Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Säljes, tillfälle.

« · 316699 Till forumet


Säljes, tillfälle.
Plötsligt i morse började jag sortera alla mina videoband. De har legat i en enda röra utan etiketter vilket är lite frustrerande när man måste ha ett band snabbt när man vill spela in en match eller så. Till min förvåning verkar det som att jag har spelat in elitseriestarten för två säsonger sen, ni vet den när Z:a inte skulle spela med Timrå något mer och Leksand hittat tillbaks till ES.. För mig är matchen fullständigt ointressant, men jag kan tänka mig att sälja den här bland alla Brynäsälskare. Jag säljer nu den här unika matchen för endast 4300 kr. P.o.k. Hmm? Javisst ja! Matchen är mellan Brynäs och Leksand och jag har ingen aning ens om hur den slutar, Brynäs fick in ett turmål hann jag i alla fall se, så det kanske blir vinst! Ta, chansen och fynda!
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
NuMo: Äsch....Inte behöver du hålla på och linda in det hela i en massa skriverier hit och dit. Varför inte "komma ut" och erkänna att du är Brynäsare innerst inne? Titta på Westerlind, han har väl "kommit ut" med sin MoDo-läggning.....? :-))
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
Huge: Jag har ju en gång redan vågat komma ut ur garderoben och erkänt att jag inte var leksandfan som jag trott i alla år, utan att jag var Modoit. Detta skulle jag ju inte ha gjort om jag inte vågade stå för den jag är. Jag skulle vilja jämföra det som att jag var homosexuell och vågade konvertera till heterosexualitet. Tufft? Javisst, men av hela mitt hjärta Modoit. Westerlind däremot, det är en annan femma. Karlen går omkring som kejsaren i sina nya kläder, men egentligen är han naken och frusen. De där svart, gul, röda kläderna han har på sig ger ju inget som helst identitet när han är så vilsen i själen.
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
NuMo: utan etiketter ... elitseriestarten för två säsonger sen ...

Snarare att det var premiären förra säsongen. Alltså att man kan njuta av Rehnbergs sista mål genom tiderna och att Kyrö lyckades styra in ett mål från mittzon på en mycket välavvägd ispuck av den älskvärde Jussi Pekkala. Daniel Johansson gör vinstmålet och går upp i topp i Elitseriens poängliga med bara 299 matcher kvar att spela. Jamie Ram tangerar rekordet i Brynäs för flest insläppta mål av en utländsk målvakt genom tiderna. Hoppsan, nu drev jag visst upp priset...
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
NuMo:

Vi byter med finalserien -99.

Ang Westerlind så har jag så mycket att säga om tattaren från Frösön
men då skulle man få sitta och skriva hela dagen.
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
NuMo: Jag har föstått att Westerlind har det lite svårt med att bestämma sig för vilken garderob han för tillfället befinner sig i.
Den rätta eller den falska? Inte lätt att vara i hans sits för tillfället...
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
65Selander: Finalserien -99 har jag ju i sin helhet redan och den serien är inte till salu. Det finns mycket fin hockey att titta på där faktiskt, se får man ju lära sig en läxa också.
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
65Selander: :-))
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
NuMo: Jo 3:e matchen mot er hemma var ren propaganda från eran sida faktiskt.
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
65Selander: Tattaren kom i alla fall på matchen i lördags istället för att dejta John Blund.......
Kommentera

Sv: Säljes, tillfälle.
64Waern: jaja ;-)
Kommentera

« · 316699