Brynäs IF

725659 inlägg · 7958 ämnen

Följande fel har inträffat:

Inlägget finns inte

Forum

2749116 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: A propósito de nada
mattiask: Kinnvall har spelat upp sig på sistone. Kommit in i det. Rankar honom som 5:e eller 6:e back i konkurrens med Axel när vi är ordinarie.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det är nästan en märklig situation med årets backuppsättning. Det är nästan ett problem när ingen är skadad/sjuk för det ”finns” ingen att bänka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Som det sett ut hittills skulle jag kunna tänka mig att behålla alla "topp 7-backarna" i truppen, men kanske inte så sannolikt att alla blir kvar. Söderström är nog intressant för NHL-klubbar, D'Astous kanske drar på sig Schweiz-intresse, och Lindstein kanske åker över till nästa säsong. Så de tre känns osäkra inför framtiden.

I den bästa av världar bygger man vidare med kontinuitet och byter inte ut massa spelare. Brynäs har ju faktiskt en väldigt bra backuppsättning nu, vilket illustreras av de starka insatserna som man gjort utan den tilltänkta förstabacken (Djoos).

På mv- och backsidan har ju Brynäs en bra åldersstuktur som man skulle kunna köra vidare på. Lite annorlunda på i kedjeväg.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiask: Håller med, Kinnvall får för mycket skit.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ser hundra gånger hellre Kinnvall i vår backuppsättning än någon back som ej är lika pucksäker och bara kastar bort puck.
Visst han har producerat dåligt hittills.
Men jag älskar ju sättet han spelar hockey på.
Jag vill ju att Brynäs ska bli ett spelande lag igen och inte ett lag som enbart går på kontring.
I det avseendet är ju Kinnvall som klippt och skuren.
För mig är det givet att behålla honom OM lönen är rätt.
Kan absolut se honom som en back i tex tredje backpar.
Behåller mycket hellre JK kontra Lindstein.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs behöver få igång juniorverksamheten igen. Det är där man kan få mest prisvärda spelare i längden, både när de är unga och när de är "hemvändare", istället för att behöva värva dyra legoknektar.

Östbergarna och Svrcek har börjat säsongen starkt. Intressanta spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Och så några förslag från HA på nyförvärv baserat på observationer under säsongsinledningen:

Ludvig Georgsson, 24 år, back, Almtuna. Stor, ganska skicklig och oväntat rörlig. Riktig late-bloomer som jag tror kan bli en jackpot för de som satsar på honom. Hade garanterat fått mer uppmärksamhet om han spelat i en större klubb. Påminner mig lite om en ung Daniel Fernholm.

Maxime Fortier, 26 år, forward, Björklöven. Snabb och riktigt vass i kontringsspelet både i 5mot5 och BP. Skulle nog göra det bra som rollspelare även i SHL.

David Blomgren, 21 år, forward, Djurgården. Precis som Fortier skulle han kunna vara en bra ersättare till Scott i fjärde. Har lite av varje i sin verktygslåda och som en liten bonus är han dutkig i BP. Lär hamna i SHL.

Liam Hawel, 25 år, forward, Oskarshamn. Stor, skicklig och hyfsad på skridskorna. Har dessutom ett fysiskt spel i sig. Har redan intresse från en handfull SHL-klubbar enligt Aftonbladet.

Martin Johnsen, 20 år, center, Mora. Klassisk playmaker som vore ett spännande långsiktigt projekt för en SHL-klubb. Kanske inte så troligt att just Brynäs vill ta sig an det projektet, är väl den krassa känslan.

Alex Ciernik, 20 år, forward, Nybro. Den enda som levererat i Nybro under deras tunga säsongsinledning. Snabb och offensivt skicklig, men lite tunn. Lär spela i en bättre liga nästa säsong om han fortsätter såhär.

AJ Vanderbeeck, 27 år, forward, Kalmar. Skottet gör honom spetsig och intressant. Bra redan ifjol, snäppet bättre nu. Kanske svårt att hitta en roll åt honom i SHL, men spetsiga spelare känns alltid intressanta.

Gustav Salmi-Lilja, 22 år, forward. Mora. Ingen poängleverantör, men åker skridskor bra, spelar oerhört fysiskt och är en retsticka. Skulle antagligen kunna göra precis samma sak i SHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: #11 funkar ju defensivt
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sitter och spanar lite på vilka kontrakt som går ut efter säsongen.

Det är fortfarande för tidigt för att fastslå saker helt, men här är mina åsikter baserat på dagsläget:

Ludvig Persson - några bra matcher till och han har nog goda möjligheter att få nytt kontrakt ganska omgående. Tror man väldigt gärna vill ha kontinuitet på mv-sidan.

Anton Johanesson - Brynäs lär försöka skeppa honom så fort han kommer tillbaka från skada. Blir säkert ett bra nyförvärv för någon mindre småländsk HA-klubb.

Johannes Kinnvall - Tycker den är svår. Han är trots allt bara 27 år och är en spelskicklig right-back, vilket alltid brukar vara svårt att hitta. Om han gör en okej säsong och inte kräver jättehög lön kan jag tänka mig en förlängning kring jul, men denna är lite klurig.

Kasper Larsen - Fyller en funktion i truppen som backup och duglig BP-spelare, men svårt att se honom stanna. Tror man gärna vill satsa på exempelvis Aron Dahlqvist som åttondeback nästa säsong, och då finns inte plats för Larsen.

Miks Indrasis - Har absolut chansen att spela till sig ett nytt kontrakt, även om det känns osannolikt. Hade nog haft större möjligheter att bli kvar om Brynäs hade haft ett yngre lag.

Linus Lindblom - Har inte spelat hittils så omöjligt att säga bu eller bä. Givetvis inget bra tecken att han inte platsar, men det ska bli kul att se vad han kan åstadkomma när istiden kommer, vilket den väl lär göra när skador uppstår i fw-väg. Inte så troligt att han blir kvar om han fortsätter att ha svårt att platsa, särskilt om någon av 07:orna börjar närma sig A-laget på allvar.

Anton Ohlsson - Har utvecklats rätt bra sedan förra säsongen. Blir inte överraskad om han skriver nytt 2-årskontrakt inom kort.

Jordan Schroeder - Verkar osannolikt att han blir kvar, har alltid känts som en typisk 1-årsvärvning. Man ska aldrig säga aldrig, men av de etablerade spelarna känns han långt ifrån förlänging, om man säger så.

Greg Scott - Kan tänka mig att Brynäs på sin höjd ger honom ett "skambud", och frågan är om man verkligen vill köra en vinter till i Sverige under de förutsättningarna, eller om han överhuvudtaget fortsätter spelarkarriären. Känns troligt att Brynäs vill ersätta honom med någon yngre spelare med mer fart.

Tyler Vesel - Som väntat inte alls lika framträdande i SHL som i HA. Gör ett bra jobb i fjärdekedjan. Om han är okej med att fortsätta där med en lön därefter kanske han kan bli kvar, annars inte.

Linus Ölund - Är väl den som tillsammans med Persson och Ohlsson som bör vara närmast en förlängning i dagsläget. Perfekt ålder och kanske en framtida lagkapten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag är tveksam, även om det absolut kan funka. Om Schroeder kan sköta det defensiva jobbet där nere så, annars ser jag det som lite ovärt. Tappar vi vårt defensiva spel och fortfarande inte kommer igång offensivt så ligger vi otroligt pyrt till.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Ölund eller Vesel ligger närmast till hands
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Vilken center ska göra det då?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bob: jag känner samma frustration som många och det kliar att göra ändringar. Men, som en del är inne på så tror jag vi gör bäst att inte göra det. Vi tar poäng och är mer än bra med i matcher. Jag tror det är bättre att jobba på taktik och individuella prestationer inledningsvis och därmed få lite stäm. Som många säger så tror jag det finns talang att hämta, men av flertalet anledningar så vill det sig inte riktigt för alla.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Andrakedjan behöver kickstartas direkt. Flytta in en annan center. #11 kan få fortsätta vänja sig till ligan i en annan kedja längre ner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag tror att många underskattar hur svårt det är att anpassa sig till den här ligan, den är ju väldigt speciell.. Har oerhört svårt att se hur vi ska kunna hitta någon bättre än Schroeder. Nu är han inne i laget, han följer framförallt våran spelram och efter såhär få matcher kan jag inte känna något annat än en stor lättnad inför det kring honom. Vi har ju sett spelare med liknande CV kommit in och varit bleka i flera månader innan de kommit igång så vi får väl se hur han ser ut efter Karjala till att börja med..

Gällande Oskar såg man väl på försäsongen att här har vi en annan spelare än vad som lämnade, inte riktigt samma bett i åkningen så det är ju bara naturligt att en sån kille behöver liksom "hitta ett spel" innan man kan se vad han går för.

Med de här sakerna i åtanke tycker jag att prognosen för andrakedjan känns hyfsat positiv, så behåll det som det är säger jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag vet att vissa är inne på det spåret, men jag ställer mig lite emot att göra det. Jag tror att vi kan få till något bättre med andra konstellationer. Det är lite som tidigare år när man varit så inne på att alltid spela Rödin och Scott tillsammans när det har funkat så bra förr, men det funkade aldrig lika bra igen.
Sen spelade vi i HA med den kedjan, så det är en viss skillnad.
Indrasis connectar ju rätt bra med Silfverberg också, tror han gå bra ihop med många. Det är indrasis avvägningar som ofta är sämre, och det har ju inte direkt något med hans kedjekamrater att göra.
Men köper absolut din tanke.

Att Silfverberg måste försöka få igång Lindblom och Schroeder kan ju också hämma hans spel.
Jag tror personligen att Kopacka och Lindblom kan få igång det jäkligt bra ihop.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Intressant!
Själv tycker jag den mest subtila förändringen vore att sätta fjolårets succékedja Rödin/Larre/Indrasis i samma kedja och låta Silfverberg försöka få igång Schroeder och Lindblom.
På så vis kanske man undviker onödig stress och press som lätt kan uppstå när man gör större förändringar inom laget.
Ser att vissa redan är inne på att bänka spelare eller sätta dem i fjärde, den vägen tycker jag är helt fel väg att gå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Vill inte riskera att rubba vår höga defensiva nivå. Gäller att få balans. Svårt att se att Schroeder kan vara någon annanstans
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Många av deras juniorer som lämnat senaste tiden. Örebro verkar ha varit bra på att locka spelare utifrån till deras hockeygymnasium men mindre på att slussa in dem i A-laget. Borde ju göra det svårare att locka unga spelare framöver om det fortsätter så.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ett av Brynäs största problem senaste åren har varit bristen på tålamod och för liten tröskel till att vidta panikåtgärder.

Nu har vi spelat ett antal matcher utan typ första backpar. Vinner vi hemma i hängmatchen - vi har en match mindre spelad - har vi möjlighet att ligga femma. Vi är nykomlingar!

Lugn och fin nu.

Låst ämne
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Sätt #11 i fjärdekedjan till att börja med
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag har precis som Gavve nämnt tidigare varit rätt tveksam till att börja ändra i formationerna men börjat sakta men säkert närma mig det.. Det är kanske rätt väg att gå i det här läget. Så hur ska man formera?

Silfverberg - Larsson - Rödin
Lindblom - Schroeder - Kopacka
Trivigno - Ölund - Indrasis
Ohlsson - Vesel - Scott

Tankar? Skulle ni ha formerat på ett annat sätt?

Jag tror det kan vara rätt strategi att hålla Indrasis utanför förstakedjan, men jag ser inte att det blir bra av att sätta Indrasis tillsammans med Schroeder. Ölunds kedja kan nog hantera honom. Indrasis misstag blir ju rätt förödande, men han har ju en uppsida också. Eller skapar detta osämja inom gruppen, att sätta honom i tredje? Även fast "det finns inga nummer på kedjorna" - Gälla

Rödin tror jag kan funka rätt bra i första, han har ju kommit igång och är hårt arbetande med en offensiv uppsida, kan hålla i puck.
Kopacka kan nog funka bra med Lindblom tror jag, kanske kan de tillsammans få igång Lindblom lite mer. Schroeder är fortsatt kall offensivt, men han är bra defensivt vad jag sett.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Men va? Verkligen märkligt. Han har ju varit bra även i SHL när han fått spela. Eller så har Luka velat ta sig därifrån? Man vet aldrig. Det är ändå Örebro vi pratar om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: team boro gjorde en stor satsning har jag för mig. De hade flera toppspelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Märkligt beslut. Den här killen är brutalt talangfull. Om man inte har utrymme för en sån här kille i A-laget kan man lika gärna lägga ner J20.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Dumpa pucken är nog väldigt low risk, low reward. Gillar det inte heller. Kanske beror på vilka man möter? Väldigt bekvämt att göra det, men då gäller det ju att man vinner alla kamper också. Men föredrar att man går rakare in.. kanske kommer vi lyckas göra det mer när D'astous är tillbaka? Saknas det självförtroende i laget, så kanske det är det som är grejen.
Vi har ett lag med mycket spelförståelse, det handlar om mer än så.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe:
Ja, man blir trött.
Riskminimering för att spela i SHL 25/26?
För få spelare med tillräcklig spelförståelse för att hålla pucken inom femman och spela sig in i zon?
40-60...?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag har länge varit tveksam till dumpa-spelplanen, och de senaste matcherna tycker jag att man sett många exempel på hur improduktiv den är. Jag förstår fördelarna med dump and chase--man får ner pucken på djupet, hindrar farliga puckförluster och spelvändningar i mittzon och allt det där--men hur ofta funkar det egentligen? Vi är ofta tvåa på puckarna bakom förlängda mållinjen, och kan ha 2-3 gubbar där eller ute i sarghörnorna när motståndarlaget vänder spelet. Och OM vi får puckkontroll så blir det mycket snurr längs sargen, och efter några vändor på utsidan förlorar vi pucken.

Leksand och till viss del Malmö hade ett betydligt rakare anfallsspel, man drog spikrakt mot slottet, in mot mål.

Jag säger inte att vi aldrig ska dumpa, men varför måste vi alltid göra det??
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Matchtråd stängd och vi återgår till vanliga tråden.
Kommentera

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
havre: jo jag vet att Silver var det 2012...12 år sen..han har haft en annan roll de sista åren i NHL eller hur?
Jag tänker och ser att han bidrar med så mycket annat nu än då...o överraskat positivt på mig med mål o poäng nu;)
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
honken21: haha ja det gjorde jag säkert,) men du kanske fördtod vilka jag menade...
Låst ämne

Sv: A propósito de nada
Peja:
"Det vore nog ganska enkelt att skeppa Schroeder, men jag håller det heller inte för uteslutet att han kan få en islossning i produktionen. Det ser egentligen inte ut som att han är dålig utan snarare som att han bara behöver tillbaka självförtroendet. Han skulle ju kunna få tillbaka det i Brynäs-tröjan också."

Det är väl det våra erfarna tränare jobbar med varje dag. Utveckla individer. Närhistoriskt tjatas det om att spelare blir sämre när de kommer till Brynäs. Det är dags att jobba i andra änden av den skalan om Brynäs skall vara attraktiv för spelare framöver.
Kommentera

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Gavve: Ojdå det där låter riktigt hemskt.
Det blir knappast bättre om folk skriver tok om att bryta kontraktet.
Jag tror och hoppas på Oskar.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
IronKrook: Jag håller med. Var inne på 12 skottförsök framåt och bara 5 bakåt på hela matchen (vid lika styrka) på hans ca 13 minuter i istid. Går att jämföras med Indrasis 17 framåt och 19 bakåt på 20 minuter (ingen värdering i farliga lägen från min sida här, utan mer att Kopacka gjorde det bra defensivt).

Oskar Lindblom och Kopacka hade exakt samma Game score (hockeysiffror.se) också och Lindblom fick en 4 i betyg.

Edit: När man talar om trollen... Bra intervju med Lindblom i GD i dag.
www.gd.se/2024-10-13/oskar-pa-vag-att-kliva-fram-ur-skuggan/

Några citat:
"Han är den första att erkänna att under de första åtta matcherna har mycket gått åt till att anpassa sig"

"jag tycker vi tar steg framåt hela tiden och börjar i alla fall komma fram i anfallszon med bra spel och skapa chanser."

"tro mig – den allra största pressen kommer inifrån mig själv"
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Stenis: "Kan muskelminnet, reaktionsförmåga, explosivitet, muskelmassa och sånt ta en sådan törn av cancern att han inte kan bättre?"

Inte en chans som jag ser det. Han fick cancern säsongen 19/20 (30 matcher spelade) och spelade säsongen efter det 50 matcher och efter det 2 fulla säsonger i NHL (79 matcher och 73 matcher). Hade han inte bedömts stark/frisk osv så hade han ju inte spelat 50 matcher plus 2 hela NHL-säsonger efter den (i 2 olika lag dessutom).

Ingen överdriven skillnad på produktionen säsongen 18/19 (81 matcher och 33 poäng) jämfört med 21/22 (79 matcher och 26p) heller. Han är ju känd för att ha problem med självförtroendet och har till och med blivit petad för att han sätter för mycket press på sig själv

"Han sätter för mycket press på sig själv, säger Philadelphias lagkapten Claude Giroux."
www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/a/8QXAex/oskar-lindblom-petas-satter-for-mycket-press-pa-sig-sjalv

Från Nedsläpp Brynäs:
Niklas Gällstedt tog en av hemvändarna, Oskar Lindblom, lite åt sidan efter de första matcherna.
– Det är lätt att bli stressad om det inte går så bra som man vill att det ska göra. Men vi gnuggar på bra och självförtroendet börjar komma.
www.arbetarbladet.se/2024-10-01/en-applad-for-succestarten-dar-lindblom-togs-at-sidan/

Jag tror mer att det är det som spökar. Han börjar tvivla på sig själv när det inte blir massa poäng och sätter ännu mer press på sig själv som gör att det blir ännu mer "fel" där ute. När det lossnar för honom kommer också självförtroendet komma hoppas jag. Fram till dess hoppas jag att Brynäs jobbar med den mentala biten för såna här spelare som behöver det (Inget unikt för Brynäs, så ska det ju fungera på alla arbetsplatser tycker jag).
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
GDs betyg på Kopacka igår (fick en 2:a) var väldigt snålt. Tycker han är en av få som bryter mönster, driver upp pucken och vågar gå på mål och där merparten Brynässpelare mest gör sitt jobb på det individuella planet (men inte det lilla extra).
Dessutom gjorde Kopacka få grova misstag som gav motståndet kontringslägen som han ibland annars brukar ligga bakom.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Erat:
”Spelmässigt har vi inte gjort en dålig match hittils, inte enligt mig iaf.”

Jo men visst har vi presterat dålig någon match. Kanske inte rakt igenom men som helhet. Växsjö tex.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Huge: att skeppa dessa två måste vara det sämsta man kan göra.
Marknaden är oftast konstant död så att hitta en bättre nu är nog inte lätt. Dyker någon intressant upp så kostar det.

Oskars kontrakt blir orimligt dyrt att bryta nu också som är på 2+3år.
Schroeder har bara ett år så hans löns är nog också hög då.

Kanske det vore bättre att rotera lite spelare innan man tittar på att köpa ut någon.
Oskar var extremt bra en gång. Kan muskelminnet, reaktionsförmåga, explosivitet, muskelmassa och sånt ta en sådan törn av cancern att han inte kan bättre?
Men skrivs det negativt i mängder så presteras det kanske därefter också.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Jag tycker hela andra kedjan gjorde en bra match igår! Visserligen var Rödin en härförare i kedjan, men han skapade chanser/passningar till Lindblom/Schroeder! Schroeder hade 2-3 rena målchanser igår, gäller att gnugga vidare tills målen kommer.

Spelmässigt har vi inte gjort en dålig match hittils, inte enligt mig iaf.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
KalleTeodor: Modo har spelat bättre än vad resultaten visar, så det blir en tuff match mot en
halvdesperat motståndare.
Snacket från en del frustrerade och otåliga fans om att bänka eller t.o.m skeppa Schroeder och Oskar är minst sagt oseriöst.
Det kommer att lossna för båda, ingen panik på långa väger än så länge.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Silfver: Jag tror det släpper för Lindblom i matchen mot Modo. Här är tre punkter till varför:
1. Rödin går mot formtopp och Lindblom är som bäst bredvid spelare med puckkontroll och rörelse.
2. Dastou är tillbaka vilket gör att Brynäs kommer att tillbringa mer tid i offensiv zon. Hans rörelse och puckkontroll ger lägen till andra.
3. odkar börjar hamna i rätt positioner för att få lägen. Förr eller senare börjar han se nätet och inte målvakten.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
havre: ”Forsberg 1978: Nej imorgon händer det! Islossning offensivt!”

Det blir snart negativa tankar att bottenlagen vänder mot just oss. Visst Leksand gjorde det, Rögle inte.

Nu har det varit mycket fokus på att vi behöver få igång målskyttet och Produktionen. Det kommer vi naturligtvis behöva men imorgon tror jag det viktigaste ändå är att hålla defensiven först. Kan vi kväva ett Modo och hålla dom på utsidan som går in till matchen med stukat självförtroende så tror jag att vi får tillräckligt med chanser för att vinna den.

Jag tar en uddamålsseger alla där i veckan men tackar naturligtvis inte nej till islossning. Det bör dock inte vara spelarnas inställning när man går in till match.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Forsberg 1978: då är det väl bra eller vill du ha lågt odds på det?
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
havre: Lindblom kommer närmare hela tiden. Tidigare har han mest cirklat i sarghörnen men igår kom han rätt placerad flera gånger. Schroeder är bra i pp där han får tid att utnyttja sin skicklighet med puck, i spel 5 mot 5 får han inte det utrymmet och försvinner då ur matcherna.
Rödin får i mångt och mycket kämpa förgäves och hoppas att kedjekamraterna återkommer sin sina forna jag, vilket är sannolikare i Lindbloms fall. Frågan är bara vad Gällstedt gör om Schroeder efter 15 omg står kvar och stampar? Att göra en rockad med Vesel och Ölund löser inte nödvändigtvis problemet.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Forsberg 1978: Nej imorgon händer det! Islossning offensivt!
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Odds på att Modo bryter sin förlusttrend i morgon är inte direkt jättelågt......
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Gavve: Förändrar så lite som möjligt...
Jag skriver inte om att den och den och den måste bort omgående bla bla bla..

Jag skriver om en tilltänkt första center, en bärande spelare att luta oss mot poängmässigt.
En spelare som JA oco säkert skissat som en 30-40p spelare..
Självklart kan det vända i hans produktion och Brynäs har säkert längre tålamod än till uppehållet.

Du som är duktig på statistik , prognosen nu vad säger det, 0+8 på hela säsongen om snittet håller sig?

En sak om offensiven fanns där nu men det gick troll.. men den finns inte där. Kan komma igång absolut.

Gör sig mindre, vill inte ha pucken, håller den inte osv.. Allt som tyder på dåligt självförtroende och det kan vända med lite medstuds, men just nu har nog alla , han själv Med högre förväntan en vad som hittills visats.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
havre: jag är beredd att ge dessa herrar 10 matcher till ungefär.. har det inte blivit bättre är det nog dags att göra nåt drastiskt..
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Sparkapital i Lindblom också. När det väl släpper så blir det ketchup. Han är på rätt ställen. Skapar och kommer till lägen. Och under tiden gör han ett hästjobb framför mål. Schroder däremot kommer inte till så mycket lägen än men det är nog mycket självförtroende. Han behöver bara komma på nyckeln.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Malmö 2024-10-12
Samsung: Då handlar det mera om att värva nytt istället för att ändra om i kedjorna.
Tycker ändå inte man ska röra om i kedjorna när vi trots allt har ett stabilt grundspel och en helt ok poängproduktion.
Men jag skulle inte tacka nej till en ny toppcenter det ska erkännas.
Måndags matchen ligger och gnager det vore så typiskt Brynäs att förlora just den matchen.
Alla bottenlag verkar bryta sin negativa trend mot just oss och vi lyckas nästan aldrig skapa en ordentlig lucka ner till det förhatliga kvalstrecket.

Vinner vi på måndag så skapar vi arbetsro till hela laget att få igång offensiven men det lär väl inte hända.
Låst ämne

2749116 · »