Djurgården Hockey

6775 inlägg · 782 ämnen

Tragiskt...

253009 · » Till forumet


Sv: Tragiskt...
difzi: det kan nog bli final för dif nästa år, jodå
Kommentera

Sv: Tragiskt...
nek97raj: jo, vi spelade fintfint, men slar några gånger reducerade till fbk vinst, men ändå kom vi längre än i fjol, nästa år é det final som gäller!
Kommentera

Sv: Tragiskt...
carina: Jag blev mäkta imponerad över DIFs spel igår. Slarv och otur förhindrade en klar seger. Nåväl, gratulerar till en väl genomförd säsong.
Kommentera

Sv: Tragiskt...
carina: Ville bara tacka för fem olidligt spännande matcher...lycka till nästa år och att det blir lika fina matcher även då om vi möts!!! //FBK-suporter
Kommentera

Sv: Tragiskt...
carina: Då ska vi bums ordna så att han gör det. ;-) Tycker han har varit en klippa under slutspelet, sin frisyr till trots...
Kommentera

Sv: Tragiskt...
Linda - EDiK: Trattnig har inte förlängt med DIF. Än så länge iaf...
Kommentera

Sv: Tragiskt...
Gone: Jag sitter i allra högsta grad utomsockens... ;-) Mitt i fiendeland ju!
Kommentera

Sv: Tragiskt...
Gone: Hehe...ja det är känslan som infinner sig efter en förlust som är så mycket värre när man varit det bättre laget än den jag får när de varit utspelade. Har de varit utspelade under matchen har man så att säga haft en förberedelsetid inför den väntade förlusten. I detta läge är man optimistisk och tror att de ska vinna och då blir känslan av besvikelse så mycket större. Förstår du då? :)
Kommentera

Sv: Tragiskt...
carina: Jag fattar inte vad ni snackar om? Bättre om vi hade blivit utspelade? Det finns väl inget värre än att se DIF bli utspelat, även om det händer ungefär lika sällan som att höra en utomsockens tycka att Stockholm och dess invånare faktiskt kan vara ok (utom när de sitter och räknar Robin Hood pengarna förstås). Nu vet i alla fall vi och våra själsfränder att vi egentligen var bäst. I år igen.
Kommentera

Sv: Tragiskt...
Linda - EDiK: Jag sade precis samma sak här hemma. "Om vi ändå hade blivit utspelade så hade det inte kännts så hårt." Jag känner mig helt tom nu. Fruktansvärt surt det här. Men så är det. I hockey måste man göra mål. DIF förlorar inte på skitutvisningen på Kronwall. Man förlorar när man inte sätter sina chanser, när Gud har öppet mål och ska vänta en timme innan han skjuter, när man träffar stolpar och bara saknar skärpa i avsluten. Det gör inte FBK. Bara att gratulera Karlstad-pojkarna till finalplatsen och ett förmodat guld.

Nu ska jag deppa ett tag. På återseende allihopa...
Kommentera

Sv: Tragiskt...
Gone: Det hade känts bättre om "vi" hade spelat som en påse nötter och torskat, men nu spelade vi riktigt bra och till och med betydligt bättre än FBK i dag (igen) och torskar ändå. 1-4 i matcher är inte direkt talande. Jag skyller inte på domaren, men visst fasiken är det trist att det fick sån direkt effekt. Eller är jag helt fel ute?

Håller med dig om att lagmoralen har varit enorm i år. Undrar om vi inte kan tacka ledartrojkan för den.

Har Trattnig kontrakt över nästa säsong?
Kommentera

Sv: Tragiskt...
Vi kommer ingen vart med att sitta och gnälla på domaren. Det har varit fem jämna matcher och fbk vinner fyra av dem, som jag ser det finns det ingenting att snacka om även om det kunde ha sett annorlunda ut om vi bara hade haft lite flyt vid rätt tillfällen.

Det är bara att gratta karlstadsönerna till finalplatsen och det stundande guldet, även om jag skulle tycka det var så otroligt mycket roligare om någon annan gick och knep det. Visserligen är det lite festligt att frölunda kommer få ge sig den här säsongen också, deras bästa på mycket mycket länge, men det känns ytterst svårt att unna fbk någonting alls någonsin.

Stor eloge till DIF och tack för den här säsongen. Inledning var katastrofal på gränsen till makaber, upplyftningen som kom desto härligare. Jag har svårt att minnas en upplaga av DIF som har visat upp samma lagmoral som årets.
Kommentera

Tragiskt...
Tragiskt att en helt felaktig utvisning skulle hjälpa FBK:arna att resa sig... Hade inte Kronwall åkt ut där tror jag nog det hade löst sig. Det var där det vände. *suck*

Femton dagar till fotbollspremiären... ;-)
Kommentera

253009 · »