Frölunda HC

60379 inlägg · 3399 ämnen

Bar

532835 · » Till forumet


Sv: Bar
Lycka till ikväll!
Kommentera

Sv: Bar
stefan Bskv: Håller precis med dej i dte där. Nån öl innan match o så e ju en social sak tycker jag. Man att fastna där hela matcher, somna på läktaren, bli utkastad o liknande match efter match. Då har man passerat stadiet...
Kommentera

Sv: Bar
mok:
Ja, om man tar en öl eller två är väl ok, men det är oförsvarligt om man sitter det under pågående match. Då kan man lika gärna stanna hemma o ge biljetten till någon som ev. vill se matchen live, i vart fall under slutspelet när det e knökat på läktarna.
Kommentera

Sv: Bar
Svanru: Finns liksom ingen anledning att bete sej illa mot folk bara för att dom råkar hålla på ett annat lag. Sen visst e det trevligt med några öl i samband med det. Men det får ju vara någon måtta på det hela.

Hörde folk i Karlstad som kom in till matchen när det återstod 10 minuter... vilken klack dom hörde till?? Ja räkna ut det.
Kommentera

Sv: Bar
mok: Härligt, tyvärr får jag inte njuta av den bargemenskapen innan en eventuell 5:e match :(
Jag har varit på FBK matcher i GBG i snart 25 år och aldrig blivit illa bemött av er VF supporters. Jag lyfter på hatta.
Kommentera

Bar
Varför skall det alltid drickas massa bärs när folk skall gå på hockey?
Nu byggs en bar för GG och WOlfpack i Scandinavium. O läser man artikeln kanske man förstår varför s¨många i GG enligt rykten var för berusade och fastnade i baren. Rabatt det var det som lockade :)

www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,627026,00.html
Kommentera

532835 · »