Brynäs IF

724809 inlägg · 7958 ämnen

Petré måste gå

374965 · » Till forumet


Sv: Petré måste gå
Clarence: ja håller med dej!
Brynäs har ofta och nästan hela tiden haft massor av spelare som hela tiden blir skadad!
dags att göra sej av med dom till nästa säsong, vi har ett gäng gamlingar med som borde bytas ut!
Kommentera

Sv: Petré måste gå
Clarence: Det var nästan oundvikligt. Det måste, med någon grad av sannolikhet, hända förr eller senare. Och särskilt sannolikt blir det en sådan vacker dag som idag. Dax att ta ett nytt steg i livet, andas djupt och säga: Clarence, jag håller med Dig.

P3 bör inte få förnyat kontrakt. Mycket skadebenägen och dessutom inte en nyckelspelare när han är hel. Jag har länge ansett att P3 borde skolas om till powerforward. De gånger han spelat där har det sett riktigt bra ut. Jag tror det bli Mora eller liknande klubb. Vi håller ju på och bygger upp ett samarbete med Örebro, det kunde kanske vara något.
Kommentera

Sv: Petré måste gå
Clarence: Håller med deig att det är dumt att hålla skadebenägna spelare under kontrakt!
Kommentera

Sv: Petré måste gå
Clarence: Men han kanske skulle göra det om han var hel och vältränad.
Kommentera

Sv: Petré måste gå
Mickis: Han får gärna gå till Mora. Brynäs behöver honom i verje fall inget mer. Förutom de eviga skadorna håller Petré inte den klass man har rätt att begära.
Kommentera

Sv: Petré måste gå
Clarence: Jag tycker att P3 kan gå till Mora, då finns han tillgänglig om han skulle behövas.
Kommentera

Petré måste gå
Uppgiften att Henke Petré åter ska opereras måste rimligen betyda att han spelat sin sista match för Brynäs. Ledningen inser förhoppningsvis att det inte går att satsa vidare på en så skadebenägen spelare nåt mer efter denna säsong. Man kan självfallet inte ha spelare i A-truppen som nästan aldrig är hela och friska. Så, sorry Henke, din kommentar om att "det är bara att komma igen nästa säsong" får gälla i nån annan klubb än Brynäs!
Kommentera

374965 · »