Brynäs IF

725368 inlägg · 7959 ämnen

Reklamfritt

123487 · » Till forumet


Sv: Reklamfritt
micke:
Närmast en chock att se alla lysande hålen på sargen och dräkten.
Hoppas att det är mer sålt som ännu inte har monterats för annars är det illa! I kombination med 4100 på läktaren i match mot hårdsatsande LHC, ja...
Hoppas fler kommer till Skansen!
Kommentera

Sv: Reklamfritt
Kessler: Brukar det inte alltid vara så att det tar några matcher innan all reklam har kommit upp på sargerna? Jag tror att vi har fulla sarger om några omgångar.
Kommentera

Sv: Reklamfritt
Jompe: Vore intressant om någon från rynäs kunde svara på varför det saknas så många sponsorer. Något måste de väl skylla på.
Kan dock tänka mig att det var "svårare" för företagen att säga nej om det var Janne som ringde och frågade om de inte var intresserade av ett samarbete.
Kommentera

Sv: Reklamfritt
Hugin: Det är delvis där problemet ligger. Gävlepubliken är känd för att vara svårflörtad; det ska slutspel till innan man mösar sig över till Gavlerinken. Bor man som jag i Bohusläns skärgård har man ju en viss reskostnad, om man säger så, så jag har inte särskilt dåligt samvete. Men med TV:s ökande intresse för hockeyn borde man banne mig kunna sälja mer reklamplats.
Kommentera

Sv: Reklamfritt
Jompe:

Det kanske är så enkelt att sponsorerna inte tycker att Brynäs är tillräckligt attraktivt och inte publiken heller för den delen 4.100 på en premiär är inte dåligt det är kvadruppeluselt. Skärpning!!
Kommentera

Sv: Reklamfritt
Fullständigt ense med Dig, micke. Det här är en av mina gamla käpphästar--sälj slut på reklamplatser på matchdräkter och sarger; dels ger det pengar, dels tror jag att de (få) sponsorer som köpt plats känner sig litet bättre om de inte är de enda som finns där. Det måste bli bättring på den punkten.

Bolibompafemman--hörde att de skötte sig bra de få byten de fick spela. Mer av den varan.

Håller Brynäs på att lära sig spela på resulatet?

Bra jobbat igår!
Kommentera

Reklamfritt
Om man tyckte att det var lite reklam på matchtröjorna och sargerna i Gavlerinken förra säsongen ska man bara se hur det ser ut nu. Det är tametusan ännu värre! Det gapar stora vita hål på sargerna och tröjorna är nästan kliniskt ren från reklam. Hur f*n kan det vara så?! Brynäs anställde ju två stycken heltidsanställda (Tony Falkenström/Per Dahlström) istället för att han en halvtidsanställd (Janne Larsson) inom marknadsavdelningen för att förbättra situationen men dom verkar ha misslyckats kapitalt. Man kan ju undra hur många miljoner BIF förlorar på det här, eller så är det en ny marknadsstrategi som jag inte förstår mig på.

Matchen då? Tja, ömsom vin ömsom vatten. Miettinenfemman var bra och Ram räddade Brynäs. Danielsson var som vanligt en katastrof...
Kommentera

123487 · »