Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Djurgården - Luleå

« · 329052 Till forumet


Djurgården - Luleå
Skönt att se att Djurgården och gjorde som man brukar efter ett uppehåll, dvs förlorar i återstarten även om det såg segt ut första 5 minuterna.
När man sedan fick spela powerplay (som skulle visa sig bli hemmalagets enda i den här matchen ...) och får utdelning direkt så tog man över taktpinnen.
Dessutom så såg man till att göra 2-0 innan perioden var över.

Den andra perioden är den bästa som spelats i Stockholm i år och tack vare Henriksson i gästernas mål så var Luleå kvar i matchen när Djurgården trummade på som värst i början av period 2.
När sedan gästerna fick utdelning på en kontring, dessutom ett riktigt snyggt mål signerat "Bulan" så lyckades man ta sig in i matchen igen.
Patrik Sjöberg gjorde dessutom sitt yttersta för att gästerna skulle vara med i matchen och gav dem powerplay efter powerplay.
Kvitteringen kom också som ett brev på posten i just pp för gästerna.
Skönt då att Djurgården endast 13 sek efter kvitteringen fick en utdömd straff och "Linkan" förvaltade den på bästa sätt genom att sätta pucken högt på plockhandsk sidan.

Tredje perioden blev mest en transportsträcka där gästerna försökte trumma på för en kvittering utan att lyckas och en domare som inte hade koll på någonting.
Vid ett tillfälle i slutet av perioden så blev det lite gruff framför Bjurling i Djurgårdsmålet och resultatet av detta gruff var ett 5 min långt uppehåll där domaren gjorde allt för att placera fel ! killar i utvisningsbåset och dessutom så utdömda han 6 min varje lag fördelade på 2 min för en förvånad Strömberg och 2+2 för Kristoffersson i hemmalaget samt 2 min för en lika förvånad Fabricius och 2+2 för Ledin (som startade allting) hos gästerna.

De flesta spelarena i Djurgården för med beröm godkänt i denna match och det är en fröjd att se den energi som finns hos Mesta Mästrarna när laget är i form.
Kommentera

Sv: Djurgården - Luleå
Frasse: de va riktigt skönt me den segern =)
nu tar vi vf på söndag=)

såg ni vilken miss de gjorde i sthlm city..de hade tagit en hockeybild tror att de va luleå-leksand å sa att de va luleå-dif*s*
Kommentera

Sv: Djurgården - Luleå
Frasse: "...dvs förlorar i återstarten..." Jag antar att du menar "vinner i återstarten..."? :D
Kommentera

« · 329052