Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Ram

102782 · » Till forumet


Sv: Ram
henkes: verkar som spookyMulder inte är alltför bortskämd med Elithockey eftersom han missat mr Kapanen....
Kommentera

Sv: Ram
spookyMulder: undrar varför ross spelar i allsvenskan.tyckte det såg ut att vara lite för mycket hamburgare i han.fast det är ju klart det är ju fortfarande tidigt på säsongen.bengt höglund?jag kontrar med kimmo kapanen.
Kommentera

Sv: Ram
spookyMulder: ... Mikael Simmons?... visst... det sades att han var så enormt stort löfte i Mora... ett riktigt framtidsnamn... möjligtvis i allsvenskan men i Elitserien höll han knappast måttet... alldeles för ostabil o osäkert kort vilket även TIK märkte tidigt.... grabben fick mest nöta bänk som tur var...men det är möjligt att han återigen gör succé i Mora
Kommentera

Sv: Ram
spookyMulder: mikael simons är en av timrås sämsta värvningar någonsin ,han komm in fel i varje situvation på isen .en typisk div ett spelare.
Kommentera

Sv: Ram
spookyMulder: Ok , tack för analysen..
Kommentera

Sv: Ram
spookyMulder:...Mora däremot har fått hem spelare som Daniel Back (södertälje), Patrik Ross (skulle platsa i vilken ES-klubb som helst, öser in mål), Mikael Simons (Tik...honom skulle de behållit). Dessa tillsammans med spelare med Es-rutin i Markus Eriksson, Ismo Kuoppola (bättre än Tiks samtliga backar), Martin Jansson och målvakten Bengt Höglund känns stabilare än Timrå.
Dessutom har Mora alltid en handfull starka juniorer som vill slå sig in i truppen. Mora är en av sveriges bästa plantskolor för Es-spelare och konkurrensen är stenhård. Och, inte minst viktigt, de flesta spelarna återvänder till moderklubben och sammanhållningen i bygden är en viktig faktor när inte plånboken är tillräckligt stor.
Kommentera

Sv: Ram
spookyMulder: Jag hoppas (och tror) att dom blir kvar , men jag fick inget svar på Mora vs Timrå , men det gör inget....
Kommentera

Sv: Ram
Hälge: ...inge blir gladare än jag om jag har fel...Timrå ligger mig varmt om hjärtat (in så mycket som Brynäs då...) och jag hoppas verkligen de stannar kvar i ES när säsongen är slut. Men faktum är att det känns som om Timrå består av en samling spelare som "blev över" när andra lag sett över sina trupper. Det har blivit lite för många panikvärvningar liksom...Casselståhl och Lind tex, de platsade aldrig i Bif, och kommer nog aldrig att göra det heller, och andra värvningar (Åkerblom undantaget som faktiskt är BRA) från England och gud vet vad...känns oroligt tycker jag...
Kommentera

Sv: Ram
spookyMulder: Kan du motivera din bedömning Mora vs Timrå ?
Kommentera

Sv: Ram
passbie: ...även jag ämnar besöka Smidjegrav på onsdag, och om allt går som planerat så kommer jag att försöka ge Er någon form av målrapportering (tackar för senast 6 Lundström). Kanske kan jag få lite hjälp av min gode vän daPietro med att hålla er underrättade om målskyttar och resultat, en efterhandskommentar
kommer garanterat.

Jag tror oxå att Mora blir en bra motståndare. Faktum är att de på papperet inte är mycket sämre än tex Timrå.
Kommentera

Sv: Ram
Åker - om inget oförutsett händer - till Mora på onsdag. Ska bli intressant att se Ram på isen, även om jag inte tycker att man ska förvänta sig allt för mycket. Hade hoppats på att få se honom redan i lördags, men av det bidde det ju intet som alla vid detta laget vet.

Håller med om att det sett misstänkt bra ut så här långt på försäsongen, bara till att hoppas det håller i sig när serielunken trampar på...

Någon som hört något om hur det är med Soling nu? Är han redo för spel på onsdag?
Kommentera

Sv: Ram
Jompe: Dont count your chickens.. eller Skrik inte ja än...
Visst har det sett bra ut, men Björne Danielsson var ju också bäste målskytt förra försäsongen och hur bra va han i elitserien..

Det är en helt annan sak med allvar, men visst det ser jäkligt bra ut..
Kommentera

Sv: Ram
Lunkan: Håller fullständigt med Dig. Jag är rätt säker på att Ram kommer att bli ett utropstecken i vinter. Vad gäller truppen i övrigt ser det ju också helt fint ut. För det första verkar nyförvärven fungera bra, för det andra tycks ungtupparna ha taggat till sig rejält och för det tredje verkar det nu vara litet konkurrens om platserna (inte mycket men litet) vilket är viktigt. Ska man tro rapporterna är det egentligen bara förstafemman som ska komma igång men även där är jag optimistisk. Kan tänka mig att Larsson, Molin och Soling blir en rätt giftig kedja.
Kommentera

Sv: Ram
Jompe: Jag har inte dömt honom alls jag tycker bara det ska bli intressant att höra hur det går för honom. Jag hoppas däremot att vi gjort en kanonvärvning. 2 av nyförvärven i övrigt har ju redan visat vad dom går för Miettinen och Anger. Kan bli en trevlig hockeyvinter det här.
Kommentera

Sv: Ram
Jompe: Jo nyfödda barn sätter ju sina spår, både här o där.. haha
Kommentera

Sv: Ram
Döm honom inte för hårt bara, Lunkan. Skulle inte förvåna mig om Ram ligger efter i träning och skärpa just nu. Nyfödda barn och pendling över Atlanten sätter sina spår.
Kommentera

Sv: Ram
Lunkan: Jag ska slänga ett extra öga på honom. Det ska bli intressant att se om han ligger efter träningsmässigt.
Kommentera

Sv: Ram
Gust: Tyvärr har jag ingen möjlighet att åka upp till Mora. Du får specialstudera Ramen och här skriva ner vad vi kan förvänta oss av vår nye keeper.
Kommentera

Sv: Ram
Är det nån mer än jag som ska se Mora matchen och Ram´s debut?
Kommentera

Ram
Ska bli oerhört intressant att se hur Ram klarar sig mot Mora. Vi ska nog inte underskatta MIK för mycket dom slog ju trots allt Timrå i premiären trots att TIK spelat några matcher.

Succe för Ram = succe för BIF.
Kommentera

102782 · »