Brynäs IF

724809 inlägg · 7958 ämnen

Tuulola - Miettinen

« · 401813 Till forumet


Tuulola - Miettinen
Var på supporterklubbens årsmöte i går och på slutet så kom den en kille från Brynäs Valberedning som även jobbar i gruppen för medlemsvård osv.

Han berättade att Miettinen har frivilligt utan att BIF har frågat SÄNKT sin lön!! Det kallar jag stort!

Tuulola var en hårsmån från att gå till Brynäs i år men han ville prova på att spela i utlandet innan det var för sent men frågade BIF om han fick komma till Brynäs om han inte trivdes i Schweiz!

Finnar tycker att den socialabiten i Gävle är helt outstanding och det var därför Sulku också skrev på får Brynäs! Får bara hoppas att vi med dom får uppleva en bra hockey i år också!

Ang ekonomin så var dom nöjda med att ha vänt från 9 milj minus till +

Sedan så arbetar Brynäs just nu med hur dom skall utöka medlemsantalet mm och där hade dom något på gång, hur ville han inte berätta än!

Driven med Sjödda i vintras där han står i en bild och säger att vi behöver dig ökade antalet medlemmar med ca 1500 på kort tid.

Han berättade även om den nya hallen och att låg 4 förslag just nu om hur den nya skulle se ut!

Ett förslag var att bygga en ny hall bredvid Gavlerinken och sammanbinda dom två med en glasad fasad mm och utnyttja Gavle till B-hall enbart för Brynäs lag (Juniorer, dam mm) och den gamla hallen skulle övriga lag i Gävle trakten få nyttja!

Tror att det mesta jag har skrivit här kommer att redovisas på Årsmötet på torsdag!
Kommentera

« · 401813