gå Brynäs förbi!
Kommentera

153820 · »