« · 312141 · »

Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.

Sv: DIF-SSK
fd skuggan:
Nordeberg tycker jag gjorde en klart godkänd insats trots att han, av förståliga skäl, verkar sakna tempo. Han kämpade iaf på bra och slet hårt matchen igenom men vägde lite för lätt i vissa lägen.

Annars var DIFs seger aldrig hotad och efter att laget klarade ett 3 mot 5 spel i över en minuten i mitten av första perioden blev det en ganska enkel resa för DIF. Segern kunde varit större då laget kostade på sig att missa en par frilägen och pricka både stolpen och ribban.

DIF-SSK
Hur skötte sig "Nobbe"? Nån som var där som kan skriva en liten analys om matchen?

Sv: ssk-dif
ja! vi vann =) de va härligt =) nu tar vi leksand på torsdag =)

Sv: Tredje perioden DIF:s styrka
difzi:

Du får gärna ange källa när du klipper och klistrar. Hjälper dig den här gången. dizis källa är www.difhockey.se/nyhet.php?news=1330 .

Sv: ssk-dif
Frasse: vi kommer att vinna me 5-0 =D
om ssk inte vann mot oss då vi hade 7 spelare borta så..ligger ssk ganska dåligt till ikväll ;)

Sv: ssk-dif
Djurgården kommer hör och häpna till spel i kväll med 3 st hela femmor samt 4 st extra spelare.

Tredje perioden DIF:s styrka
Returmöte i kväll i Scaniarinken mellan Södertälje och Djurgården. Som bekant vann ett Djurgården utan sju ordinarie spelare den förra matchen i torsdags med 4-2 på ett heroiskt sätt. Den matchen avgjorde DIF i den tredje perioden med mål från Mika Strömberg och Nichlas Falk, ett inte helt obekant scenario - det är nämligen i den tredje perioden som Djurgården är som bäst om man ser till de första 10 matcherna man spelat i årets Elitserie.

Spaltar man upp målproduktion per period blir resultatet att Djurgården i den första perioden gjort 7 mål, i den andra 9 mål och i den tredje hela 13 mål. 44% av Djurgårdens mål har alltså gjorts i den sista tredjedelen av matcherna. Bland de insläppta målen är det en mer jämn fördelning, 7 mål insläppta i period 1 och 2, 8 mål i period 3.