1150x200-64570.jpg

Färjestads BK

18612 inlägg · 1109 ämnen

Synd......

259592 · » Till forumet


Sv: Synd......
fbkflickan: Jo det lär dom säkert göra, dock inte i år ;)
Kommentera

Sv: Synd......
FreddanVF: ja tror att fbk vinner sm-guld............
Kommentera

Sv: Synd......
FreddanVF: Ja ja, då får du väl bara hoppas på att det inte tar YTTERLIGARE 38 år innan de vinner igen...men mig gör det inget om det blir så...=)
Kommentera

Sv: Synd......
Guinness: Jag säger som rubriksättaren i Aftonbladet... Utklassning!... Och believe me there will be no more games after this!
Kommentera

Sv: Synd......
FreddanVF: He he, visst blir det en jädra fest...OM FBK vinner 4 raka...oj oj oj, då blir VF värkligen knäckta ja, hela GBG måste gråta blod i så fall...men det kommer nog inte att hända...men OM och OM finns tänk på det!!! =)
Kommentera

Sv: Synd......
Guinness: Jodå det är över... ni kan aldrig vinna tre matcher i Scandinavium... Och nu står det väl 6-1 i matcher den här säsongen va? SKulle ni då vinna 4 raka? Knappast. Ni verkar inte ha fattat att Frölunda inte vunnit guld på 38 år. Dom kommer gå in och ge allt. Speciellt med 12 000 fans som kommer gapa mer än vanligt. Imorgon är det fest i Scandinavium.
Kommentera

Sv: Synd......
Häger: Tackar för det...men tänk nu om FBK vinner imorgon och får lite självförteoende av detta och spelar oerhört bra även på onsdag...känner ni er lika säkra då som nu??? ÄN ÄR DET INTE ÖVER!!!
Kommentera

Sv: Synd......
Häger: Det var bra sagt!
Kommentera

Synd......
Hej alla vargar.... Måste säga att ni gjort en väldigt bra säsong... Tyvär kommer det nog inte räka ända fram, det har säkert ni också innset.... Men som sagt ni har gjort en väldigt fin säsong... Tack för i år men guldet går till [f][u][färg=green]F[/färg][färg=red]R[/färg][färg=green]Ö[/färg][färg=red]L[/färg][färg=green]U[/färg][färg=red]N[/färg][färg=green]D[/färg][färg=red]A[/färg] [färg=green]I[/färg][färg=red]N[/färg][färg=green]D[/färg][färg=red]I[/färg][färg=green]A[/färg][färg=red]N[/färg][färg=green]S[/färg][färg=red]![/färg][färg=green]![/färg][/u]
Kommentera

259592 · »