Brynäs IF

725392 inlägg · 7959 ämnen

Vi spelar för GULD!

« · 92589 Till forumet


Vi spelar för GULD!
Läste intervjun med Esko på hemsidan, och det var underbart att läsa Eskos inställning på frågan om dom hunnit ta fram någon målsättning än.-Nej, men det är naturligt att spela för GULD, för seger.Vi kommer att ta fram målsättningen längre fram, men den långsiktiga målsättningen måste vara GULD.Det finns väl inga idrottsmän som inte vill vinna.
Underbart att för en gångs skull läsa att målsättningen är GULD och inte som förut att dom nöjer sig med att gå till slutspel.GO ESKO GO!
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
Det blev fel när jag skrev att dom tidigare nöjde sig med slutspel, det jag menade va att Brynäs inställning förr om åren har varit att GÅ till slutspel.Håller med Esko, målsättningen måste vara GULD! God natt alla Brynäsvänner!
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
6 Lundström:

Hoppas det han skriver om Tommi stämmer och det bör det väl onekligen göra. Ser fram emot att få kolla in den liraren.

Jag citerar "Tommi är en konstnär. Han är enormt rolig att se på isen. En tekniker, mycket bra skridskoåkare som kan göra de här överraskande sakerna."
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
Lunkan:
Jag är oxå nyfiken på är vad han kommer göra i kedjan vi har hål att fylla efter Tom Bissett och Daniel Rudslätt. Kommer nyförvärven att kunna fylla dessa platser? Själv hyser jag hopp om detta då han talar så väl om Tommi, eller är det bara för att han oxå är finne. Alla svar kommer i höst, men det är så lååångt dit

Och Anger han toppade väl skytteligan i AIK, iof säger inte det mycket eftersom de nu spelar i Alsvenskan :), skämt och sido det krävs ett lag för att överleva, en man gör ju inte jobbet.

Ser fram emot de första träningsmatcherna...Väntar med spänning.
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
:) här kommer L:et jag tappade i Allsvenskan.
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
Jag är lite förbryllad över vilken hemsida ni pratar om. Jag har kollat på www.brynas.se och Brooklyn Tigers, men inte hittat någon sådan artikel. Däremot finns liknande artiklar på GD och AB, som också är intressanta att läsa:

www.gd.se/Article.jsp?version=2830

www.arbetarbladet.se/sports_local_1.php?id=102199&avdelning_1=102&avdelning_2=118&variabel=SPOavd.gif
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
westerlind:
Hej
Felet ligger hos mig, jag har lyckats ladda upp en gammal databas. Intervjun finns där inom kort igen.
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
Nu är intervjun på plats, juniorernas sommarträningsgrupper kommer tillbaka lite senare.

Ibland är man snabbare i handling än i tanke, ber om ursäkt för det.
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
Det är jäkligt intressant säsong till mötes för oss Brynäsare. Vi har ett bra lag, några rutinerade herrar kvar, många unga och talangfulla och en hel drös av juniorer/seniorer......
Vi har även fått en ny och väldigt duktig tränare i Esko och håller Jamie å Kohan trycket i år så tror jag att det kan bli en mycket intressant säsong 02/03 som kommer för oss......

Tippar Brynäs if som Svenska Mästare 2003

Odds: 14,50 (spekulerar bara).......
Kommentera

Sv: Vi spelar för GULD!
Håller med alla här som tycker att intervjun med Esko är löftesrik. Hans fokus på arbetsinsats och motivation smakar mumma för en som upplevt att flera spelare--hela laget till och med, då och då--hade problem på den fronten. Esko verkar bli en adrenalininjektion i hela truppen. Hoppas bara det inte leder till spelarråd bakom korvkiosken där truppen konspirerar om hur man ska hantera den stridige coachen! Valet av Esko som tränare verkar mycket bra.
Kommentera

« · 92589