1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18832 inlägg · 1109 ämnen

Semi 2

862509 · » Till forumet


Sv: Semi 2
Bengt: NWT är nästan bättre än VF nu på nätsidan till och med. Precis som du säger så var det på tiden. =)
Kommentera

Sv: Semi 2
Vi kan efter två matcher konstatera att detta rör sig om två lag som har svårt att lära sig läxor.

FBKs läxa har varit att lära sig att man vinner inga matcher om man lägger av att spela.

LHCs läxa har varit att lära sig att vara vakna redan från början.

Vi får se imorgon om något lag varit flitigt under lördagen eller om de hittat roligare saker att ägna sig åt.
Kommentera

Sv: Semi 2
Bengt:

Jo jag blev faktiskt lite förvånad själv när jag fick länken skickad av en polare =)
Kommentera

Sv: Semi 2
Sibbe:

Det var värst! Att NWT har rensat i snåltarmen och lagt ut nyheter på nätet. Har skippat den sidan länge då det bara varit info om NWT-koncernen tidigare. Även Ander-familjen fattar det här med PR till slut.
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: Skall vi snacka Weiss så skall det vara "Hefe" och då är det enl mig Hoegaarden eller Erdinger. Så j-a gott.

Rauchbier är gott som satan.

Ang Kåberg så kommer han inte till NHL eftersom han är svartlistad som Taliban. Vadå... Bushadministrationen tror alla med skägg är terrorister,

Homeland Security har snart fler anställda än Sverige och då räknar jag med "tjallarna"
Kommentera

Sv: Semi 2
65selander: Tur? Det ordet tror jag inte att jag använt.

Rauchbier var en ny bekantskap för mig, här är det oftast Staro eller Weissbier som rinner ner i strupen.

Men ikväll är det bara te och lite läsning av börskurser.
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: Ingen Staro i kväll men några burkar fulöl (New Sweden) samt några Rauchbier (Aecht Schlenkerla Rauchbier) för j-a gott till rökt kött. Hade en liten bit kvar från besöket hos farsan i jul.

Var lugn Tomten har sin släde intakt...

Ang hockeyn så har FBK tagit ledningen hur bra som helst. Pirnes producerar. Stana släpper in. Men inte f-n kan du påstå att FBK har tur som är kvar i match serien.

Det är ju FBK som ger f-n att spela i slutet. Har inte ni nog med kosing så att ni inte är ute efter x-tra hemma matchen.
Kommentera

Sv: Semi 2
65selander: Glömt? Absolut inte, har sett båda, fast bara en live. Linköping har haft bättre speed och en jäkla moral och kämpainställning.

Bara att ta nya tag.

Hejdå Poffa, jag räknar med att du inte svara ett troll. Kommer sakna dina inlägg, de har förgyllt gästboken här och underhållit mig.

Vilken match kollade du idag Selander, för nog satt du och tog en kall Staro framför tv'n?
Kommentera

Sv: Semi 2
Host kryper till korset att så jävla jämt var det inte i torsdags....
Här är den rätta raden ;-)
56.173 - 3 EQLHC33. EMWALL, Fredrik 
 (27. TORKKI, Sami
 17. MAJESKY, Ivan)
49.032 - 3 EQLHC17. MAJESKY, Ivan 
 (12. SÖDERSTRÖM, Ulf)
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: Så du har glömt då att ni har tagit en stabil lednnig i båda matcherna och släppt till som en sjöka i slutet. Har du själv sett matcherna?

I kväll:
58.252 - 2 EQLHC7. JOHANSSON, Magnus
 (51. HÅKANSON, Mikael
 21. VLASAK, Tomas)
57.512 - 1 PP1LHC21. VLASAK, Tomas
 (7. JOHANSSON, Magnus
 9. MÅRTENSSON, Tony)

I Onsdags:
58.252 - 2 EQLHC7. JOHANSSON, Magnus
 (51. HÅKANSON, Mikael
 21. VLASAK, Tomas)
57.512 - 1 PP1LHC21. VLASAK, Tomas
 (7. JOHANSSON, Magnus
 9. MÅRTENSSON, Tony)
Kommentera

Sv: Semi 2
Poffa: Du lyckas inte reta upp mig, du är genomskådad.

Hoppas du får en bra helg, ska bli bra väder har jag hört.
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: Så du skriver bara det där tramset för att reta upp folk? Okej, då vet jag.

Bakom fasaden sitter det ett skadeglatt troll.
Kommentera

Sv: Semi 2
Poffa: Genomskådad? Jag döljer ju inget så det kan inte ha varit svårt.

Det är riktigt skoj att se hur du inte kan låta bli att svara på inläggen. Skoj att du kollar matcherna. Att vi inte tycker lika är en sak dock om hur matchbilden varit.

All heder åt Linköping som konserverat formen fint in i slutspelet. Bättre vinnare vete katten, idag förlorade vi och dålig förlorare kommer jag aldrig bli. Är det värsta jag vet när folk häver ur sig det ena och andra. Linköping har varit bättre och i mina ögon hade det likaväl kunna stå 2-0 till dom. Var ett slumpmässigt mål från Crippe som räddade oss i onsdags.
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: Ja, jag har sett matcherna. Och jag säger att det varit rätt så jämnt i matcherna.

Men det spelar ingen roll. Det här med att baissa sitt lag har du gjort i snart tre år nu. Du är genomskådad sedan länge, så snälla sluta. Du blir inte en bättre vinnare av det, tvärtom.
Kommentera

Sv: Semi 2
Poffa: Öhh.. har du sett matcherna?

Ingen kan ju säga annat än att Link har varit det bättre laget?
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: "Link har varit det bättre laget sett över två matcher och 1-1 efter varsin hemmamatch känns nästan smickrande. På något vis är vi fortfarande kvar i matchen.."

Du förnekar dig inte, ser jag. Samma visa vid varje match. Dissa sitt eget lag och spela förvånad om de vinner. Förmodligen kommer du köra med samma visa om Färjestad leder finalserien med 3-0 i matcher och har 22-0 med fem minuter kvar av fjärde matchen.
Kommentera

Sv: Semi 2
Larionov:

Ja det är riktigt trist. Klicken idioter i LHC-klacken verkar dock vara större än i övriga lag, som jag uppfattar det iaf. Inte nog med dom i Kronoparken under matchen idag, var en hel del som inte höll sig lugna i LLA heller. Det var många poliser nere i gångarna i periodpauserna som fick ta tag i en del supportrar som var minst sagt "övertända". Stäng av hela högen på livstid innan detta urartar och blir likt fotbollen.

Vill dock poängtera att den största delen LHC-supportrar är väldigt trevliga, precis som alla andra. Så ta inte illa upp =)
Kommentera

Sv: Semi 2
Sibbe: Blir så trött på klicken med ärthjärnor som förstör för LHC. Alla föreningar har några få som förstör och skapar rubriker, men den lilla klicken av "ultrafans" som LHC tyvärr dras med verkar vara extremt bra i den grenen.
Bura in idioterna på vatten & bröd ett år....
Kommentera

Sv: Semi 2
Larionov: Kval är mångfalt värre än semifinaler och finaler. I kval kan man förlora något.
Kommentera

Sv: Semi 2
länk angående händelsen jag syftade på...
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: Hur många år då?
Jag har varit med hela vägen från div 1. Kval hit och dit. Upp och ner. Men nej, jag vänjer mig nog aldrig. Det fanns en tid man var nöjd med att de gjorde mål mot Troja.... Att vinna fanns inte på kartan. Nu är det semifinal, igen. Men vänja sig? Nja.....
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso:

Det var en väldigt tung förlust i afton. 2-0 lekande lätt efter första, allt såg frid och fröjd ut. Dessvärre försökte man spela på resultatet och det går inte mot ett så pass skickligt lag som LHC. All cred till bortalaget som inte gav upp men det övertag FBK hade ska man inte ge bort på det viset. Bättre i sudden men där är det som bekant tillfälligheter som avgör...

Sen är det ett tragiskt kapitel med en viss del av LHC-supportrarna, som vanligt...det kastades flaskor hej vilt mellan ståplats (även från hemmasupportrar, dessvärre). Men det jävligaste av allt var hur några (två långbord enligt uppgift) betedde sig på Vedugnen i Studenternas hus vid universitetet. Först stökade dom tydligen till det rejält där och begav sig sedan ut till konsum i Kronoparken för att fortsätta sitt "tuffa" beteende. Polis omhändertog en hel del och de få som begav sig tillbaks till Vedugnen fick efter match lämna stället en efter en med polisernas bevakning...tragiskt som sagt....
Kommentera

Sv: Semi 2
Larionov: *ler* Du vänjer dig efter några år. Jag brukar ta det rätt coolt, men till och med jag hade lite puls i sjunde matchen mot HV ifjol. Får se om det hettar till om vår matchserie lever så länge.

Nya tag på söndag, hoppas på en lika bra match då.
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso: Får väl hoppas att vi är med från början i nästa match, och i så fall, även sätter chanserna. Det här är inte bra för mitt hjärta...
Kommentera

Sv: Semi 2
Larionov: Grattis till segern. Link har varit det bättre laget sett över två matcher och 1-1 efter varsin hemmamatch känns nästan smickrande. På något vis är vi fortfarande kvar i matchen..
Kommentera

Sv: Semi 2
Typ tjoho. Var beredd att gratulera FBK till semifinalplatsen halvvägs in i 3:e. Men sedan hände något. Hunden och kvinnan i mitt liv tittar fortfarande konstigt på mig.
Kommentera

Sv: Semi 2
eltifoso:

Stefan är fortfarande ett frågetecken, Micke verkar vara redo för spel dock!

LHC måste alltså nu vinna minst två bortamatcher för att gå vidare till final och det vore dumt om dom tar en första skalp redan idag. Färjestad måste upp ett eller två snäpp från första matchen, oavsett vad blinde Nyström säger: FBK var utspelade första perioden i chokladasken. Spelet som bortalaget visade upp inledningsvis i tredje perioden var tempofyllt och precis så vi vill se FBK spela. Det gäller att sätta sig i förarsätet direkt med riktigt bra skridskoåkning, då drar LHC-spelarna på sig utvisningar och då trillar även målen in. Jag både tror och hoppas att så blir fallet, därför håller jag med Svanru om tipset:

5-2
Kommentera

Sv: Semi 2
Svanru: Vet du om Micke eller Stefan är tillbaks från sina skador till den matchen Svanru?
Kommentera

Semi 2
Efter mycke om och men så fixade vi den första. Retur på fredag tips 5-2
Kommentera

862509 · »