Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

En positiv överraskning

« · 418911 Till forumet


En positiv överraskning
Ok. Det är inte ofta som Dragan blir positivt överraskad av något då han ofta vet det mesta om allt. Men så gjorde en låt intåg på winampen för ett tag sedan. Låten var Echelon och var framförd av 30 seconds to Mars. Helt fantastisk grupp.

Så till själva överraskningen. 30 seconds to Mars leds av sångaren Jared Leto. Låter namnet bekant? Det är en skådespelare som varit med i filmer som Fight Club, Requiem For a Dream, Panic Room med flera.

Hur ofta händer det att Dragan blir hänförd av en musikgrupp som leds av en skådespelare? Inte ofta. Har det hänt förut? Ingen aning. Nej. Nu lyssnar jag in 30 seconds lite mer.
Kommentera

Sv: En positiv överraskning
Dragan 2k:

NU vet jag varför min kompis började lyssna på den gruppen! Det var ju för att snygg-Jared sjunger där. Fast det var nog tack vare musiken hon fastnade för dem. (Han var för övrigt mkt snyggare förr...)
Kommentera

Sv: En positiv överraskning
knaskamilla: Jag blev själv paff efter jag fick reda på att det var snygg... jag menar Jared Leto som sjöng. Händer sällan att en skådis sjunger så bra.

I och för sig visade Ewan McGregor att han är en suverän sångare.
Kommentera

Sv: En positiv överraskning
Dragan 2k: Hmm, läser att de blivit influerade av Pink Floyd och Led Zeppelin och sen namnet dessutom, låter som lite väl mycket trippar ;)
Kommentera

Sv: En positiv överraskning
Paddan: Mm. Läste också det. De kanske influeras av dem men vet inte. Så mycket Zeppelin eller Rosa Floydarna hör jag inte.
Kommentera

Sv: En positiv överraskning
Dragan 2k: Hmm, egentligen borde jag ju plugga nu, fast jag kanske skulle ta och spela lite Shine on you crazy diamond istället.
Är ju uppvuxen med en far som gillade Pink Floyd och en morsa som hade bland annat Black Sabbath och Nazareth i skivsamlingen.
Själv hade jag då Tintin i Hajsjön...
Kommentera

Sv: En positiv överraskning
Paddan: Bra musik under uppväxten med andra ord. Ens egna föräldrar gillade dixieland jazz och country. Dragan gick sin egen väg och blev musikvirtous. Rock - ju hårdare desto bättre - och trance. Men det har hänt, obeskräftat givetvis, att Dragan setts gå på Snap på Rondo i Göteborg. Illasinnade rykten säger också att han setts bevittna Miami Sound Machine i Singapore.
Kommentera

« · 418911