Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Ullas Cup

422984 · » Till forumet


Sv: Ullas Cup
Gusten: Nä det är nog bara att glömma det skulle kommit fram nu om det varit nån klar gonatt och trevlig helg!
Kommentera

Sv: Ullas Cup
lindberg:
Enligt Modohockey.swe;
Ulla Johnsson var en av pionjärerna när MODO Damhockey startade. Denna cup tillägnas henne för hennes insatser under många år.
Kommentera

Sv: Ullas Cup
mike66: vem är Ulla som gett cupen namnet?!
Kommentera

Sv: Ullas Cup
Att Sundlöf skulle presentera TVÅ nyförvärv ikväll känns tyvärr lika troligt som om Brynäs och Mora skulle mötas i SM-final.
Som det känns nu skulle jag t.o.m bli förvånad över ETT nyförvärv.
Kommentera

Sv: Ullas Cup
70Igor:
Inte en aning faktiskt , hoppas dom lyckats skramla ihop till 1 spelare iaf
Kommentera

Sv: Ullas Cup
WarhawK: Jag tror också på Sundlöf. Men finns pengarna?
Kommentera

Sv: Ullas Cup
Jompe: Vi kommer nog ha en riktig tuff höst även med ev värvningar. Dock inte riktigt lika tuff.
Kommentera

Sv: Ullas Cup
Jompe: Oj kände mig nästan lite hoppfull igen där. För mig räcker det gott med en back som inte lirar i allsvenskan ;-)
Kommentera

Sv: Ullas Cup
Jompe:
Jo Sundlöv har klart gjort ett bra jobb hitills och om det inte blir nå nya spelare så han säkert gjort så mycket han kunnat för presentera nå nytt tillskott till klubben
Kommentera

Sv: Ullas Cup
70Igor: Jag tror (OBS tror), allvarligt talat, att Sundlöv kommer att presentera icke endast en utan två bra backförstärkningar. Sundlöv jobbar alltid med korten nära bröstet och Brynäs har en tradition att inte säga ett dyft innan allt är klart. Vilket är utmärkt. Så bra som Sundlöv skött sitt arbete sedan han blev sportchef, och med ett stödjande styrelsebeslut i ryggen, skulle jag bli otroligt förvånad om han inte kommer fram med ett par bra värvningar. Skulle jag bli otroligt förvånad imorgon bitti, dvs om inga värvningar blivit av, har vi en riktigt tuff höst framför oss, den saken är klar.
Kommentera

Sv: Ullas Cup
bradberry: Passar ju alldeles utmärkt en dag som denna att skriva om lite damhockey härinne.

Ska tillägga att det skrevs stor idrottshistoria i Örnsköldsvik under denna cup. SUNDSVALL WILDCATS damer spelade sina första matcher någonsin. Storheter som Modo och Brynäs stod för motståndet.
Första målet i historien för vildkattorna levererades av Louise Eriksson.

Efter en något försiktig inledning av Ullas cup så vände allt med vinst mot Trixa och ÖSK. En hedrande fjärdeplats med mersmak i första seniorcupen. Inte illa!! Glöm inte att finskorna, Modo och Brynäs tillsamans förfogar över fler landslagspelare än SUNDSVALL WILDCATS har spelare......Dessutom så hade Nolby Hockey två tjejer med i vildkattslaget...

Jag skriver såsom håckla the fat bastard alltid brukar skriva:

Tjejer kan...!
Kommentera

Sv: Ullas Cup
Jompe: Äsch vad ska väl lilla vi med ett såndäringa NHLproffs till.
Kommentera

Sv: Ullas Cup
Lunkan: Hemsidan har en hel del smått och gott att erbjuda. Man meddelar att Super Elit (J20) nu drar igång. Det understryks också att "en nyhet för i år är, att elitserielagens J 20-lag inte kan åka ur serien." Bör noteras att detta bara gäller J20, alltså inte elitserien...

Det börjar låta som askungen på en del håll här..."vad nytta skulle vi ha av ett NHL-proffs? De är säkert jättedåliga...och dyra...och jättedåliga...och helt fantastiska".
Kommentera

Sv: Ullas Cup
bradberry: Vad är det för fel på Ulla då? Hennes kupp är säkert kanon man kanske kan få tips på trevliga virkmönster i periodpauserna. Vad är väl en NHL back i jämförelse med Ullas kupp!?
Kommentera

Ullas Cup
Man uppdaterar hemsidan ständigt efter poitiva överaskningar. Och se!!!!! Döljer sig där inte en nyhetsdrake: BRYNÄS DAMER TVÅA I ULLAS CUP!!!! Jo det är ju precis det man vill höra just nu......... Ironisk? Ja, kanske det!
Kommentera

422984 · »