Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

1X2

392536 · » Till forumet


Sv: 1X2
ernie eagle: Vilken fantastisk fotbollsunderhållning man bjuds på alltså framför dumburken. Det är så vackert att man får en tår i ögonvrån.

43.000 på Nya Ullevi - smaka på det! Skapar en magisk ljudkuliss och en härlig inramning.

Två lyckominuter den första kvarten för Blåvitt bäddade för deras 2-1 ledning i halvtid. i den 13:e minuten stötte Håkan Mild in en retur fram till 0-1 och bara två minuter senare så gör Niclas Alexandersson 0-2 på en snedspark? Han försökte i vartfall skjuta in den direkt på volley men "missade" bollen slog ihop med en ÖIS-försvare och ändrade riktning och ställde Dick Last i ÖIS som tvingades se bollen gå i en båge högt över honom och in i mål. En chockstart för ÖIS som såg handlingsförlamade ut. Det var stelt och krampaktigt och sett till bollinnehav och chanser går halvleken klart på poäng till Blåvitt.

Peter Ijeh ser fräsch ut och löper fint i banan och är framme och oroar var gång i ÖIS straffområde och det är bara en tidsfråga innan hans första mål i Allsvenskan för Göteborg kommer.

Dessvärre tvingades Tomas Rosenkvist att kliva av planen efter 33 minuters spel med en bristning i baksidan av låret efter en kollision med Valter Tomaz Jr.

In istället med Patric "Långås" Andersson. Som hade en målchans direkt.

Aílton såg till att göra match av det hela trots allt efter en kvick löpning i banans mitt och med en fin bollmottagning avslutade han distinkt, Bent Andersson var på den men kunde inte hålla utan bollen smet retfullt enkelt ut in i mål.

ÖIS-Blåvitt 1-2 halvtid.
Kommentera

1X2
Jahapp så sitter man här framför datorn då och laddar upp inför kvällens stora happening, det västsvenska fotbollsderbyt Örgryte-IFK Göteborg på Canal+. Den samlade expertisen tror på delad pott och att lagen delar broderligt på poängen, själv har jag dock lirat en 2:a till 2,15 på "Änglarna" eftersom mina sympatier finns där.

Vidare har jag lirat Sandared-Tord (1:a) och Hässleholm-Frölunda (2:a) - en trippel alltså till det finfina oddset 6,50 x 50kr = 325kr om den går in?

UNO KRYSS DUE
Kommentera

392536 · »