Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Stockholm Citys artikelserie om Djurgårdens dåliga ekonomi

666266 · » Till forumet


Sv: Stockholm Citys artikelserie om Djurgårdens dåliga ekonomi
eltifoso:
Jag tror att denna artikel ifrån den 22/1 var den sista i artikelserien.
Kommentera

Sv: Stockholm Citys artikelserie om Djurgårdens dåliga ekonomi
Frasse: Tack, intressant Frasse. Kommer det mer?
Kommentera


Stockholm Citys artikelserie om Djurgårdens dåliga ekonomi
Stockholm City har en den här veckan haft en artikelserie om Mesta Mästarnas dåliga ekonomi och deras syn på varför det gick som det gick.

Ingvar "Putte" Carlsson ger idag sin syn på hur han tycker att Djurgården skall jobba för att återigen bli det ledande hockeylaget i Sverige.

"1. Hitta en ideologi, en form, för hur man ska arbeta sportsligt för att nå till de mål man sätter upp. Man måste bestäma sig för hur organisationen ska se ut, vilken typ av hockey man ska spela och träna, samt välja spelare utifrån den modell man vill ha.

2. Bedriva den absolut bästa sportsliga verksamheten för att utveckla spelare från 18 år och uppåt. Spelidéen måste vara nyskapande och spännande så att de känner att det är här jag kan och vill komma framåt i karriären.

3. En styrelse med förmåga att skapa ekonomiska ramar för att bli ledande. Här krävs eldsjälar, folk med visioner och kunskap att hitta de rätta ramarna. Människor som inte bara tittar på vad de själva gjort utan på vad man kan göra framöver.

4. Skapa större intresse för klubben och föra ut sitt budskap i media. För det krävs bra media kontakter och en vilja att få ut information om vad som händer i klubben."

Övriga artiklar i länken nedan.
Kommentera

666266 · »