Brynäs IF

722763 inlägg · 7954 ämnen

Tabellen



Tabellen
Så här kommer serien att sluta:

1: Frölunda Indians
2: Färjestad BK
3: Malmö Redhawks
4: Timrå IK
5: Hv 71
6: Djurgården IF
7: MoDo Hockey
8: Luleå
----------------------
9: Linköping HC
10:Södertälje SK
---------------------
11: Brynäs
12: AIK
Kommentera

Sv: Tabellen
Varför skriver du tabellen upp och ner. Jobbigt att stå på huvudet och läsa ju!!!. Så gör som alla andra skriv den rätt från början, men du AIK i topp...det måste ju vara ett skämt. Men för övrigt tycker jag det verkar ok...Lycka till i allsvenskan!!
Kommentera

Sv: Tabellen
Stor chans? Nej!

Frölunda har trots allt försvagats, utan husse lär dom inte hamna etta i tabellen, blir dock svårbedömda, ett mittenlag, men ok, VF fan håller ju på sitt lag, så låt honom hållas.

Brynäs lär ju komma till slutspel i år iallafall, får se vilken tabellplacering och hur långt vi når i slutspelet?

Hörde att surkålen har värvat tillbaka Håkansson från Torontos farmarlag, så dom blir väl att räkna med i år också, tyvärr.

Malmö lär ju inte missa slutspelet i år, får se vart dom hamnar.

AIK sist? Man vet aldrig, men trots allt så har dom lite tradition kvar i klubben, tror jag, dom borde ju missa slutspel, men vart dom hamnar vet man ju aldrig, dom är ju nästan att betrakta som nykomlingar, är inte många kvar se'n förra året.

I vilket fall som helst så verkar inte den där tabellen särskilt trolig. Men det är en sport, och allt kan hända.
Kommentera

Sv: Tabellen
hm.. jag tippar på att det är virus i datorn, eller glapp i tangetbordet för någonting måste ju vara fel, eller kanske det är fulöl med i bilden. Fast AIK kan väl hamna i botten tillsammans med Linköping.

Tack och hej nu vi till Danmark drar (Vojens)
Kommentera

Sv: Tabellen
Vi har Bröderna Andersson!
kolla på sporten på TV4 ikväll så får du se på vilka som för VF till SM-guldet!!!
Kommentera

Sv: Tabellen
Ville bara tillägga...
Rönnqvist är skit bra,
Sormunen och Alavaara är skit bra,
Niklas Andersson och Marian Kacir är också Skit bra!!!
Om ni läser i tidningen "HOCKEY" så tippar dom VF på tredje plats när dom inte visste att Kacir skulle komma.

VF 4-ever!!!!
Kommentera

Sv: Tabellen
Ok, då kan ju alla VF's skitbra spelare åka om kring och diva då, samtidigt som lagen som uppträder som lag sätter puckarna i mål och försvarar sig stabilt bakåt. Med andra ord att vara skitbra räcker inte, det är en LAG-sport. Brynäs lagmaskin kan nog stoppa VF även i år.
Kommentera

Sv: Tabellen
Hehe, på ett sätt är det ju jätte kul att se på hur andra fans spekulerar? Om man nu kan kalla ditt påstående för de. Personligen tycker jag att du är på djupa vatten då du menar att någon Kacir ska föra ditt lag till Serieledning?!? För det första har jag aldrig har jag aldrig hört talas om Kacir? Och för det andra har jag inget minne av Frölunda lyckats åstakomma något i slutspel?
Ta och skaffa en riktig målvakt först.
Men som sagt! Lycka till// Micke
Kommentera

Sv: Tabellen
Ja vad gäller VF fansens kommentarer så talar ju statistiken sitt klara språk vad gäller mötena mellan vårt älskade BIF och VF.
Kommentera

Sv: Tabellen
En stilla undran: Hur kommer det sig att vi diskuterar Frölundas vara och icke vara här? Finns det inte en annan gästbok för det? Naturligtvis tycker jag att det är kul när det kommer in supportrar från andra lag och har åsikter, det är ett bra och nyttigt avbrott i den enögdhet som råder i de egna leden ibland. Men att påstå att brynäs skulle sluta på en 11:e plats??? Är inte det lite att tigga verbalt stryk??? Någon rabblade om en massa spelare som är "skitbra". Det har ni haft i många år. Malmö också. Men innan ni kan få era "skitbra" spelare att spela tillsammans som ett "skitbra" lag så kommer det att förbli en bunt "skitbra" spelare och inget mer.
Kommentera

Sv: Tabellen
Kommentar till mig själv: Den största samlign "skitbra" spelare vi nånsin haft i Brynäs måste nästan vara säsongen -95 -96. Vi hade spelare som Jonas Johnsson, Andreas Dackell, Fredrik Modin, Greg Parks, Bedrich Scerban, Mikael Lindman, Brian Rafalski (vi vet ju alla var han är nu) m fl m fl. Vi åkte ur det året... Varför? Antagligen för att vi inte hade någon Anders Huss, Janne Larsson, Masken Carlsson, etc. Inga ledare som höll ihop laget. Vi var inte ett lag helt enkelt. Året efter hade de dragit allihop. Då missade vi slutspel på målskillnad med ett lag bestående mestadels av spelare som inte något annat elitlag var intresserat av. Min poäng är att det viktiga inte är vilka namn som står i laguppställningen, utan hur de uppträder tillsammans.
Kommentera

Sv: Tabellen
Stämmer! Men det skadar ju inte att klämma in en och annan artist i mixen...Som inför denna säsong!
Kommentera

Sv: Tabellen
Jag håller med helt och hållet det bästa laget jag uppleft sedan 70 talet är just det nämda laget.

Men nybörjarna typ Jonas Johnsson fick storhetsvansinne och skulle ha betalt som en landslagsspelare men han presterade inte vad han skulle för att han inte fick betalt för det tyckte han,
det var fler spelare som gjorde samma sak.

Andres Dackell är för evigt min hjäte för han nästan ensam såg till att Brynäs klarade kvalserien.

Så kontentan är man behöver folk som brinner för sin klubb i laget.

P.S kolla in fotbollen Djurgården och Hammarby skulle komma sist enligt all exsperter och AIK skulle typ vinna, hur ser tabellen ut idag (Djurgården och Hammarby har en bra mix av stjärnor och spelare som kan ingå i ett lagbygge.)
Kommentera

Sv: Tabellen
Summiten: Skit ner dig!
Frölunda har Sveriges mest lovande och bästa juniormålvakt, Henrik Lundqvist!!
Du har väll inte sett Rönnqvist spela i VF eller? Har du det?
Missade du Junior SM finalen När dom sa att Lundqvist skulle bli bättre än Salo!!

tänk innan du yttrar dig!!
Kommentera

Sv: Tabellen
Kom du inte på nåt bättre? Jo Rönnqvist har jag härliga minne av. Han har stod väl i mål när Brynäs vann SM-Guldet? Så han har jag bara trevliga minnen från. En jätte bra målvakt verkligen*tss*
Sen kan jag hålla med om att Henrik Lundqvist är en bra målvakt. Men att redan jämföras med Salo sätter väl lite väl stor press på honom? Och sen till mitt sätt att tänka? Jag har min åsikt du har din. Men att gå in i Brynäs gästbok och tippa oss 11:a? Vart fick du det ifrån då? Patetiskt är vad det är.
Kommentera

Sv: Tabellen
Jag håller med dej hellt och hållet!!!!!!!
Man kan ju inte sätta press på en sådan ung målvakt!!!!!!
Likadant att vi kommer 11 plats. Never ever in my life
Kommentera

Sv: Tabellen
Är det VM i att sticka ut hakan som pågår eller? Ju längre ni sticker ut hakan desto hårdare tar smällen sen, och det gäller såväl VF-supportrar som Brynäsare och andra. Vad tjänar det till att ni beter er som tuppar nu, innan säsongen ens börjat? Varför inte hålla lite låg profil istället, ta det med tillförsikt? Ok, att stiga in i våran gästbok och tippa oss som 11 är tämligen korkat. Det ska gå j-igt fel för att Brynäs ska sluta på 11:e plats, och att man vill bemöta ett sånt påstående förstår jag. Men samtidigt, det kan hända. Vem trodde att vi skulle åka ur 95-96??? Å andra sidan; vem trodde att vi skulle vinna SM -99? Allt kan hända, så ta det lite försiktigt med superlativen... Ett tips bara.
Kommentera

Sv: Tabellen
95-96 var bara ett mellan år och för alla våra suppotrar runt om i Sverige så hoppas jag i alla fall att jag inte behöver lida så mycket en gång till
Och jag tror att de e fler än jag som led de året
Kommentera

Sv: Tabellen
Nu var det ju inte riktigt det som var poängen... Poängen var att allt kan hända och ingen kan förutse det. Och när någon trots allt försöker utan att motivera varför, eller ha någon form av analys, utom att allt som gäller VF är "jättebra", då tycker jag knappt det är värt att diskutera. Hellre håller jag då låg profil och inväntar att han får fel, än att gasta tillbaka i samma anda och han (ve och fasa) får rätt.
Kommentera

Sv: Tabellen
Jag tycker ford har helt rätt man kan inte egentligen gå in och tippa en tabell, visst är det kul men inte trovärdigt!
själv är jag HV - fan men ja tror det går bättre för bif än vad som vad VF-fan trodde, se på hv, en expert tippa dom på en andraplats men fick dom så många skador att dom inte kom till slutspel.
Kommentera

Sv: Tabellen
Ford Prefect: Du har ju alldeles rätt, det var fel av mig. Men jag tycker samtidigt att mina argument inte bottnar i något hat ?!? Och på ett vis tillhör detta munhugg idrotten. Det är min åsikt! Men ha det bra! Micke
Kommentera

Sv: Tabellen
Det är klart man ska tippa tabellen, det hör ju till. Och att munhuggas hör ju också till. Jag varnar bara för att sticka ut hakan för långt, men det hör väl i och för sig till det också. MAD:s exempel om HV stämmer bra överens med mitt exempel. Allt kan hända, och därför tycker jag att man ska hålla låg profil. Samtidigt uppmuntrar jag till att diskutera, så kom igen bara... :-))
Kommentera

Sv: Tabellen
Så länge Brynäs är bland de 4 i topp, så är jag glad. Seriematcherna är ju som ett förspel till vad som komma skall.
Men det är roligt att se på hur ni tippar!
Kommentera

Sv: Tabellen
Du får nog vända tabellen upp och ner så kommer den att stämma!!!
Kommentera

« · 3128